- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Aynen öyle canımSizin için daha Zor olur o zaman çalışmayınca aileyle vakit geçirmeye alışıksınızdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canımSizin için daha Zor olur o zaman çalışmayınca aileyle vakit geçirmeye alışıksınızdır
Haklısın canım kaldırayım benBence kaldır ya burası herkese açık bir platform. Herşeyi konuşuyoruz, millet niye bilsin bizim sorunumuzu, konuştuklarını falan. Tabi karar senin
Ay yok daha sürekli kargo sayfasını yeniliyorum kasıklarım belim ağrıyor adet olacam sanıp kokuyorumSelizay ne yaptın geldi mi kargo merak ettim ben hâlâ kargoyu bekliyorum
Allah mı söyletti kız inşallah ilk denemede olur daha sonuç almadım bat 2 mayıs ama yine de çok mutlu etti bu mesaj beniHayırlı olsun allah sağlıkla kucağına löaya nasip etsin ne güzel ilk denemede olmuş bizde ilk kez bu ay deneyeceğiz tam kapanma da güzel geldi inşallah bizede nasip olur
Ay inşallah yaa bağlantıyı koparmayalım. Ben çok merak ediyorum acaba var mı die. Çıkacağını bilsem test yapcam. Sen yumurtlama takibi yapıo musunBenim de 2 Mayıs umarım adet olmayız
Sen de benim gibi olmuşsun aynen bende devamlı bakıyorum nerde bu kargo diye inan adet olcam diye ben de korkuyorumAy yok daha sürekli kargo sayfasını yeniliyorum kasıklarım belim ağrıyor adet olacam sanıp kokuyorum
Seninki de geçer inşallah kuzum bir kaç kişiden daha duydum yakınca geçtiğini öyle de bir sıkıntı olmuyor sağlığın daha önemliYa bana da kendi kendine geçmez yaralar dediler. Fitili falan ben de kullandım ama yara kendi kendine geçmez diyince tuhaf gelmişti. Seninkinin Geçtiğine sevindim.
Allahım inşallah olmayız. Çorluda hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?Sen de benim gibi olmuşsun aynen bende devamlı bakıyorum nerde bu kargo diye inan adet olcam diye ben de korkuyorum
Aa öylemi ama inşallah öyle olmuşturr bebişin seninledir aminnnnnAllah mı söyletti kız inşallah ilk denemede olur daha sonuç almadım bat 2 mayıs ama yine de çok mutlu etti bu mesaj beni
Boşuna dememişler teşbih de hata olmaz aç ayı oynamıyorKarınlar doyunca kafalar zehir kuzum
Kız eksik dua etme. İnşallah gebe oluruz da adet olmayız de. Allah korusun sebepsiz yere gecikmeyinBenim de 2 Mayıs umarım adet olmayız
Ovulasyon testi ile bakıyorum ama bende hep ikinci çizgi silik çıkıyor anlayamadim bir türlü bide adet düzenleyici verdi doktor o yüzden 28 günde bir oluyorum o yüzden internetten uygulama indirdim ordanda takip ediyorum bu ay ki yumurtlama zamanıni degerlendirdim o yüzden heyecan var aynen bağı koparmayalim ben de çok merak ediyorumAy inşallah yaa bağlantıyı koparmayalım. Ben çok merak ediyorum acaba var mı die. Çıkacağını bilsem test yapcam. Sen yumurtlama takibi yapıo musu9
Valla oynamıyor kendimizden geçiyoruzBoşuna dememişler teşbih de hata olmaz aç ayı oynamıyor
Sor kuzum aklında kalmasınValla aklıma takıldı şuan gidince sorayım mutlaka
Sorma öyle cümlelere dikkat edin yanasınız ben yandımKız eksik dua etme. İnşallah gebe oluruz da adet olmayız de. Allah korusun sebepsiz yere gecikmeyin
Aynen ya doğru diyorsun hiç bu açıdan bakmamıştım inşallah hamileyizdir de adet olmayız çok aminKız eksik dua etme. İnşallah gebe oluruz da adet olmayız de. Allah korusun sebepsiz yere gecikmeyin
Çok şükür yaradanaValla oynamıyor kendimizden geçiyoruz
İnşallahhhh şuan devlet Hastanesi'ne gidiyorum bu ay da hamile değilsem özele gidicemAllahım inşallah olmayız. Çorluda hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?
Binlerce şükür beş dakikada doyuran RabbimeÇok şükür yaradana
Reyapta Feride var tavsiye ederimİnşallahhhh şuan devlet Hastanesi'ne gidiyorum bu ay da hamile değilsem özele gidicem