Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okadar şey yaptıktan sonra bir de ağrı kesici içeceksem neden uğraşayım 😂 En net çözüm ağrı başlamadan ağrı kesici içmek, başladıktan sonra içince maalesef yine ağrıyı çekiyoruz. Adet olup sancı geleceğini anlayınca içiyorum ağrı kesiciyi hiç başlamıyor 🤣🤣
Sadece ağrı kesici yetiyorsa, kullan tabi... bana yetmiyor.

Ay ben de 2 günde bire ikna edemiyorum adamı. Hayır da canım ne zaman istese yapamayacaksam ne anladım o işten diyor 🤣

Çok iyi anlıyorum doğal olarak kızmışsın belki de alındın ama boşvermeni böyle şeylere takılmamanı öneriyorum 😍biz burada aşacağız bütün herşeyi ve hamiş kalacaksın nasipse Allah büyük bunları sal Allaha. Sana en yakın zamanda nasip etsin inşllah 🙏🏼 ❤️

Kaç günde bir oluyordun sen? Ben baktım testlere Dahalık birşey yok görünüyor öyle yumutlayacak mıyım yok sorun yoksa o yumurtlama yakalanacak ve değerlendirmeye alınacak ponciğim :KK70: sen merak etme 🤗
Amin canım inşallah 🤲🌸 bu topiği çok sevdim, inşallah şans getirir hepimize

Çok haklısın canım ama hamiş kalırsan hepsini unutursun rabbim ilaç gibi verir asla umudunu da kırma. 🙏🏼Nasip edecek olanın herzaman vardır bildiği 🤗senin olan seni bulacaktır herkesin bir sınavı var yapacak bir şey yok beklemekten başka 😍
❤️❤️❤️❤️inşallah hepimizeee tüm isteyenleree

X