• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu diz dirsek pozsiyonunu deneyip memnun kalan varmı ya ben deneyim dedim ama akıp gidiyo sanko daha çok sperm aktı gibi geldi diğer türlü çıktığı gibi ayakları dikiyorum sperm gitmiyodu ama bu diz dirsegide herkes önermiş
Canım daha eğimli bir pozisyon aslında, içeri akanlar yeter deniyor ama bilinmezki

Biz kendimizi yiyoruz da ondan😂 Aslında biliyoruz bünyeye göre değişiyor herşeyin zamanı var ama gönül ferman dinlemiyor ne yazık ki😂
Ay geçen yıl çok kötüydüm sürekli stres altında. Bu sene nedense o kadar rahatım ki. Şuan olmasa öbür ay olur o da olmazsa bi dahaki ay bakarız modundayım. Geçen yıl paralıyordum resmen kendimi.

Kızlar bu diz dirsek pozsiyonunu deneyip memnun kalan varmı ya ben deneyim dedim ama akıp gidiyo sanko daha çok sperm aktı gibi geldi diğer türlü çıktığı gibi ayakları dikiyorum sperm gitmiyodu ama bu diz dirsegide herkes önermiş
Canım bende onu deniyorum şimdi iyi açtın konuyu daha çok akıyor gibime geldi ama çok kişi memnun hamile kalan çok kişi var. Zaten uzmana sordum ben sperm fazlası akıp gider tedirgin olma dedi

O ney gız hiç duymadım 🙉

Ay geçen yıl çok kötüydüm sürekli stres altında. Bu sene nedense o kadar rahatım ki. Şuan olmasa öbür ay olur o da olmazsa bi dahaki ay bakarız modundayım. Geçen yıl paralıyordum resmen kendimi.
Aynen canım paralasan da görüyorsun işte yıpranıp kalıyoruz zamanı varmış demek ki demek en iyisi bende şu an o kafadayım bir buçuk aydır çöm rahatım hayırlısı ne diyelim

Bende hemen oluyor sanoyordum ama başına gelince anlıyorsun hemen olmuyormuş benim de çevremdeki herkes hamile🙄benim arkadaş ilk gecesi kalmış hamile hatta kızının kırkının çıktığı gün yine hamile kalmış ama vücut kaldırmamış tabi ki düşük yapmış şimdi yine doğurdu bir tane 😄
🙄🙄 dicek birşey bulamadım 😂😂

Valla Bnde çarşamba gidicem kendime burada hatta Türkiye çapında çok başarılı bi doktor buldum tüm maaşımı 2 aydır alıp kendisine veriyorum sayılır 😂😂😂ama olsun yeter ki sonuca ulaşalım sen de bi adet olsan da yumurtlamayı beklesek heyecanla

Aynen ben bu gidişle hazirana gidecem ya 🤣🤣
Nedir bu grup açtım tam 130 kadın oluştu ben hala adet olacam 🤣 🤣

Yatır canım bazen yaptırmadan birşey olmuyor bizimde burada var araştırmada görevliydi çok iyi doktordu özel klinik açtı muayene 400 tl alıyormuş şok oldum 🙈 yetiyorsa sen yettiği yere kadar git insan olunca para filan gözü görmez. Güzel haberlerini bekliyorm 😉 🌸

Canım bende onu deniyorum şimdi iyi açtın konuyu daha çok akıyor gibime geldi ama çok kişi memnun hamile kalan çok kişi var. Zaten uzmana sordum ben sperm fazlası akıp gider tedirgin olma dedi
Ya biizmki çok seviyo o pozisyonu ama ben çıktığı zaman ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum bu sefer akıyo işte hemen yukarı kaldırmak gerekiyo popoyu ebru ablada erkeğin spermi azsa deneyin demişte ben nerden bilicem az mı çok mu spermi 😀

Ya biizmki çok seviyo o pozisyonu ama ben çıktığı zaman ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum bu sefer akıyo işte hemen yukarı kaldırmak gerekiyo popoyu ebru ablada erkeğin spermi azsa deneyin demişte ben nerden bilicem az mı çok mu spermi 😀
Canım erkekte sperm sorunu ya da rahmi ters olanlarda yapılması gereken bir pozisyon ama hiç bir sorunu olmayanlar da yapıyor ben çok okudum ters pozisyon denedik sorun yoktu be hamile kaldım yazanı

Back