Ah canım gözünaydınçok sevindim testlerin güzel çıkmasına. Genetik sonuçları hep uzun sürüyor canım. İnş o da gönlünce neticelenir.. Rabbim büyük.
Pik bulmakta kıymetli. Sen her ihtimale karşı değerlendir canım
Öyle ya da böyle o bebiş gelecekDeğerlendirdim canım sabaha test yapacağım tekrar olmuştur diye umuyorumhepimizin gönlünce olsun dilerim haklısın pik bazen sabıtıyor hertürlü hazırım adetimde gelirse aşılamaya olası birşey olmazsa.
Öyle ya da böyle o bebiş gelecekinşallah aşılamaya gerek kalmazsa yüzün güler belli mi olur canım? Ya nasip
Benimde regl 5 gün var ama akşam baktım kanama oldu. Yuh dedim yani.. Millet Bat a 5 kala testlerde çift çizgi görür benim bata 5 kala regl geldivallahi şaka gibi..Ekim e yolculuk artık..
Amin kuzum beklerim seni de tabi ki biz elimizden geleni yapalım da dediğin gibi tüp müp bi şekilde bebemize kavuşalım nasipseBende gelirim tüp müp olsun fark etmez sizinleyim ponciklerenfeksiyon da bir etken canım o varsa uğraşamak çabasız olurdu hep inanıyorum bizim içinde birgün herşey çok güzel olacak anne olacağız nasipse
Evet canım.. Geç gelecek bu sıpalarAsla Allah ne zaman hediye vereceği belli olmaz canım bizlere inşallah seninde güzel kalbine göre olsun.
imkansız olmasında er geç önemli değilRabbim yinede nasibimizi uzak etmesin biran önce sevindirsin bizleri.
NerelerdesinBitmeyen mayıs yapmışlar resmenmayıs da hamile kalanlar doğurmak üzere biz hala tırmalıyoruz yolları
Ben de kendimi çok görmüyorum kuzum ya yoğunluk çok malesef. Tüp bebek mi düşünmeye başladınız siz?Nerelerdesinnasılsın canım ne zamandır görmüyorum seni
Evet canım nasipse 15 kasımda randevumuz var sende durumlar nedirBen de kendimi çok görmüyorum kuzum ya yoğunluk çok malesef. Tüp bebek mi düşünmeye başladınız siz?
Ben de bişey yok kuzum. Bekliyoruz hala bi bebişimiz olsun diye. Aşılama için kasım gibi gideceğim ben de sanırım. Şuan bi doktora gitmiyorum ama gitsem mi diye düşünüyorum. Uzadıkça uzuyor anneliğe özlemimEvet canım nasipse 15 kasımda randevumuz var sende durumlar nedir
İnşallah ilk seferde tutar canım. Bi daha bi daha uğraşmazsınız.Evet canım nasipse 15 kasımda randevumuz var sende durumlar nedir
Canım ekim e girdik zaten tabi yine sen bilirsin ama 1 ay daha tanı kendine sonra da çok geç kalmadan başla istersen çünkü bekledikçe piskolojik yıpranıyoruz malesefBen de bişey yok kuzum. Bekliyoruz hala bi bebişimiz olsun diye. Aşılama için kasım gibi gideceğim ben de sanırım. Şuan bi doktora gitmiyorum ama gitsem mi diye düşünüyorum. Uzadıkça uzuyor anneliğe özlemim
Amin kuzum inşallahİnşallah ilk seferde tutar canım. Bi daha bi daha uğraşmazsınız.
Allah’a hamdolsun iyi kuzum rabbim düşmanıma bile vermesin hastalığıM mavili_yeshll canım baban nasıl oldu daha iyi mi?
Hayırlısı bakalım kuzum ya. Adet dönemleri yaklaştıkça bir bebek özlemi çıkıyor ortaya. Onun dışında bi sıkıntı yaşamıyorum ama o dönemleri de atlatacağım derken kaç takla atacağım bilmiyorumCanım ekim e girdik zaten tabi yine sen bilirsin ama 1 ay daha tanı kendine sonra da çok geç kalmadan başla istersen çünkü bekledikçe piskolojik yıpranıyoruz malesef
Aminnn inşallah kuzum sevindim iyi olmasınaAllah’a hamdolsun iyi kuzum rabbim düşmanıma bile vermesin hastalığı
İnşallah bizim de yüzümüz gülcek bebeklerimizi kucağımıza alınca Allahım neler yaşadım şükürler olsun diyip dua edicezHayırlısı bakalım kuzum ya. Adet dönemleri yaklaştıkça bir bebek özlemi çıkıyor ortaya. Onun dışında bi sıkıntı yaşamıyorum ama o dönemleri de atlatacağım derken kaç takla atacağım bilmiyorum
Çok saol bitanem sen nasılsın peki aşılama felan nasıl gidiyoAminnn inşallah kuzum sevindim iyi olmasına
Çok saol bitanem sen nasılsın peki aşılama felan nasıl gidiyo