- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Kız kadın altta sırt üstü adam üstte anaaa sana hakkaten kurs lazımO ne kızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kadın altta sırt üstü adam üstte anaaa sana hakkaten kurs lazımO ne kızz
Bildiğin dümdük işteO ne kızz
Hoşgeldinn inşallah güzel sonuç alırsın canımMerhaba benide yazarmısınız :)
Umarım uğurlu gelir :)
Bat 14 Mayıs Klomen+Çatlatma İğnesi yaş 27 5 aydır deniyoruz :)
Hamile kalırsan biz de deneriz yoksa görüyorsun misyoner garantiKız ben kalktım şimdi sizde
Kız öyle desene misyoner falan adlarını nereden biliyim yaKız kadın altta sırt üstü adam üstte anaaa sana hakkaten kurs lazım
Kitapçık yapalım seks dünyana renk gelsin oruç oruç konuştuğumuza bak tüüüüKız öyle desene misyoner falan adlarını nereden biliyim ya
yaaa inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)Hoşgeldinn inşallah güzel sonuç alırsın canım
Az önce dua ediyordukkkKitapçık yapalım seks dünyana renk gelsin oruç oruç konuştuğumuza bak tüüüü
Anacım bizde böyle duayla seks hayırlı evlat olsunlar diye hep. İlk atandığım yerde şey duymuştum. Fetih suresi okunup yapılırsa sonuç alınır diye o zaman gülmüştüm şimdi lan? DiyorumAz önce dua ediyordukkk
sen ne zamandan beri deniyorsun canım ?Anacım bizde böyle duayla seks hayırlı evlat olsunlar diye hep. İlk atandığım yerde şey duymuştum. Fetih suresi okunup yapılırsa sonuç alınır diye o zaman gülmüştüm şimdi lan? Diyorum
Maalesef yarına kaldı devlette kadınlar doğurduğu için biz gebe olmayanlar bekleyecek doktor hanım bütün gün çok doluymuş sabır ediyorum çok. Yarın hem muayene olcam. Hemde böbrekten ultrasonum var bakalm ne haberle geleceğim sizeYusra-61 canım gittin mi doktora tekrar naptın
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah dualarında bizi de unutma inşallah 4 mayısta bende güzel haberi alırımKızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya
Hadi hayırlısı kuzum güzel haberlerle gel inşallahMaalesef yarına kaldı devlette kadınlar doğurduğu için biz gebe olmayanlar bekleyecek doktor hanım bütün gün çok doluymuş sabır ediyorum çok. Yarın hem muayene olcam. Hemde böbrekten ultrasonum var bakalm ne haberle geleceğim size
İnşallah canım benim çok sağol rabbim sizlere de nasip etsinCanım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah dualarında bizi de unutma inşallah 4 mayısta bende güzel haberi alırım
İnşallah güzel haberler ile gelirsin canımMaalesef yarına kaldı devlette kadınlar doğurduğu için biz gebe olmayanlar bekleyecek doktor hanım bütün gün çok doluymuş sabır ediyorum çok. Yarın hem muayene olcam. Hemde böbrekten ultrasonum var bakalm ne haberle geleceğim size
3 yıldır korunmuyoruz. 2019 da bi tedavi aldım. 2020 de hsg ve 2 tedavi daha. Hsg de beni çıldırttılar. Çift boynuzlu uterustam pcosa kadar her ihtimali öne süren bi doktordan 4 5 farklı doktora sürüklendim. Diğerleri sıkıntı yok dedi ama o süreç mahvetti beni sonra bi daha doktora gitmedim. Ot çöp kür denedim. Ağustostan beri de hiçbir şey denemiyordum. Amaaan olursa olur modunda geziyordum. Olmadı. En son arkadaşaım hamile kalıp ben şoka girince dedim ki sanırım yeniden denemenin zamanı geldisen ne zamandan beri deniyorsun canım ?
İnşallah canım benim inşallahİnşallah güzel haberler ile gelirsin canım
Yüsracım kalbimiz seninle. Dualarımızdasın canım inşallah her şey güzel olsunİnşallah canım benim inşallah
Zor bir süreç olmuş canım anladığım kadarıyla hiç hamile kalamamışsın bende evlendiğimden beri hiç korunmadım 1 yıl oldu hsg çekildim bu ay temiz çıktı bakalım bekliyorum benimde çevremde yeni evliler şu an hamile3 yıldır korunmuyoruz. 2019 da bi tedavi aldım. 2020 de hsg ve 2 tedavi daha. Hsg de beni çıldırttılar. Çift boynuzlu uterustam pcosa kadar her ihtimali öne süren bi doktordan 4 5 farklı doktora sürüklendim. Diğerleri sıkıntı yok dedi ama o süreç mahvetti beni sonra bi daha doktora gitmedim. Ot çöp kür denedim. Ağustostan beri de hiçbir şey denemiyordum. Amaaan olursa olur modunda geziyordum. Olmadı. En son arkadaşaım hamile kalıp ben şoka girince dedim ki sanırım yeniden denemenin zamanı geldi
Yok canım kaldım 2017 de bi gebelik yaşadım. Ama malesef kürtaj olmak durumunda kaldımZor bir süreç olmuş canım anladığım kadarıyla hiç hamile kalamamışsın bende evlendiğimden beri hiç korunmadım 1 yıl oldu hsg çekildim bu ay temiz çıktı bakalım bekliyorum benimde çevremde yeni evliler şu an hamile