Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat ne zaman?Kızlar moralim bozuk ateşim 36,7 gidiyordu bugün yine 36,6 ya düştü
2 mayısSenin bat ne zaman?
Ya geçen topikte hiç belirti görmeden hamile olan o kadar çok ki kendinize bunu yapmayın olacağı varsa da stresten olmuyo pozitif enerji lütfenKızlar moralim bozuk ateşim 36,7 gidiyordu bugün yine 36,6 ya düştü
Az kalmış Hadi inşallah güzel haber alırız erken gebelik testi ilede öğrenebilirsin çoğu kişi 1 hafta kala öğreniyor canım2 mayıs
Benim döngüm kısa 25 gün. Ovulasyon geçeli 8,9 gün oldu henüz çıkacağını zannetmiyorum. Evde test olsaydı yine bir umut yapardımAz kalmış Hadi inşallah güzel haber alırız erken gebelik testi ilede öğrenebilirsin çoğu kişi 1 hafta kala öğreniyor canım
Bende de hiç belirtti yok, tek tutunacak dalım yükselen ateşti o da gitti neyse nasip kısmet kırmızılar gelmeden umut bitmezAz kalmış Hadi inşallah güzel haber alırız erken gebelik testi ilede öğrenebilirsin çoğu kişi 1 hafta kala öğreniyor canım
Tesekkur ederim bilmiyordum bu kadarını, deneyeceğimYeni evlilerde kuruluk olması normal zaten canım. Bazı şeyleri ilk defa yaşadığımız için ister istemez olaya hemen adapte olamıyoruz. Akışına bırakmak en güzeli ama kayganlaştırıcıyı kafandan atmaya çalış. Çünkü gerçekten psikolojik olarak bağımlılık yapıyor.
Hemen negatife dönme hiç belirti olmayıp hamile olanlar var bata az kalmış bekleyelim bakalımBende de hiç belirtti yok, tek tutunacak dalım yükselen ateşti o da gitti neyse nasip kısmet kırmızılar gelmeden umut bitmez
Aynen canım onu yapan herkes erken bile yumurtluyor takip et kaçırmaTamam caim Ebru'nun masajı demi regl olunca bende denicem bu ay izleyip
Erken gebelikle çıkmaz mı şimdi senin? Pahali biişi mi yoksa o?Bende de hiç belirtti yok, tek tutunacak dalım yükselen ateşti o da gitti neyse nasip kısmet kırmızılar gelmeden umut bitmez
Yok canım aslında pahalı değil ama dersim var hiç vaktim yok akşama kadar. çıkıp alamamErken gebelikle çıkmaz mı şimdi senin? Pahali biişi mi yoksa o?
Çıkar mı peki henüz erken mi onun için de?Yok canım aslında pahalı değil ama dersim var hiç vaktim yok akşama kadar. çıkıp alamam
Var benceeKızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya
Ayyyy var tabiiiii hayırlı olsun. Hemen hastaneye gidip kan verKızlar az önce test yaptım adetin ilk günü 2 dakikada boyle çıktı ilk bastaki ovulasyon testi alttakiler iki farklı marka inanamıyorum var midir ya
İnşallah canım yaAyyyy var tabiiiii hayırlı olsun. Hemen hastaneye gidip kan ver