Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay işte asıl sıkıntı o. Kafan karıştığı zaman bitiyor valla. Bi de sebepsiz infertiliteyi kafam almıyor sanırım.. Uzun uzun sebep arıyorum. Olsa tedavi olsam tamam işte ama sebepsiz olunca
Valla burada bir çoğumuz kader arkadaşıyız bn bi de henüz hiç hamile kalamadım

Yok canım aslında pahalı değil ama dersim var hiç vaktim yok akşama kadar. çıkıp alamam
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına löaya nasip etsin ne güzel ilk denemede olmuş bizde ilk kez bu ay deneyeceğiz tam kapanma da güzel geldi inşallah bizede nasip olur

Aha sorayım hemen sana da. Bi yara da bende var küçük bir şey. Biri yakalım dedi. Biri olmazsa yakalım dedi. Beşi gerek yok böyle hamile kalan çok oluyor dedi. Benim sürekli kafama takılıyor. Sana ne dediler
Kuzum bana yakalım demediler doktorum çok ilgili zaten. Çocuğa engel değil dedi. 3 lü fitil var ondan verdi bir de krem bunları kullan geçer sonra tekrar gel dedi dediği gibi de oldu zaten geçti. Mantar çıktı o da geçti onların sayesinde. Altını sürekli kuru tut dedi lavabodan sonra bile ıslaklık yata ve mantar oluşumuna sebep olurmuş.Küçük yara olunca önemli olmuyor genelde

Beni Beni de ekler mısın canm
bat 1mayıs
Istenilen süre 3yıl
Kullanılan ilaç Folik asit
Yaş 33

Bn çarşamba gidicem geçen hafta pazartesi gitmiştim gidince sorcam belki de bn boşuna para ödüyorumdur ama olsa almazlardı sistem de görürlerdi demi ya

Bn çarşamba gidicem geçen hafta pazartesi gitmiştim gidince sorcam belki de bn boşuna para ödüyorumdur ama olsa almazlardı sistem de görürlerdi demi ya
Sen gene bir sor kuzum sisteme bağlı olabilir yoksa boşa para vermiş olma

Ya bana da kendi kendine geçmez yaralar dediler. Fitili falan ben de kullandım ama yara kendi kendine geçmez diyince tuhaf gelmişti. Seninkinin Geçtiğine sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…