• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkinde de referans aralığı o da yine burda gezerken gördüm. 2.5un altında olmalı vs yazıyor insanlar. Biri hatta tsh ım 3.5 olmuş bebeğime zarar gelmiş midir falan yazmış. Kafam karışto
Normal insanda referans aralığı içinde olduğu müddetçe sıkıntı olmuyor canım. Gebelik oluştuktan sonra 2.5tan yüksek olması risk oluşturuyor. O yüzden hiç kafana takma canım, ben oğluma hamileyken tiroid testini 7 haftalık hamileyken yaptırdım, yüksek çıkmıştı hamilelik boyunca ilaç kullandım. Ama 7. Haftaya kadar kullanmama rağmen çok şükür bir sıkıntı olmadı. Dahiliye doktorum da olmaz demişti zaten.

Bu arada bu grubun enerjisini ben de çok sevdim, inşallah hayırlısıyla kolaylıkla hamile kalırız hep beraber.

Mart başında 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Tekrar deneme konusunda biraz tedirgindim ama buradaki muhabbetleri gördükçe rahatlıyorum. Sağlıkla ve hayırlısıyla, olması gerektiği zaman tekrar hamile kalırız inşallah.

Şimdi bu kadar eğlenceliyken birkaç hafta sonra hamile haberleri gelmeye başlayınca daha da mutlu ve güzel bir başlık olur umarım 😊😊. Ben daha adet olmayı bekliyorum. Yolum uzun. Olumlu ya da olumsuz haberi verecek son kişilerden olacağım muhtemelen. O zamana kadar güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım 😊😊

Ya biizmki çok seviyo o pozisyonu ama ben çıktığı zaman ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum bu sefer akıyo işte hemen yukarı kaldırmak gerekiyo popoyu ebru ablada erkeğin spermi azsa deneyin demişte ben nerden bilicem az mı çok mu spermi 😀
Canım akıyorsa diz kapaklarının altına yastık koy ilişkiye başlarken havada kaldığı için akmaz artık 😂

Aynen ben bu gidişle hazirana gidecem ya 🤣🤣
Nedir bu grup açtım tam 130 kadın oluştu ben hala adet olacam 🤣 🤣

Yatır canım bazen yaptırmadan birşey olmuyor bizimde burada var araştırmada görevliydi çok iyi doktordu özel klinik açtı muayene 400 tl alıyormuş şok oldum 🙈 yetiyorsa sen yettiği yere kadar git insan olunca para filan gözü görmez. Güzel haberlerini bekliyorm 😉 🌸
Amin inşallah olur canım ayyy o da baya pahalıymış ya valla Bayadur deneyip yok devlete yok fakülteye gittim hep saçma sapan tanılar koydular ama hiç biri değil dedi bu doktor ve göstererek kanıtlayarak belki de olmck diye şartlamıştım kendimi onların yüzünden olmuyodu şükür artık biliyorum ki bi sorun yok sadece henüz Allah ol demedi 🙏🏼

Canım erkekte sperm sorunu ya da rahmi ters olanlarda yapılması gereken bir pozisyon ama hiç bir sorunu olmayanlar da yapıyor ben çok okudum ters pozisyon denedik sorun yoktu be hamile kaldım yazanı
Anacım hepsi aynı bence ya amuda kalksan gitmeyecek sperm gitmiyor, 😂

Normal insanda referans aralığı içinde olduğu müddetçe sıkıntı olmuyor canım. Gebelik oluştuktan sonra 2.5tan yüksek olması risk oluşturuyor. O yüzden hiç kafana takma canım, ben oğluma hamileyken tiroid testini 7 haftalık hamileyken yaptırdım, yüksek çıkmıştı hamilelik boyunca ilaç kullandım. Ama 7. Haftaya kadar kullanmama rağmen çok şükür bir sıkıntı olmadı. Dahiliye doktorum da olmaz demişti zaten.

Bu arada bu grubun enerjisini ben de çok sevdim, inşallah hayırlısıyla kolaylıkla hamile kalırız hep beraber.

Mart başında 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Tekrar deneme konusunda biraz tedirgindim ama buradaki muhabbetleri gördükçe rahatlıyorum. Sağlıkla ve hayırlısıyla, olması gerektiği zaman tekrar hamile kalırız inşallah.

Şimdi bu kadar eğlenceliyken birkaç hafta sonra hamile haberleri gelmeye başlayınca daha da mutlu ve güzel bir başlık olur umarım 😊😊. Ben daha adet olmayı bekliyorum. Yolum uzun. Olumlu ya da olumsuz haberi verecek son kişilerden olacağım muhtemelen. O zamana kadar güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım 😊😊
Canım öncelikle teşekkür ederim sonra da geçmiş olsun, başın sağ olsun. İnşallah bir an önce sağlıklı nir gebelik elde edersin ve kucağına sağlıklı bir bebek almak onu büyütmek nasib olur inşallah. Ve inşallah hep birlikte mutlu haberleri arka arkaya alırız

Ya ben spermleri hissediyorum yani fazla fazla geliyo gibi çünkü akıyo dışarı gerçi belli olmaz ama spermin çokluğu mu önemli kalitesimi acaba
Kesinlikle kalitesi önemli. Fazlası prostattan salgılanan spermmiş akıp gidermiş

😂😂😂😂 Yorumlara çok güldüm kızlar ya 😅😅😅 annelerimiz ninelerimiz filanda biliyor muydu ki acaba bunları 😂😂 kısaca olacağı varsa oluyor pozisyon ayak dik filan hikaye bunlar.. O kadar istenmeyen gebelikler oluşuyor sonuçta dimi. Bence biz stres yapmayı bırakalım bakın görün nasıl oluyor 😂😂

Ya biizmki çok seviyo o pozisyonu ama ben çıktığı zaman ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum bu sefer akıyo işte hemen yukarı kaldırmak gerekiyo popoyu ebru ablada erkeğin spermi azsa deneyin demişte ben nerden bilicem az mı çok mu spermi 😀
O pozisyondan popo kaldırma evresine nasil geçicez tam kestiremiyorum 🤣 bu ay kesinlikle deneyeceğim.

Back