Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar buralara takilalik biraz daha😄😄
Benimde bu ay umudum yok şimdiden geldim buraya :kahve:
Vitamin kullanmıyorum çok ani karar verdiğimden. Dün dosyaları karıştırdım ilk gebeliğimde doktorumun verdiği vitamini sipariş verdim ne kadar pahalı vitaminler 30tablet 92 TL yuh yani..
Vinalac immunitum

Evet gelelim
Vitamin kullanmıyorum çok ani karar verdiğimden. Dün dosyaları karıştırdım ilk gebeliğimde doktorumun verdiği vitamini sipariş verdim ne kadar pahalı vitaminler 30tablet 92 TL yuh yani..
Vinalac immunitum
Günaydın sanki senin bata daha baya vardı

Sizde herhangi bir problem var mı peki ne zamandır kullanıyosunuz
Bizim gecmis uzun canim ilk cocugum da sebep bulunamadi esimin de benim de degerlerim iyiydi 2 bucuk sene olmadi sonra asilama ile oldu şükür. Simdi yine 3 senedir olmuyor bende polip çıktı aldirdim. Yumurtalarim hafif tembelmis eşimde de hizda azcik problem cikti daha yeni test yaptirdik ama o deger cok degiskenmis yani bir kac günlük stresle bile oynayabiliyormus anlayacagin gene net bir problem yok. Daha ilk kutudayim 2 haftadir kullaniyorum

Vinalac immunitum
92 iyiymis insallah bu kadarla hamile kalirsiniz. Suan ben ve esimin kullandığı takviyelere 800 küsür ödedim. Sadece 30ar tablet. Boyle de olmazsa daha pahali tedaviler kapıda

1-Beklenen Adet Tarihiniz= 10 Mayıs
2-
Yaşınız = 34
3-
Ne zamandır istiyorsunuz= 10 ay
4-
Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler= Decavit
Yusra-61 Yusra-61
beni de listeye ekler misin?

merhabalar

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 13 mayıs
2- Yaşınız? 28
3- Ne zamandır istiyorsunuz? 4 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Regenesis max takviye

Olsun onlar için aileden de önemli Trabzon aşkı 😂😂😂nereye giderse gitsinler alır karısını döner köyüne 😍👍
Ya orasi oyle bu arada bencede ordu cok daha guzel cok daha duzenli. Trabzonun icine ettiler artik bizim cocuklugumuzda guzeldi oralar neyse benim koyum var yazin sehre hic inmiyoruz koye gidiyoruz zaten 15 dakka sehre . Ama gerek olmuyor☺️

X