Sorma kuzum sorma inanamıyorum hala, kızlar sonunda aldım haberi, hala ne hissedeceğim bilmiyorum, yarın doktora gidip kan vereceğim. 5 gün öncesi ve akşam yapmama rağmen belirgin çıktı test, inşallah güzel devam ederDüğünümüz var a dostlaaarrr,Selizay koş gel, ağlıycam mutluluktan kendi grubumuza gel çabuk gerçekten hamile misin? Whatsapptan senin hamilelik haberini aldım, deli olucam sevinçtenn Allah'ım nazarlardan saklasın koş anlat nasılsın
Yaaaa sonunda birimiz hamile kaldık şükürler olsun kuzum hayırlı olsunSorma kuzum sorma inanamıyorum hala, kızlar sonunda aldım haberi, hala ne hissedeceğim bilmiyorum, yarın doktora gidip kan vereceğim. 5 gün öncesi ve akşam yapmama rağmen belirgin çıktı test, inşallah güzel devam eder
Buraya da atsana az sevelim minnakıSorma kuzum sorma inanamıyorum hala, kızlar sonunda aldım haberi, hala ne hissedeceğim bilmiyorum, yarın doktora gidip kan vereceğim. 5 gün öncesi ve akşam yapmama rağmen belirgin çıktı test, inşallah güzel devam eder
Herkese sorulan soruyu yönetiyorum naptın nettin anlat bakalımSorma kuzum sorma inanamıyorum hala, kızlar sonunda aldım haberi, hala ne hissedeceğim bilmiyorum, yarın doktora gidip kan vereceğim. 5 gün öncesi ve akşam yapmama rağmen belirgin çıktı test, inşallah güzel devam eder
Kızlar herşeyi anlatıyorum bu ayHerkese sorulan soruyu yönetiyorum naptın nettin anlat bakalım
Allah nazarlardan saklasın canım benimKızlar herşeyi anlatıyorum bu ay
Biliyorsunuz en son doktordan ağlayarak çıktım senin için yapacak bir şey yok dedi ve yolladı beni hsg çekilen bir yere git biz çekmiyoruz dedi.
Hsg den korktuğum için birkaç ay ovulasyon testi ile deneyeyim dedim, daha önce hiç denememiştim.
Öncelikle her sabah önceki akşamdan iki inciri dörde bölüp zeytinyağına koydum, her sabah aç karnına 2 tane yedim. Eşime çakşır suyu içirecektim ama sonra içemedi vs kaldı açıkçası. Ona her sabah ve bazı akşamlar bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Ve her sabah ben de bir kaşık yedim.
Ovulasyon testine pik gördüğüm gün ve ondan sonra iki gün toplam 3 gün üst üste değerlendirdim, bir gün ara verdim yine değerlendirdim. Yarım saat yatıp kalktım, sabaha kadar beklemedim. Çatlama gördüğüm günden itibaren her gün bir tane avokado yedim 1 hafta boyunca.
Ve en önemlisi bence bu, yaklaşık 2 ay önce 3,5 yaşındaki yeğenim teyze senin neden bebeğin yok dedi birden, ben de henüz yok falan dedim geçiştirdim. Sonra bana istiyor musun kii bebek dedi evet dedim güldüm. Peki hiç dua ediyor musunn dedi bana ufacık çocuk. O an durdum, evet her zaman inşallah olur diye yüreğimden geçiriyorum ama 1 senedir bir kere namaz kılıp açıp elimi dua etmedim yalan yok. Namaza başladım her namazdan sonra dua ettim. Bilmiyorum bazılarına tuhaf gelebilir ama ben buna inandım nedense..
Düne kadar hiç belirtim yoktu, birden kasık ağrısı ile kahve leke geldi, sonra adet oldum sandım çok üzüldüm ama 1 gün geçti hiç devamı gelmedi. Akşam saatlerinde test yaptım, bata beş gün kala, hemen çıktı gayet net.
Umarım sağlıklı artar değerim. Allahım isteyen herkese nasip etsin, şuan dualarınıza çok ihtiyacım var, ve söz veriyorum hepinize dua edeceğim artık
Not: Benim ve eşimin değerleri normaldi, bundan önce 2 defa klomen bir defa çatlama iğnesi tedavisi gördüm, yumurta geliştiği halde sonuç anlamamıştım.
Hayalet aramaya son veriyorum o zamanBaya 5 kala akşam kaset test yaptım böyle çıktı, çatlama üzerinden 11 gün geçti
Eki Görüntüle 2916391
Sonunda şeytanın bacağını kirdik mayıs grubundan darısı ben ve diğer kızlarıma inşallahBaya 5 kala akşam kaset test yaptım böyle çıktı, çatlama üzerinden 11 gün geçti
Eki Görüntüle 2916391
Siz de peşimden geleceksiniz inanıyorumSonunda şeytanın bacağını kirdik mayıs grubundan darısı ben ve diğer kızlarıma inşallahbu sayfada bizede hamileyim demek nasip olsun bol bol dua et bizlere de selizayim
Sen de bana dua et canım. Doktor dış gebelikten şüphelendiSelam kızlar herkese.. Nasılsınız? Ne var be yok bakalım?Bir süre ara verdim girmedim kk ya. Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum o kadar yalancı pozitiften sonra cidden yoruldum, üzüldüm. Bu ay hiç bi takip yapmadım. Tamamen reset mod. Dün öyle bi aklıma geldi bakayım yeni haber var mı kızçelerden diye. Sonra hangi gruba ne sorucam diye düşünürken ah Mayıs grubu en güzeli burası dedim
Selizay canım çok sevindim inan. Allahın hayırla ilerletsin.. Bize de dua et canım..
Selam canim bizler biraktigin gibiyiz aramizdan bi selizay çift çizgiyi gördüSelam kızlar herkese.. Nasılsınız? Ne var be yok bakalım?Bir süre ara verdim girmedim kk ya. Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum o kadar yalancı pozitiften sonra cidden yoruldum, üzüldüm. Bu ay hiç bi takip yapmadım. Tamamen reset mod. Dün öyle bi aklıma geldi bakayım yeni haber var mı kızçelerden diye. Sonra hangi gruba ne sorucam diye düşünürken ah Mayıs grubu en güzeli burası dedim
Selizay canım çok sevindim inan. Allahın hayırla ilerletsin.. Bize de dua et canım..
Ah kuzum inşallah Herşey güzel olacak.. Sen içini ferah tut canım.. Cuma test sonucunu bildir canım. Dualarım seninleSen de bana dua et canım. Doktor dış gebelikten şüphelendi
Valla canım Allah ın var bir bildiği.. Elimde varikosel çıktı. Detaylı görüşemedi daha doktorla. Son spermiyogram sonucunu bekliyoruz. Ultrason bulgusuna göre biz varikosel diye yorumladıkSelam canim bizler biraktigin gibiyiz aramizdan bi selizay çift çizgiyi gördükafa rahatlatmak iyi tabiki ama yine sonuç alamıyoruz
gozun aydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla tamamlanır kavusursunuz bir birinize :)Sorma kuzum sorma inanamıyorum hala, kızlar sonunda aldım haberi, hala ne hissedeceğim bilmiyorum, yarın doktora gidip kan vereceğim. 5 gün öncesi ve akşam yapmama rağmen belirgin çıktı test, inşallah güzel devam eder
merhaba geçmiş olsun eşinzin sperm ileri hızı ve canlı sperm gibi değerleri normal mi ? benim eşimde ileri hareket 0 aşılama için yıkama yapıldıktan sonra ileri hareket %18 oldu ama iki kere aşılamada tutmadı .. merak ediyorum varikosel için nasıl teşhis koydular normal muayene mi ultrason mu yapıldıAh kuzum inşallah Herşey güzel olacak.. Sen içini ferah tut canım.. Cuma test sonucunu bildir canım. Dualarım seninle
Valla canım Allah ın var bir bildiği.. Elimde varikosel çıktı. Detaylı görüşemedi daha doktorla. Son spermiyogram sonucunu bekliyoruz. Ultrason bulgusuna göre biz varikosel diye yorumladıkaylardır belkide bu yüzden boşa uğraştık bilmiyorum bu iş nasıl çözülür onuda bilmiyorum valla. Yırandım..
Allah hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin
Benim esimdede varikosel çıktı sizin kaç derece ultrosan da solda 3.7 cikti 6 ekimde sperm testi vericez yine duruma göre yonlendiricekler bizi bakalimAh kuzum inşallah Herşey güzel olacak.. Sen içini ferah tut canım.. Cuma test sonucunu bildir canım. Dualarım seninle
Valla canım Allah ın var bir bildiği.. Elimde varikosel çıktı. Detaylı görüşemedi daha doktorla. Son spermiyogram sonucunu bekliyoruz. Ultrason bulgusuna göre biz varikosel diye yorumladıkaylardır belkide bu yüzden boşa uğraştık bilmiyorum bu iş nasıl çözülür onuda bilmiyorum valla. Yırandım..
Allah hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin
merhaba geçmiş olsun eşinzin sperm ileri hızı ve canlı sperm gibi değerleri normal mi ? benim eşimde ileri hareket 0 aşılama için yıkama yapıldıktan sonra ileri hareket %18 oldu ama iki kere aşılamada tutmadı .. merak ediyorum varikosel için nasıl teşhis koydular normal muayene mi ultrason mu yapıldı
Kızlar ikinize birlikte yazayım.Benim esimdede varikosel çıktı sizin kaç derece ultrosan da solda 3.7 cikti 6 ekimde sperm testi vericez yine duruma göre yonlendiricekler bizi bakalim
Bizimde solda 3.2 var bakalim unu hastanesine gidiyoruz artik doktor ne dicek 3 hafta kendi haline bırak sonra sperm testi ile karar vericez dendiKızlar ikinize birlikte yazayım.
Ultrason da sol venöz çapı valsalva öncesi 2.7mm valsalva sonrası 3.2mm çıktı, reflü izlendi yazıyor. Sperm testi verdi. Onun sonucunu bekliyoruz. Teşhis varikosel demedi henüz ama benim araştırmalarıma göre varikosel diyecek.
Hoca duruma göre aynen bizi de neye yönlendirecek göreceğiz