- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
Ya beni çok güldürdün kesinleşsin kocamı tebrik edeyimHamile kalırsan kocanın adını altın harflerle yazdır: headshot, tek atar diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya beni çok güldürdün kesinleşsin kocamı tebrik edeyimHamile kalırsan kocanın adını altın harflerle yazdır: headshot, tek atar diye
Yok kuzum çok hamilemiz çıktı sanırımYaaaaa ilk hamile haberi senden miiiiiii
VarKızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya
Yalniz bende tebrik ederim gerçekten ve stresin ne kadar engellediğini bir kez daha görmüş mü oluyoruz yoksaHahaahahah
Çok sağol Canim ya çok uyuyorum inanılmaz kendime şaşırmaya başlamıştım aşırı iştah sürekli yeme isteği doymuyorum gibi bide çok gaz hep ses geliyor bağırsaktan başka gerisi adet belirtisi şu an adet ağrısı gibi kasik ağrısı ve göğüs hassasiyeti yani ben en çok neden bu kadar uyuyorum ve yiyorum diyordumCanım şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun inşallah. Belirti vs oldu mu? Bilgi verebilir misin
Kız mayıs ayı gebelik planlayanlarda ben ilk seni gördüm gerisi gözümden kaçmış mı kiiYok kuzum çok hamilemiz çıktı sanırım
Kesinlikle canım olursa olur havasindaydim çünkü çok teşekkür ederimYalniz bende tebrik ederim gerçekten ve stresin ne kadar engellediğini bir kez daha görmüş mü oluyoruz yoksa
Doğru canım sen haklısın benim kafam gittiKız mayıs ayı gebelik planlayanlarda ben ilk seni gördüm gerisi gözümden kaçmış mı kii
Ne kadardır deniyordun kaç aylık evlisin neler kullandın canim ovulasyon ile ilk deneme galibaÇok sağol Canim ya çok uyuyorum inanılmaz kendime şaşırmaya başlamıştım aşırı iştah sürekli yeme isteği doymuyorum gibi bide çok gaz hep ses geliyor bağırsaktan başka gerisi adet belirtisi şu an adet ağrısı gibi kasik ağrısı ve göğüs hassasiyeti yani ben en çok neden bu kadar uyuyorum ve yiyorum diyordum
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza hepimiz bu gruba tek girdik 2 çıkalım inşallahDoğru canım sen haklısın benim kafam gitti
10 aylık evliyim canım sadece düzenli kullandığım normal olarak dut cekirdegi yağı ve incir çekirdeği yağı yani gebelik için kullandığım bişey değildi sağlık için ama tesadüfen incir çekirdeğinin faydalı olduğunu öğrendim sadece yumurtlama günüm telefondaki takvimle tutuyor mu diye ovu testi aldım tutuyormuş düzenli yapmadım yani tek o gün baktımNe kadardır deniyordun kaç aylık evlisin neler kullandın canim ovulasyon ile ilk deneme galiba
Amin Canimmm inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza hepimiz bu gruba tek girdik 2 çıkalım inşallah
Evet şimdi hamile duası kabul olur diyerek hepimize dua seansımız başlayacak dua başı bir paket bez talep ediyoruz öyle bedavacılık yok.. Biliyorsunuz bez pahaluAmin Canimmm inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Canım hayırlı olsun bebişin bn seni sanki 3 topiktir varsın diye hatırlıyorum buraya girip çıkmaktan beynim yandıysa demekAmin Canimmm inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Hahaah evet tabikiEvet şimdi hamile duası kabul olur diyerek hepimize dua seansımız başlayacak dua başı bir paket bez talep ediyoruz öyle bedavacılık yok.. Biliyorsunuz bez pahalu
Takip ediyordum canım ben hiç yumurtlamada deneme yapmadım ilk kez yumurtlama da deneme yaptımCanım hayırlı olsun bebişin bn seni sanki 3 topiktir varsın diye hatırlıyorum buraya girip çıkmaktan beynim yandıysa demek
İlk duayı ben alayım lütfen 8 gün sonra gebelik testi yapacağım 5 mayıs 2021de yütfeeeen hamile olduğumu öğreneyim diye spesifik bir dua talep ediyorumHahaah evet tabiki
Yumurtlama gecesi mi? Çatlamasını beklemedin mi? O gün de çalıştınız mıTakip ediyordum canım ben hiç yumurtlamada deneme yapmadım ilk kez yumurtlama da deneme yaptım
Canım inşallah pozitif haberini alırsın rabbim sağlıklı güzel bı bebek nasıp etsinİlk duayı ben alayım lütfen 8 gün sonra gebelik testi yapacağım 5 mayıs 2021de yütfeeeen hamile olduğumu öğreneyim diye spesifik bir dua talep ediyorum
Yumurtlama gecesi sadece kuzumYumurtlama gecesi mi? Çatlamasını beklemedin mi? O gün de çalıştınız mı