• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldinn 🤗🤗 inşallah güzel sonuç alırsın canım
yaaa inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)
Benim durumum sizinkinden biraz daha zor eşim asker sürekli görevde her ay 1-2 günlük izinler denk getirip deneme yapıyoruz.
çok umutlu değilim ama nasip kısmet göreceğiz :)

Anacım bizde böyle 🤣 duayla seks hayırlı evlat olsunlar diye hep. İlk atandığım yerde şey duymuştum. Fetih suresi okunup yapılırsa sonuç alınır diye 🤣 o zaman gülmüştüm şimdi lan? Diyorum
sen ne zamandan beri deniyorsun canım ?

Kızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah dualarında bizi de unutma💜 inşallah 4 mayısta bende güzel haberi alırım😍😍

Maalesef yarına kaldı devlette kadınlar doğurduğu için biz gebe olmayanlar bekleyecek doktor hanım bütün gün çok doluymuş 😔sabır ediyorum çok. Yarın hem muayene olcam. Hemde böbrekten ultrasonum var bakalm ne haberle geleceğim size 🙈
İnşallah güzel haberler ile gelirsin canım

sen ne zamandan beri deniyorsun canım ?
3 yıldır korunmuyoruz. 2019 da bi tedavi aldım. 2020 de hsg ve 2 tedavi daha. Hsg de beni çıldırttılar. Çift boynuzlu uterustam pcosa kadar her ihtimali öne süren bi doktordan 4 5 farklı doktora sürüklendim. Diğerleri sıkıntı yok dedi ama o süreç mahvetti beni sonra bi daha doktora gitmedim. Ot çöp kür denedim. Ağustostan beri de hiçbir şey denemiyordum. Amaaan olursa olur modunda geziyordum. Olmadı. En son arkadaşaım hamile kalıp ben şoka girince dedim ki sanırım yeniden denemenin zamanı geldi

3 yıldır korunmuyoruz. 2019 da bi tedavi aldım. 2020 de hsg ve 2 tedavi daha. Hsg de beni çıldırttılar. Çift boynuzlu uterustam pcosa kadar her ihtimali öne süren bi doktordan 4 5 farklı doktora sürüklendim. Diğerleri sıkıntı yok dedi ama o süreç mahvetti beni sonra bi daha doktora gitmedim. Ot çöp kür denedim. Ağustostan beri de hiçbir şey denemiyordum. Amaaan olursa olur modunda geziyordum. Olmadı. En son arkadaşaım hamile kalıp ben şoka girince dedim ki sanırım yeniden denemenin zamanı geldi
Zor bir süreç olmuş canım anladığım kadarıyla hiç hamile kalamamışsın 😪 bende evlendiğimden beri hiç korunmadım 1 yıl oldu hsg çekildim bu ay temiz çıktı bakalım bekliyorum benimde çevremde yeni evliler şu an hamile 😥

Zor bir süreç olmuş canım anladığım kadarıyla hiç hamile kalamamışsın 😪 bende evlendiğimden beri hiç korunmadım 1 yıl oldu hsg çekildim bu ay temiz çıktı bakalım bekliyorum benimde çevremde yeni evliler şu an hamile 😥
Yok canım kaldım 2017 de bi gebelik yaşadım. Ama malesef kürtaj olmak durumunda kaldım

Back