Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inanma ben geçen ay denedim o şekilde ama yine olmadı olası varsa 4 5 gün önceki sperm Bile döller
Valla insan okuyor denemese aklında kalıyor bir de ben rahim filmi çekildim her şekilde değerlendirmeye çalışıyorum ihtimal daha yüksek diye

Çok iyi anlıyorum doğal olarak kızmışsın belki de alındın ama boşvermeni böyle şeylere takılmamanı öneriyorum 😍biz burada aşacağız bütün herşeyi ve hamiş kalacaksın nasipse Allah büyük bunları sal Allaha. Sana en yakın zamanda nasip etsin inşllah 🙏🏼 ❤️

Kaç günde bir oluyordun sen? Ben baktım testlere Dahalık birşey yok görünüyor öyle yumutlayacak mıyım yok sorun yoksa o yumurtlama yakalanacak ve değerlendirmeye alınacak ponciğim :KK70: sen merak etme 🤗
Valla kuzum benim 31-32 günde bir oluyor en fazla iki üç gün oynuyor☺️Bende dün yoğun çıkıp bütün çok silik çıkınca acaba o iki gün yumurtlama oldu da kaçırdım mı diye endişelendim yapmaya devam edeceğim☺️İnşallah bitanem inşallah görürüm🤲🏻❤️ Görelim hepimiz ve tutsun yakalayalım o buluşmayı😍

Valla benimkinde 2 saattir laf atıyorum hiç oralı olmuyor 🤦‍♀️ Ama çatlama sonrası her günü değerlendirmek olasılığı yükseltiyor belli ki
Benimki öyle değil Allah tan yoksa başının etini yerim biliyor çok istediği içinde ne istersem yapıyor garibim😂😂 yumurtlamayı görünce bırakmak yok adamlara yapışmamız lazım😂

Valla benimkinde 2 saattir laf atıyorum hiç oralı olmuyor 🤦‍♀️ Ama çatlama sonrası her günü değerlendirmek olasılığı yükseltiyor belli ki
Benim eşimde her ovulasyon döneminde heyecan yapıyor çok zorlanıyoruz o yüzden artık söylemiyorum ama maalesef anlıyor o zaman olduğunu😂 akışına bırakabilsek daha güzel olacak sanki hem bizim için hem onlar için

arkadaşlar görev tamamlandı :)
inşallah başarıyla sonuçlanır, amin :)
Haydddi vatana millete hayırlı evlad olsun :dua: tutsun da :anneadayı:böyle olasın inşallah 😝
Valla kuzum benim 31-32 günde bir oluyor en fazla iki üç gün oynuyor☺️Bende dün yoğun çıkıp bütün çok silik çıkınca acaba o iki gün yumurtlama oldu da kaçırdım mı diye endişelendim yapmaya devam edeceğim☺️İnşallah bitanem inşallah görürüm🤲🏻❤️ Görelim hepimiz ve tutsun yakalayalım o buluşmayı😍

Daha var ooo canım bugün kaçıncı günün tam olarak? Benden kaçmaz pik mik :KK70:

Benimki öyle değil Allah tan yoksa başının etini yerim biliyor çok istediği içinde ne istersem yapıyor garibim😂😂 yumurtlamayı görünce bırakmak yok adamlara yapışmamız lazım😂
Kız askılı var üstümde hırkanın kolu omuzu düşmüş niye böyle açık diyor 😂 bende belki tarik olursun diye öyle geziyorum dedim tepki yok😂😂😂

Benim eşimde her ovulasyon döneminde heyecan yapıyor çok zorlanıyoruz o yüzden artık söylemiyorum ama maalesef anlıyor o zaman olduğunu😂 akışına bırakabilsek daha güzel olacak sanki hem bizim için hem onlar için
Ya evet odaklanıp olunca daha zor oluyor adamlarda haklı ama söylemesek anlıyor bir gün ara ile olunca 🤦‍♀️ Kardeşimin yanına gitmek istiyorum bir gün kalmak için ovülasyon döneminin bitmesini bekliyorum 😂 bu bir hafta geçmek bilmiyor bide

Kız askılı var üstümde hırkanın kolu omuzu düşmüş niye böyle açık diyor 😂 bende belki tarik olursun diye öyle geziyorum dedim tepki yok😂😂😂

Senin eşinin ruh hali çok depresif :KK70::KK70:birmesajı anlaması zaman alıyor olabilir ama güldürdün beni çoook yaşayasın :KK70:benimki ise öyle yapsam hayırdır der hayır sende derim affetmem :KK70:merak ettiğim saldırıya geçince tepkisi ney oluyor 🤔

Senin eşinin ruh hali çok depresif :KK70::KK70:birmesajı anlaması zaman alıyor olabilir ama güldürdün beni çoook yaşayasın :KK70:benimki ise öyle yapsam hayırdır der hayır sende derim affetmem :KK70:merak ettiğim saldırıya geçince tepkisi ney oluyor 🤔
Kız bu kilo aldı şişmanlıktan isteksizlik oldu herhalde 😂😂

X