• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size acil soru, geçen pazartesi doktora gitmiştim yumurtalar olgunlaşmış çatlar dedi. 22,17,16 mm. Ondan sonra da zaten ertesi gün kasık ağrıları çektim çatlama ağrısı gibi. Pazartesi, salı, perşembe, cumartesi değerlendirdik bugün de yapmaya gerek yok dimi vallaha çok yorgunum 😂😂
Yap sen yine ne olur ne olmaz

Suç ben de değilmiş ama=( Yusra-61 Yusra-61
Ben sende demedim kii sen öyle dedin bende acaba yanlış mı dedi demiştim :) birde tlfndan giriyorum genelde sayfada gözümdem kaçıyor 🙈kayıt ediyorm sonra unutabiliyorm bende de olblr 🤣 napıyım ben B12 si düşük kadınım 🤣idare edeceğiz birbirimizi 😛

Ben sende demedim kii sen öyle dedin bende acaba yanlış mı dedi demiştim :) birde tlfndan giriyorum genelde sayfada gözümdem kaçıyor 🙈kayıt ediyorm sonra unutabiliyorm bende de olblr 🤣 napıyım ben B12 si düşük kadınım 🤣idare edeceğiz birbirimizi 😛
Oyy tamamdir önemsiz şeylere stres olmayalim=)))

Ben 35 yaşındayım vallahi küçük değilim 😔😔 en büyük pişmanlığım kızım 1 yaşındayken keşke korunmayı biraksaydim baksana zaten olmuyor 🙄🙄🙄 ama eğer 2.olirsa o 1 yaşındayken korunmayı bırakmayı düşünüyorum.. benim hedefim 3 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Ayy Allah kolaylık versin size 🤭🤭 ben daha 26 yaşındayım 1 yılı geçti evliliğinin henuz de ona güveniyorum herhalde 😅

Canim benimde bugün gelmesi lazımdı adet olmadım benimde Bat tarihim değişecek muhtemelen gelince güncellerim sana olur mu Yusra-61 Yusra-61

Çatlayan yumurta olacaktı 😂
24 saate kadar döllenebilir olduğu yazıyor bir çok yerde. Geçen 8 saate kadar döllenebilir diye okudum he amca he zaten umudumuz azdı yok et sen de dedim çıktım. 24 saat diye düşün. 72 saat de sperm hayatta. Buluşabilsinler bi zahmet yahu

Back