How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına löaya nasip etsin😍 ne güzel ilk denemede olmuş bizde ilk kez bu ay deneyeceğiz tam kapanma da güzel geldi inşallah bizede nasip olur ❤️
Allah mı söyletti kız 😍😍😍😍 inşallah ilk denemede olur daha sonuç almadım bat 2 mayıs ama yine de çok mutlu etti bu mesaj beni 💕💕💕💕

Ya bana da kendi kendine geçmez yaralar dediler. Fitili falan ben de kullandım ama yara kendi kendine geçmez diyince tuhaf gelmişti. Seninkinin Geçtiğine sevindim.
Seninki de geçer inşallah kuzum bir kaç kişiden daha duydum yakınca geçtiğini öyle de bir sıkıntı olmuyor sağlığın daha önemli

Ay inşallah yaa bağlantıyı koparmayalım. Ben çok merak ediyorum acaba var mı die. Çıkacağını bilsem test yapcam. Sen yumurtlama takibi yapıo musu9
Ovulasyon testi ile bakıyorum ama bende hep ikinci çizgi silik çıkıyor anlayamadim bir türlü bide adet düzenleyici verdi doktor o yüzden 28 günde bir oluyorum o yüzden internetten uygulama indirdim ordanda takip ediyorum bu ay ki yumurtlama zamanıni degerlendirdim o yüzden heyecan var aynen bağı koparmayalim ben de çok merak ediyorum

Back