• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay napayım 🤣 duada ayrıntı belirtin diyorlar 😉 şimdi yanlışlıkla 5 yıl beklemeyelim Allah korusun
😂😂 inşallah 🙏 güzel haberi 5 Mayıs 2021 de alırsın canım benim 🤗 bende 8 Mayıs 2021 de alırım inşallah 🙏 Anneler gününe çok güzel bir sürpriz yaparız inşallah 🙏

10 aylık evliyim canım sadece düzenli kullandığım normal olarak dut cekirdegi yağı ve incir çekirdeği yağı yani gebelik için kullandığım bişey değildi sağlık için 😊 ama tesadüfen incir çekirdeğinin faydalı olduğunu öğrendim 😃 sadece yumurtlama günüm telefondaki takvimle tutuyor mu diye ovu testi aldım tutuyormuş düzenli yapmadım yani tek o gün baktım
Bende bu ay deniyorum ovu testi telefon uygulaması ile aynı değil evet fark ettim bi kac gün oynuyo

İlk duayı ben alayım lütfen 8 gün sonra gebelik testi yapacağım 🤣5 mayıs 2021de yütfeeeen hamile olduğumu öğreneyim diye spesifik bir dua talep ediyorum
bende 5 mayısta inş.banada dua et cnm inş.bebiş haberi veririz

😂😂 inşallah 🙏 güzel haberi 5 Mayıs 2021 de alırsın canım benim 🤗 bende 8 Mayıs 2021 de alırım inşallah 🙏 Anneler gününe çok güzel bir sürpriz yaparız inşallah 🙏
Amiiiiinnnnnn inşallah kuzum ağzın bal yesin, duaların kabul olsun. Güzel ömürlü güzel çocuklarımız olsunnnnn

Bende bu ay deniyorum ovu testi telefon uygulaması ile aynı değil evet fark ettim bi kac gün oynuyo
Benim tuttu canım geçen ay denicektik biz aslında tam ovulasyon günümde eşimin teyzesi geldi bu ayda şehir dışına çıktık ama döndüğüm gün yumurtlamaydi hadi hayırlısı dedik 😄

Haha dua seansları başlamış. Ben de 2 mayıs 2021 için dua talep ediyorum, yandın kızım doğurana kadar dua edeceksin 😂😂 Papatya220 Papatya220

Back