ooo bende hemşerimi buldum. Bende Giresunluyum :)Okudum da ben de tireboluluyum samsunda da üniversite okudum ne çok memleketlim varmis buradaa
Seninle yaşımız aynıymış. İlk gebeliğin mi olucak acaba?1-Beklenen Adet Tarihiniz= 10 Mayıs
2- Yaşınız = 34
3-Ne zamandır istiyorsunuz= 10 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler= Decavit
Yusra-61 beni de listeye ekler misin?
Ağrı da görev yapıyorumTirebolu çok güzel içinden geçiyoruz eşime diyorum bırası çok şirine bir yernerde duruyorsun peki?
Yaa neresindennooo bende hemşerimi buldum. Bende Giresunluyum :)
Yaa canim şehrimmBende samsundayım
Anladım canım inşallah hayırlı haber alırız biz daha yeni denemeye başladık doktorum bir sıkıntı yok sadece biraz tembellik var dedi o yüzden verdi inşallah aşılamaya gerek kalmadan güzel haber alırsın sendeBizim gecmis uzun canim ilk cocugum da sebep bulunamadi esimin de benim de degerlerim iyiydi 2 bucuk sene olmadi sonra asilama ile oldu şükür. Simdi yine 3 senedir olmuyor bende polip çıktı aldirdim. Yumurtalarim hafif tembelmis eşimde de hizda azcik problem cikti daha yeni test yaptirdik ama o deger cok degiskenmis yani bir kac günlük stresle bile oynayabiliyormus anlayacagin gene net bir problem yok. Daha ilk kutudayim 2 haftadir kullaniyorum
Babam merkeze bağlı bir köyden. Annem eynesilliYaa neresindenn
Canım ne kadar süredir deniyorsunuz onu unutmuşsun onu da söyler misin?
Ben adamı ikinci çocuğa zor ikna ettim.. Ekstra masrafa girer mi olsun diye bilemiyorum..92 iyiymis insallah bu kadarla hamile kalirsiniz. Suan ben ve esimin kullandığı takviyelere 800 küsür ödedim. Sadece 30ar tablet. Boyle de olmazsa daha pahali tedaviler kapıda
Bizde tireboluluyuz her yaz da gideriz yazlık ev var oradaBabam merkeze bağlı bir köyden. Annem eynesilli
ilkadımda yaşıyorum,canikte çalışıyorum
3. gebeliğim olacak inşallah.Seninle yaşımız aynıymış. İlk gebeliğin mi olucak acaba?
Geçmiş olsun canım. Benim de bir düşüğüm var.3. gebeliğim olacak inşallah.
2 düşüğüm var,ilki boş gebelik 8 haftalık kürtaj, 2.'si 4 aylık suyum geldi çok erken doğum düşük.
Sana da çok geçmiş olsun kaç haftalık düştüGeçmiş olsun canım. Benim de bir düşüğüm var.
teşekkür ederim. Bir hafta geriden geliyordu keseyi filan görememiştik. 6 haftalık filandıSana da çok geçmiş olsun kaç haftalık düştü
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrrr
Hmm ne güzel ben de ilkadım da (adalet mah.) oturuyordum tabi bekarken şimdi annem babam oradalar ben ankara dailkadımda yaşıyorum,canikte çalışıyorum
GELİP GİDİYORSUNDUR O ZAMANHmm ne güzel ben de ilkadım da (adalet mah.) oturuyordum tabi bekarken şimdi annem babam oradalar ben ankara da