Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktorum verdi daha yeni başladım hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım biraz tembelmiş onun için verdi tadı konusunda bende pek sevdim söylenemez ama 3 ay kullanmamı tavsiye etti
Benim doktorum da ayni böyle söyledi. 3 ay bu takviyeyle dene olmazsa artik aşilamaya geçeriz

Bilgilerimi bende yazmıştım ama etikelemeyi unuttuğum için sanırım listeye eklenemedim 🙈 Yusra-61 Yusra-61
Yazmayı unutmuşum k.bkma Nisan ayından almayı durdurdum çünkü çok mayıs arkadaşlar geliyor Nisandan alıp onların hakkını vermek istemiyorum.
İsterseniz Nisan topiğine yazılın eğer olmazsa sizi o zamana alırım olur mu? 🙈

Yazmayı unutmuşum k.bkma Nisan ayından almayı durdurdum çünkü çok mayıs arkadaşlar geliyor Nisandan alıp onların hakkını vermek istemiyorum.
İsterseniz Nisan topiğine yazılın eğer olmazsa sizi o zamana alırım olur mu? 🙈
Sorun değil ☺️ tamam doğru diyorsunuz hak yemeyelim Nisan topiğine yazılıyım 🌸☺️

Ama bir sorun var 🤭 Nisan ayı topiğini bulamıyorum henüz çok yeniyim çözemedim bir türlü Yusra-61 Yusra-61
Şimdi girip seni etiket ederim burası diye tamam canım. Anlayışın için teşekkür ederim. Seni aldığımda başka yazanı almak zorunda kalacaktım kırmak istemiyorum valla 🙈böyle şeyler için.

Şimdi girip seni etiket ederim burası diye tamam canım. Anlayışın için teşekkür ederim. Seni aldığımda başka yazanı almak zorunda kalacaktım kırmak istemiyorum valla 🙈böyle şeyler için.
Rica ederim bunlara alınıp kırılmaya gerek yok ☺️ o halde ben diğer tarafa geçiyorum teşekkür ederimm🌸

Tabi ki normalde Gülzade ama babacık gülsade yazdırmış öyle kalmış 😍🤗
Valla ikisi de çok guzel hemen alıyorum aklıma hadi bakalım hayırlısı herkes uğurlu gel diyordu sana bana da uğurun bu olsun inşallah kızım olsun 😊😊

X