Ben de acaba beni diye başkasını mı yanlışlıkla ekledi diye düşünmüştüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de acaba beni diye başkasını mı yanlışlıkla ekledi diye düşünmüştüm
O zaman çatlamadan sonra neden 1 hafta ilişki oluyor ya bide kendimizi zorluyoruz çatlama günü ve bir gün sonrası yeterli demek ki24 saate kadar döllenebilir olduğu yazıyor bir çok yerde. Geçen 8 saate kadar döllenebilir diye okudum he amca he zaten umudumuz azdı yok et sen de dedim çıktım. 24 saat diye düşün. 72 saat de sperm hayatta. Buluşabilsinler bi zahmet yahu
Öncesindeki 5 gün dahil hepsi işe yarıyor işte kuzumO zaman çatlamadan sonra neden 1 hafta ilişki oluyor ya bide kendimizi zorluyoruz çatlama günü ve bir gün sonrası yeterli demek ki
Yok canım ben nisanda deneyemedim malesef enfeksiyon oldum korktum o yüzden zaten Nisan basi ve sonu idi adet dongum kısa olduğu için bir gün gecikme var sadeceGebelik testi yaptın mı kuzu
Valla geçen ay bende bi gün boş bi gün dolu geçirdim bu @ay 3 gün üst üste denemeyi düşünüyorum sanki öyle daha garanti ya denk gelmiyosaO zaman çatlamadan sonra neden 1 hafta ilişki oluyor ya bide kendimizi zorluyoruz çatlama günü ve bir gün sonrası yeterli demek ki
Yok canım ben nisanda deneyemedim malesef enfeksiyon oldum korktum o yüzden zaten Nisan basi ve sonu idi adet dongum kısa olduğu için bir gün gecikme var sadece
Zaman yaklaştıkça belirtiler çıkıyor hadi inşallah diyoruzKızlar midem fena unutmuyor fıkır fıkır kusma yok ama içim bulanıyor yediklerim içinde dönüyor sanki
Öbür ay ben de her gün denerim sanırım. Ramazan da yok rahat rahatValla geçen ay bende bi gün boş bi gün dolu geçirdim bu @ay 3 gün üst üste denemeyi düşünüyorum sanki öyle daha garanti ya denk gelmiyosa
Benden geçti artık sen dene bakalım inşallah güzel sonuç olursa bir sonraki ay bizde öyle denerizValla geçen ay bende bi gün boş bi gün dolu geçirdim bu @ay 3 gün üst üste denemeyi düşünüyorum sanki öyle daha garanti ya denk gelmiyosa
Anladım canımmÖncesindeki 5 gün dahil hepsi işe yarıyor işte kuzum
Ayy inşallah canım ne yapabilirim ki bu midemin oturuşması içinZaman yaklaştıkça belirtiler çıkıyor hadi inşallah diyoruz
Tabi yaş avantaj inşallah çok zaman geçmeden nasıp olurAyy Allah kolaylık versin size ben daha 26 yaşındayım 1 yılı geçti evliliğinin henuz de ona güveniyorum herhalde
Ekmek ye tutar biraz iyi gelirAyy inşallah canım ne yapabilirim ki bu midemin oturuşması için
Bu kadar da benzerlik yani ilginç herşey aynıBen de acaba beni diye başkasını mı yanlışlıkla ekledi diye düşünmüştüm
Insallah bütün isteyenlereTabi yaş avantaj inşallah çok zaman geçmeden nasıp olur
Yok canım neden stres olalım bizlerin derdi bize yeter zaten biz ilaç olacağız birbirimize inşallah bir sonraki değişiklik bu olur senin içinOyy tamamdir önemsiz şeylere stres olmayalim=)))
Canım baya fena oldu kusma yokkk ama herşey birbirine karışmış yediklerim oraya buraya çarpışıyorlar gibi his varrrrEkmek ye tutar biraz iyi gelir