Ay hadi inşallah topluca topigin hepsi hamiş kalsınBiz burada bir arkadaşımızla karar almıştık @yeshll eski topiklerden arkadaşız topiğin adını değiştirip devam ederiz demiştikhala aynı fikirdeyim
21 nisanı değerlendirmiştim canım22 nisanı değerlendirdin mi? Evetse kaçırmış olamazsın
O adet aralığına baģlıdır herhalde. Mesela ben 25-26günde adet oluyorum daha geç olanlar bizden daha önce öğrenebilirler die düşünüyorumBenim ablam 8 gün varken öğrenmişti canım
Kadın doktorun iyisine çok nadir rastladım yaSedat Tomruk iyi orada ama ben erkek doktorla rahat edemiyorum
Bende 25 günde oluyorum önceden 28 di şimdi 25 olduO adet aralığına baģlıdır herhalde. Mesela ben 25-26günde adet oluyorum daha geç olanlar bizden daha önce öğrenebilirler die düşünüyorum
Normal adetten az gelmişti kan testi yapılacağı zaman gebelik şüphen var mı die sordular ben de şu an adetim ama az geliyo dedim o zaman ona bakalım dedi öylelikle test yapıldı ben hiç ihtimal vermemiştim şok oldum.22 nisanı değerlendirdin mi? Evetse kaçırmış olamazsın
Yaa erken testler çıkarıyormuş ama benim döngüm kısa 25 gün o yüzden çıkmaz diye düşünüyorum
Yaaa üzüldüm canım, üstüne adet normal mi oldun.? İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.
Benim merak ettiğim poliklinikler kapanmaz inşallah ne yaparız sonra
6 güne kadar %99 doğru sonucu veriyor diyor ama zaten 5 gün kalıyor bence yapıyım yaCanm olsa da çikması için erken daha. Istersen biraz daha sık dişini
Kızlar bu kadar şeyin üzerine dua ederim zaten merak etmeBence yapılacak en kestirme duayı buldun top sendePapatya220
6 güne kadar %99 doğru sonucu veriyor diyor ama zaten 5 gün kalıyor bence yapıyım ya
sağolsun hem oruçluyum hem hamileyim dualarımdasınısız dedi zatenAyrıca papatya utansın gizli gizli aramızda kalmış isim bile yazdırlmamışPapatya220 sana ceza kesecem sayfada 135 küsür ponçiğime ayrı ayrı dualar edeceksin tek tek ancak öyle çıkarsın bu işin içinden
Hadi yap hadi yap6 güne kadar %99 doğru sonucu veriyor diyor ama zaten 5 gün kalıyor bence yapıyım ya
Nasıl öğrendi canım kan testimi idrar testi ilemiBenim ablam 8 gün varken öğrenmişti canım
Canım değerlendir bugünü senCanlarım bu da bugünkü testim sizce nasıl gelişme var mı?
Kız şaka yapıyoruz ya hepsağolsun hem oruçluyum hem hamileyim dualarımdasınısız dedi zaten
Canım yap pozitif testi inşallah yolla bize6 güne kadar %99 doğru sonucu veriyor diyor ama zaten 5 gün kalıyor bence yapıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?