Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence eş sebebiyle biz hamıle kalamıyoruz her ay yumurtlama oluyor pko yok adet duzenlı proklotın vs duzgun ama o ssperm ileri gitmiyor işte deli olcam az kaldı :)))

Merhaba siz kullandınız mı ya da araştırdınız mı .bin lira civarında dedi bugün bize de sadece erkek için.çok kararsızım fikir arıyorum

Merhaba siz kullandınız mı ya da araştırdınız mı .bin lira civarında dedi bugün bize de sadece erkek için.çok kararsızım fikir arıyorum
Merhabalar hayır kullanmadık ama naturellen macun kullandık biraz düzelme olmuştu hatta doktorda şaşırmıştı daha sonra doktor takviye vermişti bize ozaman o maçını kestik be hayatımızın şokunu yaşadık 30 milyon sperm olmis 5 milyon sperm birde verdiği ilaç 750 tl di biz yine naturellen macun aldik 1 hafta kullanımda 6 milyonu gördük 6 ekimde tekrar sperm testimiz var bakalim artış ne durumda öğrenicez bizde varikosel baslangici çıktı

Hareketlilik de sorun var mı sizin .bizde bi dönem takviyelerle sayıyı artırmıştık ama hareket artmamıştı.doğal yoldan umudu kestim ben ama tüp bebekte belki embriyo kalitesi artmasında faydası olur diye araştırıyorum.yanıklar baharattan neden vazgeçtiniz bana çok güvenilir gelmedi ama bi umut işe yarar mı diye de merak ediyorum

Çok pahalı gelmişti sonra naturellen daha uygundu onu kullandım sayı ve hareket artmıştı sonra doktor takviye verince onu kullandım thancss one diye bir vitamin ama bizde ise yaramadı 2 ay kullandik sonuç hüsrandı tüp bebeğe baslicagimiz için kalite artırmaya çalışıyoruz size ve eşinize zeytinyağında bekletilmiş incir de öneririm araştırın onuda mutlaka

Özelden atayım 3 testi size tarihleri ile

Sayı arttırmak için bir çok fayda edebilirmiş ama sperm ileri hareketi zor artırıyormuş ve bildiğim kadarıyla dna hasarı olunca tüp bebekde zor oluyormus ve tekrarlayan düşük oluyormus

Iki test biri macunsuz diğeri macunlu canim sonra macunu bırakıp başka takviye vermişti doktor ozaman degerler 5 milyona dusmusti baya kotu sonuc çıkmıştı onu bulamadim

Eklentiler

• IMG_20210918_111902_347.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210918_111804_597.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 41
Iki test biri macunsuz diğeri macunlu canim sonra macunu bırakıp başka takviye vermişti doktor ozaman degerler 5 milyona dusmusti baya kotu sonuc çıkmıştı onu bulamadim
merhaba gecmiş olsun üzüldüm durumun bu hale gelmesi umarım cabuk toparlanır dr genelde vitamın verıyor bize sadece vitamın verdı en az 6 ay devam edın dedı sayıda artıs olmustu ılerı hız yıkama oncesı 0 dı yanı vıtamın ılerı hızı duzeltmemıstı size dr vitamin vermedi mi

Verdi canim ama niyeyse ise yaramadı 30 milyondan 5 milyona düştü üniversite hastanesine gidiyoruz şimdi hatta o vitamin kullanmayın 3 hafta sonra gelin dedi bakalim biz keçiboynuzu özü ve macun kullanıyoruz tedavi öncesi kalite artması lazım bize ismi cismi duyulmamış thancs one diye vitamin verdi 350 tl die hatta keşke proxsed plus falan alaydik

Kızlar selam nasılsınız bakalım? Eşimin sperm test sonucu çıktıda doktoru bulamamış yorumlatmak için? Başka bir Dr varmış sorun yok bu testte filan demiş ama. Sizce nasıl yorum yapabilir misiniz?

Selam canim 2 degeri düşük görünüyor bende pek sperm testinden anlamıyorum D yazılı normal olması gereken rakamda sağda yazandan ama sayı falan iyi duruo güzel anlayan biri yorum yapar belki

Bende aşırı anladığım diyemem ama progresif hareketlilik D olanı ileri hareketliliği düşük demek istemiş bunu siz doktorunuzu bulup sormanız çok daha sağlıklı zaten bazı üroloji doktorları ilgisizler bakmadan herşey iyi diyerek salanda oluyor. Yarında benim eş gidecek bakalım ne oluyor.

Selam canim 2 degeri düşük görünüyor bende pek sperm testinden anlamıyorum D yazılı normal olması gereken rakamda sağda yazandan ama sayı falan iyi duruo güzel anlayan biri yorum yapar belki
Aynen bende çok anlamıyorum ya.oradaki başka Dr normal pek sıkıntı yok demiş ama bilemedim valla. Kendi druna randevu bulamadı bakalım o ne dicek? Yani problem yoksa bebek niye yok bu aydan da umut yok. Kasık ağrım var. Daha bat a var ama belli bilirim bu ağrıyı. Geliyor gelmekte olan yine

Evet yani biraz sallamış gibi düşündüm bende. Kendi Dr u ameliyattaymış prof adam. Ulaşmakta ha diyince olmuyor bekle bekle yıldım yeminle.
Gitsin bakalım eşin, hayırlı haber alırsın inşallah canım. Muayene mi yoksa sperm testi mi verecek?

Bende yıldım da napalım bizimde payımıza bu düşmüş siz prof bulun içiniz rahat etsin en güzeli. Sperm testi verecek canım doktor uzun zaman olmuş yenileyelim dedi bende heyecanlıyım kendim için giderdim hep alışmıştım inşallah güzel haberler alırız

Evet canım bize beklemek nasipmiş.. İnşallah günün birinde mutlu haberi paylaşmak bize de nasip olur be
Evet hep kendimiz gidip duruyoruz sanki tek bizden kaynaklanıyormuşcasına
Hayırlısı olsun canım. Hadi inş güzel değerlerle dönersiniz

Benim de bi iki güne reglim gelir gelsede obur ay reglim de artık napicaklarsa yapsinlar zaman gectikce sıkıldım her ay aynı üzüntü her ay aynı hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…