- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
Baktim baktim baktim 17si ama t ekrar bakayimSeni grubun bat değişikliği rekoruna giren kadın olarak ilan ediyorum değişiyorum son kararın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktim baktim baktim 17si ama t ekrar bakayimSeni grubun bat değişikliği rekoruna giren kadın olarak ilan ediyorum değişiyorum son kararın mı?
Tamam 17si veya 18i 17 yazalım gitsin=) seni ugrastirdim=)Seni grubun bat değişikliği rekoruna giren kadın olarak ilan ediyorum değişiyorum son kararın mı?
O halde beklemen lazım 3 4 gün daha ayy çok merak ettim seninkiniBenim de 7 Nisanmış sende çıksa bile bende çıkmayabilir benim döngüm kısa ovülasyon geçeli 1 hafta oldu daha
Tamamdır önemli değil artıkınTamam 17si veya 18i 17 yazalım gitsin=) seni ugrastirdim=)
İnşallah erken kırmızı kart görmeyizO halde beklemen lazım 3 4 gün daha ayy çok merak ettim seninkini
Tövbe deİnşallah erken kırmızı kart görmeyiz
Yap sen yine ne olur ne olmazKızlar size acil soru, geçen pazartesi doktora gitmiştim yumurtalar olgunlaşmış çatlar dedi. 22,17,16 mm. Ondan sonra da zaten ertesi gün kasık ağrıları çektim çatlama ağrısı gibi. Pazartesi, salı, perşembe, cumartesi değerlendirdik bugün de yapmaya gerek yok dimi vallaha çok yorgunum
Kasıklarım ve belim o kadar ağrıyor ki, hiç gücüm yok kalsın ne yapayımYap sen yine ne olur ne olmaz
Ben sende demedim kii sen öyle dedin bende acaba yanlış mı dedi demiştim :) birde tlfndan giriyorum genelde sayfada gözümdem kaçıyor kayıt ediyorm sonra unutabiliyorm bende de olblr napıyım ben B12 si düşük kadınım idare edeceğiz birbirimiziSuç ben de değilmiş ama=( Yusra-61
Oyy tamamdir önemsiz şeylere stres olmayalim=)))Ben sende demedim kii sen öyle dedin bende acaba yanlış mı dedi demiştim :) birde tlfndan giriyorum genelde sayfada gözümdem kaçıyor kayıt ediyorm sonra unutabiliyorm bende de olblr napıyım ben B12 si düşük kadınım idare edeceğiz birbirimizi
Çatlayan yumurta olacaktıKızlar çatlamayan yumurta 24 saat canlı kalmıyor mu?
Ayy Allah kolaylık versin size ben daha 26 yaşındayım 1 yılı geçti evliliğinin henuz de ona güveniyorum herhaldeBen 35 yaşındayım vallahi küçük değilim en büyük pişmanlığım kızım 1 yaşındayken keşke korunmayı biraksaydim baksana zaten olmuyor ama eğer 2.olirsa o 1 yaşındayken korunmayı bırakmayı düşünüyorum.. benim hedefim 3
Aj kuzum ya geçmiş olsun. İnşallah tutmuştur diğer günlerden gelenler aminKasıklarım ve belim o kadar ağrıyor ki, hiç gücüm yok kalsın ne yapayım
Hayır
24 saate kadar döllenebilir olduğu yazıyor bir çok yerde. Geçen 8 saate kadar döllenebilir diye okudum he amca he zaten umudumuz azdı yok et sen de dedim çıktım. 24 saat diye düşün. 72 saat de sperm hayatta. Buluşabilsinler bi zahmet yahuÇatlayan yumurta olacaktı
Gebelik testi yaptın mı kuzuCanim benimde bugün gelmesi lazımdı adet olmadım benimde Bat tarihim değişecek muhtemelen gelince güncellerim sana olur mu Yusra-61