- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal yahu hamiş olsam kahveden banane süt içerim yeni olblrsin ama öğrenince unutmayacak kadar aktif görüyorum seniNormal de mi kusturuyor yoksa sen hamiş misin yeni olduğumdan bişey bilmiyorum henüz
Evet biraz aktif olabilirim bugün Bi yazınızı okudum aslan burcuyla ilgili bende onlardanım belkide ondandırNormal yahu hamiş olsam kahveden banane süt içerim yeni olblrsin ama öğrenince unutmayacak kadar aktif görüyorum seni
Evet biraz aktif olabilirim bugün Bi yazınızı okudum aslan burcuyla ilgili bende onlardanım belkide ondandır
Benimde bu ay umudum yok şimdiden geldim burayaMerhaba kizlar buralara takilalik biraz daha
Sizde herhangi bir problem var mı peki ne zamandır kullanıyosunuzBenim doktorum da ayni böyle söyledi. 3 ay bu takviyeyle dene olmazsa artik aşilamaya geçeriz
Günaydın sanki senin bata daha baya vardıBenimde bu ay umudum yok şimdiden geldim buraya
Vitamin kullanmıyorum çok ani karar verdiğimden. Dün dosyaları karıştırdım ilk gebeliğimde doktorumun verdiği vitamini sipariş verdim ne kadar pahalı vitaminler 30tablet 92 TL yuh yani..
Vinalac immunitum
Bizim gecmis uzun canim ilk cocugum da sebep bulunamadi esimin de benim de degerlerim iyiydi 2 bucuk sene olmadi sonra asilama ile oldu şükür. Simdi yine 3 senedir olmuyor bende polip çıktı aldirdim. Yumurtalarim hafif tembelmis eşimde de hizda azcik problem cikti daha yeni test yaptirdik ama o deger cok degiskenmis yani bir kac günlük stresle bile oynayabiliyormus anlayacagin gene net bir problem yok. Daha ilk kutudayim 2 haftadir kullaniyorumSizde herhangi bir problem var mı peki ne zamandır kullanıyosunuz
92 iyiymis insallah bu kadarla hamile kalirsiniz. Suan ben ve esimin kullandığı takviyelere 800 küsür ödedim. Sadece 30ar tablet. Boyle de olmazsa daha pahali tedaviler kapıdaBenimde bu ay umudum yok şimdiden geldim buraya
Vitamin kullanmıyorum çok ani karar verdiğimden. Dün dosyaları karıştırdım ilk gebeliğimde doktorumun verdiği vitamini sipariş verdim ne kadar pahalı vitaminler 30tablet 92 TL yuh yani..
Vinalac immunitum
Eklerim tabi ki hoş geldin canım1-Beklenen Adet Tarihiniz= 10 Mayıs
2- Yaşınız = 34
3-Ne zamandır istiyorsunuz= 10 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler= Decavit
Yusra-61 beni de listeye ekler misin?
Bende samsundayımOkudum da ben de tireboluluyum samsunda da üniversite okudum ne çok memleketlim varmis buradaa
Tirebolu çok güzel içinden geçiyoruz eşime diyorum bırası çok şirine bir yer nerde duruyorsun peki?Okudum da ben de tireboluluyum samsunda da üniversite okudum ne çok memleketlim varmis buradaa
inşallah bana da uğurlu gelirsin canımBen genelde çoğu kişiye uğurluyum kendime de uğurluyum ama biraz zaman alıyor gelirsem çok mutlu olurum
inşallah bana da uğurlu gelirsin canım
hoşbuldum bacımEklerim tabi ki hoş geldin canım
Ya orasi oyle bu arada bencede ordu cok daha guzel cok daha duzenli. Trabzonun icine ettiler artik bizim cocuklugumuzda guzeldi oralar neyse benim koyum var yazin sehre hic inmiyoruz koye gidiyoruz zaten 15 dakka sehre . Ama gerek olmuyorOlsun onlar için aileden de önemli Trabzon aşkı nereye giderse gitsinler alır karısını döner köyüne