• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya perşembe regl olmam lazım hani diyorlardı ya regl öncesini de bazen değerlendirin diye, bugün kasığım çok ağrıdı yemek yaparken bile iki büklümdüm neyse akşam ilişki oldu hemen sonrasında açık kahvemsi bi sürü leke geldi karın ağrım devam ediyor regl ağrısı gibi aynı, duş aldım 2 saat oldu leke yok şu an. Yarın sökülür eğer regl ise, yumurtlamamdan sonraki 11.günüm bugün. Tedirgin oldum 😐

Yusra-61 Yusra-61 beni degistirecektin ama 17si olacak 14 degil ya ben yanlış yazdım ya sen yanlış yazdın ama düzeltebilir misin acaba=)

Kızlar size bir sorum var şu an ovi dönemim başladı sizce çatlamaya kadar her günü değerlendirmelimiyim yoksa birer gün arayla mı değerlendirmeliyim çünkü bir arkadaşım her gün denemek sperm kalitesini düşürüyo demişti
Canın şöyle söyleyim uzmanların dediğine göre eşinde sperm sorunu olanlar birer gün arayla değerlendiriyor sperm sorunu olmayanlar ise yumurtlama ve çatlama dahil her gün değerlendiriyorlar onu bilmek lazım

Kızlar size acil soru, geçen pazartesi doktora gitmiştim yumurtalar olgunlaşmış çatlar dedi. 22,17,16 mm. Ondan sonra da zaten ertesi gün kasık ağrıları çektim çatlama ağrısı gibi. Pazartesi, salı, perşembe, cumartesi değerlendirdik bugün de yapmaya gerek yok dimi vallaha çok yorgunum 😂😂

Kızlar size acil soru, geçen pazartesi doktora gitmiştim yumurtalar olgunlaşmış çatlar dedi. 22,17,16 mm. Ondan sonra da zaten ertesi gün kasık ağrıları çektim çatlama ağrısı gibi. Pazartesi, salı, perşembe, cumartesi değerlendirdik bugün de yapmaya gerek yok dimi vallaha çok yorgunum 😂😂
Yap gitsin nolur nolmaz=)

Yap gitsin nolur nolmaz=)
Ya aslında kasıklarım ve belim çok ağrıyor adet sancısı gibi, eğer bu gebelik belirtisi ise tam tutunma aşamasında yapılan ilişkiler zarar veriyor diye duymuştum ondan da çekiniyorum

Back