- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
Bende tam cevizli sucuk diyecektimCanım yemeğine içeceğine falan azdırıcı şeyler mi karıştırsan ne yapsan ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tam cevizli sucuk diyecektimCanım yemeğine içeceğine falan azdırıcı şeyler mi karıştırsan ne yapsan ya
Keçiboynuzu özü aldım oruçtan önce sabah aç karnına yiyordu akşamda öyle yiyip yatıyor benim ki değişik anamCanım yemeğine içeceğine falan azdırıcı şeyler mi karıştırsan ne yapsan ya
Şu çakşırı da deneyebilir. O da fenaBende tam cevizli sucuk diyecektim
Sadece ağrı kesici yetiyorsa, kullan tabi... bana yetmiyor.Okadar şey yaptıktan sonra bir de ağrı kesici içeceksem neden uğraşayım En net çözüm ağrı başlamadan ağrı kesici içmek, başladıktan sonra içince maalesef yine ağrıyı çekiyoruz. Adet olup sancı geleceğini anlayınca içiyorum ağrı kesiciyi hiç başlamıyor
Kız adam diyecek ki çocuğa seni yaparken etimden et koptu bir gram zevk almadımKeçiboynuzu özü aldım oruçtan önce sabah aç karnına yiyordu akşamda öyle yiyip yatıyor benim ki değişik anam
Ceviz yiyor amaBende tam cevizli sucuk diyecektim
Yaa olabilir yoksam erkeksin nasıl istemezsin. Bu ay grubun sorunu kocaları ilişkiye ikna etmekKız bu kilo aldı şişmanlıktan isteksizlik oldu herhalde
Ben ona dedim hamile kaldığımda yandın bu senden çektiklerimi sana çektircem dedim pis tehdit ederimKız adam diyecek ki çocuğa seni yaparken etimden et koptu bir gram zevk almadım
Benim canım istiyor Errrkekimmmm diceksinAy ben de 2 günde bire ikna edemiyorum adamı. Hayır da canım ne zaman istese yapamayacaksam ne anladım o işten diyor
Tehdit yerini bulduysa tamamdırBen ona dedim hamile kaldığımda yandın bu senden çektiklerimi sana çektircem dedim pis tehdit ederim
Kilodan sonra oldu ya böyle değildiYaa olabilir yoksam erkeksin nasıl istemezsin. Bu ay grubun sorunu kocaları ilişkiye ikna etmek
Adam hep hazır işte, neden daha sık yapılmadığını sorguluyor paşaBenim canım istiyor Errrkekimmmm diceksin
Haa pardon ben olayı yanlış anladımAdam hep hazır işte, neden daha sık yapılmadığını sorguluyor paşa
Hepimizin sorunu aynı bacımmAy ben de 2 günde bire ikna edemiyorum adamı. Hayır da canım ne zaman istese yapamayacaksam ne anladım o işten diyor
Klomen kullanmadım ama diğer herşey yapıldı ve hiç bir problem yok dediler birde böle bi tedaviyle deneyelim sadece benim kilom var zayfla dediler 13 kilo verdim halen dahada devam ediyorumKlomen vs kullandın mı? Hsg, eşin sperm testi yaptı mı?
Sus sen şikayet etmeAdam hep hazır işte, neden daha sık yapılmadığını sorguluyor paşa
Ya bi doktor vardı sık ilişki öneriyorum dedi. Adamın tepkisi günde 3 yeter mi oldu sık ilişkiyi hergün anlarsın, günde 2 anlarsın neyse de 3 ney laHaa pardon ben olayı yanlış anladım
Amin canım inşallah bu topiği çok sevdim, inşallah şans getirir hepimizeÇok iyi anlıyorum doğal olarak kızmışsın belki de alındın ama boşvermeni böyle şeylere takılmamanı öneriyorum biz burada aşacağız bütün herşeyi ve hamiş kalacaksın nasipse Allah büyük bunları sal Allaha. Sana en yakın zamanda nasip etsin inşllah
Kaç günde bir oluyordun sen? Ben baktım testlere Dahalık birşey yok görünüyor öyle yumutlayacak mıyım yok sorun yoksa o yumurtlama yakalanacak ve değerlendirmeye alınacak ponciğim sen merak etme
inşallah hepimizeee tüm isteyenlereeÇok haklısın canım ama hamiş kalırsan hepsini unutursun rabbim ilaç gibi verir asla umudunu da kırma. Nasip edecek olanın herzaman vardır bildiği senin olan seni bulacaktır herkesin bir sınavı var yapacak bir şey yok beklemekten başka