Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilodan sonra oldu ya böyle değildi 😂

Belki kendini beğenmez herşey olblr.
Sorunca yorgunum mu diyor açıklaması var mı başka olblr. Bende kilo aldığım zaman ilişki istemezdim beğenmezdim kendimi ya bu da isteksiz yapardı 😂😂 sonra kilo verdim hem çok istemeye başladım özgüven vurdu böyle hop hop bir o yana bir bu yana 😂😂😂

Merhaba arkadaşlar bu topik de bir arkadaş vardı AĞRI da yaşıyordu öğretmendi ve bana Erzurum dan bir bayan doktor önermişti mümkünse bana özelden mesaj atabilir mi ? Veya Erzurum da yaşayan bilen arkadaş varsa oda yardımcı olabilir 💙💙💙💙

Benim de bat 1 mayıs
Troid vardı kontrol altına aldık 2aydır ovulasyon testiyle deniyoruz. Bu ay ikinci denememdi 17 nisan çatlama oldu. Adete kadar günler geçmiyo beklemek çok zor değil mi yaaa

Amin canım inşallah 🤲🌸 bu topiği çok sevdim, inşallah şans getirir hepimize
Aynen benim bu 4.topiğim bunu da arkadaşlarım kimisi aç bizi al dedi bende bir gaza geldim açtım ama çok tatlıyız böyle birbirimize ilaç gibi ve buradakiler biraz daha tecrübeli. Mesela yaş ve deneme süresi uzun olan en fazla bu topikte denk geldim inşallah şeytanın bacağını kıracağız hep birlikte 😍

Belki kendini beğenmez herşey olblr.
Sorunca yorgunum mu diyor açıklaması var mı başka olblr. Bende kilo aldığım zaman ilişki istemezdim beğenmezdim kendimi ya bu da isteksiz yapardı 😂😂 sonra kilo verdim hem çok istemeye başladım özgüven vurdu böyle hop hop bir o yana bir bu yana 😂😂😂
Valla kilolarından memnun gibi dünyanın baskısını uyguladım zayıflamaya niyeti yok arada senin kilodan dolayımı isteksizlik var acaba dedim olabilir dedi arsız 😂😂 valla bahaneler şişkinliğim var uykum var bunlar işte 🙄

Kızlar konuyu biraz dağıtacağım ama tsh konusunda gebelik için 2.5 un altında olması gerekiyor demişler her yerde. Benimki 3.99 bu doktor bana bir şey demedi. Tsh neden yükselir ki bilen var mı

Eklentiler

• Screenshot_20210425_235649_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20210425_235649_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 25
Benim de bat 1 mayıs
Troid vardı kontrol altına aldık 2aydır ovulasyon testiyle deniyoruz. Bu ay ikinci denememdi 17 nisan çatlama oldu. Adete kadar günler geçmiyo beklemek çok zor değil mi yaaa
Benim de 2 mayıs günler geçmiyor, buraya atıyorum kendimi iyi geliyor ☺️

Aynen benim bu 4.topiğim bunu da arkadaşlarım kimisi aç bizi al dedi bende bir gaza geldim açtım ama çok tatlıyız böyle birbirimize ilaç gibi ve buradakiler biraz daha tecrübeli. Mesela yaş ve deneme süresi uzun olan en fazla bu topikte denk geldim inşallah şeytanın bacağını kıracağız hep birlikte 😍
Yusra şaka maka da seninle 3. Topiğimiz birbirimizi bi salalım ya 😂😂😂

Valla kilolarından memnun gibi dünyanın baskısını uyguladım zayıflamaya niyeti yok arada senin kilodan dolayımı isteksizlik var acaba dedim olabilir dedi arsız 😂😂 valla bahaneler şişkinliğim var uykum var bunlar işte 🙄

Kaç yaşındaki 🙈 adam resmen unumu eledim eleğimi astım moduna girmiş yolun başında 😂ama erkekler sonradan bellii yaş sonrası daha çok istermiş birgün tersine dönmez bu işler inşallah 😂

Benim de bat 1 mayıs
Aha tsh tan anlarsın o zaman sen 😊 benim tsh ım 3.99 a yükselmiş nedendir bilir misin? Bir de evet beklemek lanet bir şeye dönüşüyor ya. 5 mayısı bekliyorum ben de😪😪😪

Kızlar konuyu biraz dağıtacağım ama tsh konusunda gebelik için 2.5 un altında olması gerekiyor demişler her yerde. Benimki 3.99 bu doktor bana bir şey demedi. Tsh neden yükselir ki bilen var mı
Canım benim sonuçlarda referans aralığı 4,7 verilmiş üst değer

Canım benim sonuçlarda referans aralığı 4,7 verilmiş üst değer
Benimkinde de referans aralığı o da yine burda gezerken gördüm. 2.5un altında olmalı vs yazıyor insanlar. Biri hatta tsh ım 3.5 olmuş bebeğime zarar gelmiş midir falan yazmış. Kafam karışto

X