Ekimde aşılama olurmu dersin yusraBende yıldım da napalım bizimde payımıza bu düşmüşsiz prof bulun içiniz rahat etsin en güzeli. Sperm testi verecek canım doktor uzun zaman olmuş yenileyelim dedi bende heyecanlıyım kendim için giderdim hep alışmıştım inşallah güzel haberler alırız
Ekimde aşılama olurmu dersin yusra
Kızlar bu mayıs grubuna ne heveslerle gelip yazışırdıkarada böyle eski dostlarla yazışmak anıları tazeliyor hic bi grup bu mayıs grubunun zevkini vermiyor
Insallah canim ilk sevincimizi burda yasamak nasip olsunEvet hep güzel haberler verebilmeyi burada nasip etsin rabbim sevinçlerimizi paylaşmak nasip olsun
Bat 28 benim ama bu ay erken yumurtladım galiba. Ovu da görmedim pik sadece akıntıdan yumurtlama olduğunu farkettim. Zaten tek ilişki oldu. Kafam çok doluydu. Eşimin de görevi filan vardı.yani resmen sıkıldım bende eşime dedim yani bu ay birlikte bile olacak enerjim yok diyeBenim de bi iki güne reglim gelir gelsede obur ay reglim de artık napicaklarsa yapsinlar zaman gectikce sıkıldım her ay aynı üzüntü her ay aynı hüsran
Bat 28 benim ama bu ay erken yumurtladım galiba. Ovu da görmedim pik sadece akıntıdan yumurtlama olduğunu farkettim. Zaten tek ilişki oldu. Kafam çok doluydu. Eşimin de görevi filan vardı.yani resmen sıkıldım bende eşime dedim yani bu ay birlikte bile olacak enerjim yok diyeokadar planlı denemelerin hiç birinde olmadı tek ilişki ile olacak halide yok
Ekim e bakıcam artık bilmiyorum cidden bende yoruldum..
Bende erken yumurtladım kacirdim bu ay bide artık hevesim de kalmadı bugün hele iyice bunalimdayimBat 28 benim ama bu ay erken yumurtladım galiba. Ovu da görmedim pik sadece akıntıdan yumurtlama olduğunu farkettim. Zaten tek ilişki oldu. Kafam çok doluydu. Eşimin de görevi filan vardı.yani resmen sıkıldım bende eşime dedim yani bu ay birlikte bile olacak enerjim yok diyeokadar planlı denemelerin hiç birinde olmadı tek ilişki ile olacak halide yok
Ekim e bakıcam artık bilmiyorum cidden bende yoruldum..
Bu ay evdeki ovu testlerimi kullandım ama geç mi kaldım nedir pik filan görmedim. Zatende aynen hevesimde yoktu. Dediğin gibi canım olmayacaksa ne yaparsan yap olduramıyorsun.. İnş senin ovu testlerinde piki yakalarsın kuzum, sperm testinden de hayırlı bir sonuç gelsin bakalım.. Ya nasipAyy nasıl anlyorum seni canım bende bazen ilişki filan istemiyorm kafam davul gibi zaten bu sıralarda o herşeyi etkiliyorben ovulasyon yapıyorm bakalım ne zaman olur pik. İnsan o kadar çabalıyor olmuyorsa olmuyor sanırsam.
Yollarımız aynı gidiyor vallahi ben bu işi çözemedim arkadaşımBende erken yumurtladım kacirdim bu ay bide artık hevesim de kalmadı bugün hele iyice bunalimdayimkimsesiz bi şehirde tek başına olmak zor
Gerçekten bu gruptaki sıcaklık samimiyet hiçbir yerde yoktu. Sabah kadar sırıta sırıta yazışırdık. Çoook özledim,Kızlar bu mayıs grubuna ne heveslerle gelip yazışırdıkarada böyle eski dostlarla yazışmak anıları tazeliyor hic bi grup bu mayıs grubunun zevkini vermiyor
Ay mutlaka ekle ben bazı gruplara önceden girdim bilgi amaclı canim hadi hayırlı olsun özel demi yaptiriyon peki canim rabbim utandırmasın bizleriGünaydın canımlar 15 kasıma tüp bebek randevusu aldık fakat öncesinde ön muayene yaptırdık ve bende aşırı enfeksiyon. Gözlendi eşli tedaviye başladık önce enfeksiyondan kurtulmamız laZımmış kasımda Allah nasip ederse tüp bebek grubu açıcam Esracım seni de beklyrm
Senin nasıl gidiyor canim gebelikGerçekten bu gruptaki sıcaklık samimiyet hiçbir yerde yoktu. Sabah kadar sırıta sırıta yazışırdık. Çoook özledim,sırayla güzel haberler yazılacak bu gruba ulen
Daha bir şey anlamadım çok, birkaç gün çok bulantı oldu, çok erken başladı site üzüldüm ama bugün iyiyim. Kese kalp atışı vs görmedik daha, kendimi çok hamile gibi hissetmiyorumSenin nasıl gidiyor canim gebelik
Olsun olsun her anin zevkini çıkart canim ilk ultrosan resmini görürüz artık yeğenimizin sabırsızlıkla bizde bekliyoruzDaha bir şey anlamadım çok, birkaç gün çok bulantı oldu, çok erken başladı site üzüldüm ama bugün iyiyim. Kese kalp atışı vs görmedik daha, kendimi çok hamile gibi hissetmiyorum
İnşallah canım inşallahOlsun olsun her anin zevkini çıkart canim ilk ultrosan resmini görürüz artık yeğenimizin sabırsızlıkla bizde bekliyoruz
Kuzu senin haberine aşırı sevindim vallaGerçekten bu gruptaki sıcaklık samimiyet hiçbir yerde yoktu. Sabah kadar sırıta sırıta yazışırdık. Çoook özledim,sırayla güzel haberler yazılacak bu gruba ulen
Hayırlısı olsun canım.. Sürecini paylaş muhakkak. Bende Ekim de son normal denicem gibi görünüyor. Tüpe yolculuk hızla..Günaydın canımlar 15 kasıma tüp bebek randevusu aldık fakat öncesinde ön muayene yaptırdık ve bende aşırı enfeksiyon. Gözlendi eşli tedaviye başladık önce enfeksiyondan kurtulmamız laZımmış kasımda Allah nasip ederse tüp bebek grubu açıcam Esracım seni de beklyrm
Kız dahiliye den öyle bi yazı mı almak gerekiyormuş? Hiç bilmiyordumAy mutlaka ekle ben bazı gruplara önceden girdim bilgi amaclı canim hadi hayırlı olsun özel demi yaptiriyon peki canim rabbim utandırmasın bizleribugün dahiliyeye gidicem hamile kalmamda sakınca yok yazısı almam lazım tüp bebek icin ufaktan başladım işlemlere
Vala öyleKuzu senin haberine aşırı sevindim vallasen de hayırlısı ile keseni gör bakalım. Bebişinin resmini at muhakkak. Diğer gruplarda göremezsekte Mayıs cılar olarak burada muhakkak görürüz
Hayırlısı olsun canım.. Sürecini paylaş muhakkak. Bende Ekim de son normal denicem gibi görünüyor. Tüpe yolculuk hızla..
Kız dahiliye den öyle bi yazı mı almak gerekiyormuş? Hiç bilmiyordum
Evet canım başladım çok şükür