- 16 Kasım 2020
- 298
- 84
- 48
- 36
Aynn canm ben de testle takip ediyorum. Keşke hemen öğrenebilsek. Benim adet öncesi hep göğüslerde hassasiyet oluyo yine başladı ama adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine benziyormuş zatenOvulasyon testi ile bakıyorum ama bende hep ikinci çizgi silik çıkıyor anlayamadim bir türlü bide adet düzenleyici verdi doktor o yüzden 28 günde bir oluyorum o yüzden internetten uygulama indirdim ordanda takip ediyorum bu ay ki yumurtlama zamanıni degerlendirdim o yüzden heyecan var aynen bağı koparmayalim ben de çok merak ediyorum
Neden bilmiyorum ama reyap güven vermiyor banaReyapta Feride var tavsiye ederim
Keşke öğrensek. Ben de de belirtiler var ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum erken gebelik testi sipariş ettim internetten yarın gelir yapicam çok merak ediyorumAynn canm ben de testle takip ediyorum. Keşke hemen öğrenebilsek. Benim adet öncesi hep göğüslerde hassasiyet oluyo yine başladı ama adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine benziyormuş zaten
Kız vatanın görüntüsüne aldanma Reyapta daha tecrübeli doktorlar var. Vatan biraz daha para koparma derdinde. Lifeport vardı açıldı kapandı sonra orayı bilmiyorumNeden bilmiyorum ama reyap güven vermiyor banayani tamamen psikolojik
Ya reyap bi garip geliyor bana çok fazla samimiyetsizler vatan da bi doktor varmış çok iyi diyorlarKız vatanın görüntüsüne aldanma Reyapta daha tecrübeli doktorlar var. Vatan biraz daha para koparma derdinde. Lifeport vardı açıldı kapandı sonra orayı bilmiyorum
Canm olsa da çikması için erken daha. Istersen biraz daha sık dişiniKeşke öğrensek. Ben de de belirtiler var ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum erken gebelik testi sipariş ettim internetten yarın gelir yapicam çok merak ediyorum
Sedat Tomruk iyi orada ama ben erkek doktorla rahat edemiyorumYa reyap bi garip geliyor bana çok fazla samimiyetsizler vatan da bi doktor varmış çok iyi diyorlar
Vallahi alij benden de o kadar duvarlar üzerime üzerime geliyor bu adetten sonra ilk denemelere baslayacaktik eşim yaza kalsin diyor benim de cesaretim iyicene kayboluyor gibiBende memlekete gidemeyecgm gerçekten çok moralim bozukya 20 gün evde ne yapacağız gerçekten bilmiyorum al sana bir bunalım sebebi.. okulu da kapattilar artık evde huni ile gezerim
Canm sen takip ettin mi yumurtlamayı
Evet canım ben klomen kullandım doktor yumurta takibi yaptı ama ovülasyon testi falan yapmadımCanm sen takip ettin mi yumurtlamayı
Ay çok heyecanlanıyorum. Hep birlikte hamiş olalım inşallah hayırlısıyla. Testte ne zaman çıkar acaba bi fikrin var 'nıEvet canım ben klomen kullandım doktor yumurta takibi yaptı ama ovülasyon testi falan yapmadım
Canım 3,4 gün önce yapıp pozitifi görenler var ama en net adet günü ya da bir gün geçince çıkarAy çok heyecanlanıyorum. Hep birlikte hamiş olalım inşallah hayırlısıyla. Testte ne zaman çıkar acaba bi fikrin var 'nı
Benim ablam 8 gün varken öğrenmişti canımCanım 3,4 gün önce yapıp pozitifi görenler var ama en net adet günü ya da bir gün geçince çıkar
İlk sayfaya liste yapın bence onları da bende kaçırdım onun yerine hastaneye gittim kontrole hayl kurdum allahim fitı önümüzdeki ay bebek görmeye geleyim buraya diyeDersteyim şu muhabbetten uzak kalmak ziyadesiyle üzüyor şuanda beni, lütfen etkili pozisyon, dua vs karar kılınca beni bilgilendirin
Benm geçen yıl düşükle sonuçlanan hamileliğim olmuştu ben üstüne adet oldum mideden hastaneye giderken doktor kan testi istedi ben adetken test verdim bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendimCanım 3,4 gün önce yapıp pozitifi görenler var ama en net adet günü ya da bir gün geçince çıkar
22 nisanı değerlendirdin mi? Evetse kaçırmış olamazsınKızlar benim pik 22 Nisandı 24 nisanı değerlendirdim birde bugün var ama yarın kardeşimde kalacağım kaçırmış olmuyorum değil mi ?
Yaa erken testler çıkarıyormuş ama benim döngüm kısa 25 gün o yüzden çıkmaz diye düşünüyorumBenim ablam 8 gün varken öğrenmişti canım
Yaaa üzüldüm canım, üstüne adet normal mi oldun.? İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.Benm geçen yıl düşükle sonuçlanan hamileliğim olmuştu ben üstüne adet oldum mideden hastaneye giderken doktor ka testi istedi ben ederken test verdim bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendim
Aynı soru benimde kafamda ama geçen yılki tam kapanmada kapatmamışlardı. Sonuçta bir sürü gebe de var doğuracak insan da. Evde mi doğuracak bunlar. Kadın Doğum hep acildir açık kalır22 nisanı değerlendirdin mi? Evetse kaçırmış olamazsın
Yaa erken testler çıkarıyormuş ama benim döngüm kısa 25 gün o yüzden çıkmaz diye düşünüyorum
Yaaa üzüldüm canım, üstüne adet normal mi oldun.? İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.
Benim merak ettiğim poliklinikler kapanmaz inşallah ne yaparız sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?