• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy sen zaten bir üzüldün bir kötü oldun fark ettim ne hissettiğini o kadar kişi hamile kalırken insan üvey evlad gibi de hissetmiyor değil yani demi 😔
Ya valla oyle bir havası vardı ki bi an ben de hamileyim sandim kismet olmadı inşallah bu ay kismet olur çok özendim onlara=)

Tüylü terlik pembe saten don giy sende😂😂 mesir macunu falan yedir🙈🙈 ay çok utandım adam saldım çayıra mevlam kayıra diyor herhalde kadınlar diyemiyor bize niye kalıyor anlamıyorum 😂
Ben çocuk için bu kadar uğraşıldığını bilmiyorumdum çevremde herkes hamile bi arkadaşımız var 4 haftalık evlilerken kız 3 haftalık hamileydi ya biz şok 🙄

Kızlar konuyu biraz dağıtacağım ama tsh konusunda gebelik için 2.5 un altında olması gerekiyor demişler her yerde. Benimki 3.99 bu doktor bana bir şey demedi. Tsh neden yükselir ki bilen var mı
Yüksek aslında benimki o civardaydı doktorm ilaçla düşürdü 🤔biraz da T3 ve T4 de önemli sadce tsh kendi başına etken değil canım 😉

Ya valla oyle bir havası vardı ki bi an ben de hamileyim sandim kismet olmadı inşallah bu ay kismet olur çok özendim onlara=)

Ne yalan diyim bende hem mutlu oldum hem özendim ne güzel testlerdi öyle inşallah bizede bu ay basip olur 🌸

Ben çocuk için bu kadar uğraşıldığını bilmiyorumdum çevremde herkes hamile bi arkadaşımız var 4 haftalık evlilerken kız 3 haftalık hamileydi ya biz şok 🙄
Bende hemen oluyor sanoyordum ama başına gelince anlıyorsun hemen olmuyormuş benim de çevremdeki herkes hamile🙄benim arkadaş ilk gecesi kalmış hamile hatta kızının kırkının çıktığı gün yine hamile kalmış ama vücut kaldırmamış tabi ki düşük yapmış şimdi yine doğurdu bir tane 😄

Kızlar bu diz dirsek pozsiyonunu deneyip memnun kalan varmı ya ben deneyim dedim ama akıp gidiyo sanko daha çok sperm aktı gibi geldi diğer türlü çıktığı gibi ayakları dikiyorum sperm gitmiyodu ama bu diz dirsegide herkes önermiş

Bende hemen oluyor sanoyordum ama başına gelince anlıyorsun hemen olmuyormuş benim de çevremdeki herkes hamile🙄benim arkadaş ilk gecesi kalmış hamile hatta kızının kırkının çıktığı gün yine hamile kalmış ama vücut kaldırmamış tabi ki düşük yapmış şimdi yine doğurdu bir tane 😄
Öylelerine de özeniyorum valla ya 🤣 çabasız ne güzel hamile kalıyorlar

Back