- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
Senin tüyoların işteHangi tüyolardı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tüyoların işteHangi tüyolardı acaba
Kızım köpek möpek hoş olmuyo işte, insan gibi şaapın diyorum. Bak insan gibi yapan Papatya220 hemen ilk denemede başarılı olduDoggycikler
Kıh kıh bunda ayak dikilmiyor di mi yüzüstü mu uzanacaktikhıı şu meseleler
Qhahahah napim bi de bunu deneyelim olmuyor belki olur=)Kızım köpek möpek hoş olmuyo işte, insan gibi şaapın diyorum. Bak insan gibi yapan Papatya220 hemen ilk denemede başarılı oldu
Evet bacım detaylı dinliyoruz izinden geliyoruz neler yaptın çabuk anlathıı şu meseleler
Insallah =)))Popo altına yastık ve yarım saati de unutma canım
Hadi bakalım inşallah gebe kalırsan beni mutlaka etiketle canım
He yaa biz şekilden şekile giriyoruz yine olmuyor yok yumurtadım yok pik oldu yok çatladı millet bunları takip etmeden hamile kalıyorİlk aydan olanlara hayranım kafa rahat=)
Acaba sogan kuru ramazanda nasil yapılabilir ?Arkadaşlar Şubat ayı gebeliğim de soğan kürü yapmıştim hamile kalmıştım bu ay yine soğan kuru + testere dişli aslanpençesi çayi içiyorum inşallah faydası olur
Canın şöyle söyleyim uzmanların dediğine göre eşinde sperm sorunu olanlar birer gün arayla değerlendiriyor sperm sorunu olmayanlar ise yumurtlama ve çatlama dahil her gün değerlendiriyorlar onu bilmek lazımKızlar size bir sorum var şu an ovi dönemim başladı sizce çatlamaya kadar her günü değerlendirmelimiyim yoksa birer gün arayla mı değerlendirmeliyim çünkü bir arkadaşım her gün denemek sperm kalitesini düşürüyo demişti
4 nisan senin kaçı? Valla çok heyecanliyim mutlaka haber ederimM Marryvsmarry canım sat ne zaman senin? Yarın sende çıkarsa bende hemen gidip alacam
Yap gitsin nolur nolmaz=)Kızlar size acil soru, geçen pazartesi doktora gitmiştim yumurtalar olgunlaşmış çatlar dedi. 22,17,16 mm. Ondan sonra da zaten ertesi gün kasık ağrıları çektim çatlama ağrısı gibi. Pazartesi, salı, perşembe, cumartesi değerlendirdik bugün de yapmaya gerek yok dimi vallaha çok yorgunum
Benim de 7 Nisanmış sende çıksa bile bende çıkmayabilir benim döngüm kısa ovülasyon geçeli 1 hafta oldu daha4 nisan senin kaçı? Valla çok heyecanliyim mutlaka haber ederim
Seni grubun bat değişikliği rekoruna giren kadın olarak ilan ediyorum değişiyorum son kararın mı?Yusra-61 beni degistirecektin ama 17si olacak 14 degil ya ben yanlış yazdım ya sen yanlış yazdın ama düzeltebilir misin acaba=)
Ya aslında kasıklarım ve belim çok ağrıyor adet sancısı gibi, eğer bu gebelik belirtisi ise tam tutunma aşamasında yapılan ilişkiler zarar veriyor diye duymuştum ondan da çekiniyorumYap gitsin nolur nolmaz=)