- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.384
- 548
Bence benim için erken çünkü döngü sürem kısa 25 gün. Henüz ovulasyon üzerinden 1 hafta geçti, birkaç gün daha bekleyeceğimÇıkar mı peki henüz erken mi onun için de?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence benim için erken çünkü döngü sürem kısa 25 gün. Henüz ovulasyon üzerinden 1 hafta geçti, birkaç gün daha bekleyeceğimÇıkar mı peki henüz erken mi onun için de?
Tebrikler hamilesin sanki canim ☺Kızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya
Teşekkür ederim canımTebrikler hamilesin sanki canim ☺
Tebrik ederimmm.Kızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya
Çok teşekkür ederimTebrik ederimmm.
Çok teşekkür ederim
Evet ilk gebelik. ilk deneme çok şükür
Kaçıncı denemede oldu? İlk gebelik mi?
Ben de ilk deniciim. Azcik cahil hissediyorum. Soru sorabilir miyim Ovulasyon döneminde kaç defa birlikte oldunuz peki bu ay?Evet ilk gebelik. ilk deneme çok şükür
Ya canım aslında bız tek deneme yapabildik tam yumurtlama günü diğer günler şehir dışındaydı k o gün döndük eve olursa olur artık olmazsa diğer aylara dedikBen de ilk deniciim. Azcik cahil hissediyorum. Soru sorabilir miyim Ovulasyon döneminde kaç defa birlikte oldunuz peki bu ay?
Aman tanrımmm çok şanslısınız gerçekten. Bu şansınız hayat boyu devam etsin. Bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallahYa canım aslında bız tek deneme yapabildik tam yumurtlama günü diğer günler şehir dışındaydı k o gün döndük eve olursa olur artık olmazsa diğer aylara dedik
Aminnn canım Allah herkese nasip etsin sanırım biraz stressiz bu işe başlamak gerekiyor çok önemli gerçektenAman tanrımmm çok şanslısınız gerçekten. Bu şansınız hayat boyu devam etsin. Bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir yh
Hayırlı olsun acaba öğrenene kadar oruç tuttunuz muKızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya
Evet şu an bile orucluyum aklımda deli sorularHayırlı olsun acaba öğrenene kadar oruç tuttunuz mu
Atın şu kızı gruptanYa canım aslında bız tek deneme yapabildik tam yumurtlama günü diğer günler şehir dışındaydı k o gün döndük eve olursa olur artık olmazsa diğer aylara dedik
HahaahahahAtın şu kızı gruptan
Canım şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun inşallah. Belirti vs oldu mu? Bilgi verebilir misinHahaahahah
O kadardan bir şey olmuyormuş düzenli sayıyorlar onu canımHellooo
Şimdi kontrol ettim de son 4 ayda döngüm 30-26-27-28 gün diye değişmiş. Adetim düzelinli değil demek mi şimdi buuu?
Hamile kalırsan kocanın adını altın harflerle yazdır: headshot, tek atar diyeYa canım aslında bız tek deneme yapabildik tam yumurtlama günü diğer günler şehir dışındaydı k o gün döndük eve olursa olur artık olmazsa diğer aylara dedik
Yaaaaa ilk hamile haberi senden miiiiiiiKızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya