• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra-61 Yusra-61
bat: tahmini 7 mayıs
3 yıldır korunmuyorum tedaviden önceki son çıkış olarak ovulasyon testiyle deniyorum üc aydir
Kullandigim ilaçlar : prowomen + d vit + astalife + eşim proxeed plus

Bana doktorum verdi daha yeni başladım hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım biraz tembelmiş onun için verdi tadı konusunda bende pek sevdim söylenemez ama 3 ay kullanmamı tavsiye etti
Benim doktorum da ayni böyle söyledi. 3 ay bu takviyeyle dene olmazsa artik aşilamaya geçeriz

Yusra-61 Yusra-61 canım beni listeden silebilirsin. Yarın covid aşısı olucam. Bu ay ara verelim dedik. Nasipse diğer ay kaldığımız yerden devam edicez. Derken kazara hamile kalıyomuşum🙈🙈 olmaz tabi de hayali bile güzel ☺️

Kazara işler iyidir kalırsan da bende sevinirim. Herşey Allahtan 🤗 tamam canım siliyorum. 👍

Bilgilerimi bende yazmıştım ama etikelemeyi unuttuğum için sanırım listeye eklenemedim 🙈 Yusra-61 Yusra-61
Yazmayı unutmuşum k.bkma Nisan ayından almayı durdurdum çünkü çok mayıs arkadaşlar geliyor Nisandan alıp onların hakkını vermek istemiyorum.
İsterseniz Nisan topiğine yazılın eğer olmazsa sizi o zamana alırım olur mu? 🙈

Yazmayı unutmuşum k.bkma Nisan ayından almayı durdurdum çünkü çok mayıs arkadaşlar geliyor Nisandan alıp onların hakkını vermek istemiyorum.
İsterseniz Nisan topiğine yazılın eğer olmazsa sizi o zamana alırım olur mu? 🙈
Sorun değil ☺️ tamam doğru diyorsunuz hak yemeyelim Nisan topiğine yazılıyım 🌸☺️

Ama bir sorun var 🤭 Nisan ayı topiğini bulamıyorum henüz çok yeniyim çözemedim bir türlü Yusra-61 Yusra-61
Şimdi girip seni etiket ederim burası diye tamam canım. Anlayışın için teşekkür ederim. Seni aldığımda başka yazanı almak zorunda kalacaktım kırmak istemiyorum valla 🙈böyle şeyler için.

Bende Gülsade adım amma kızım olursa yüsra olsun istyrm senle aynı mantık 😂Trabzonluyum koca nere ben oralı ordu orduda kaldı 😂😂😂
Ya adin ne güzel kızım olursa diye isim listesine alabilirmiyim 😊

Şimdi girip seni etiket ederim burası diye tamam canım. Anlayışın için teşekkür ederim. Seni aldığımda başka yazanı almak zorunda kalacaktım kırmak istemiyorum valla 🙈böyle şeyler için.
Rica ederim bunlara alınıp kırılmaya gerek yok ☺️ o halde ben diğer tarafa geçiyorum teşekkür ederimm🌸

Tabi ki normalde Gülzade ama babacık gülsade yazdırmış öyle kalmış 😍🤗
Valla ikisi de çok guzel hemen alıyorum aklıma hadi bakalım hayırlısı herkes uğurlu gel diyordu sana bana da uğurun bu olsun inşallah kızım olsun 😊😊

Back