Kızlar herşeyi anlatıyorum bu ay
Biliyorsunuz en son doktordan ağlayarak çıktım senin için yapacak bir şey yok dedi ve yolladı beni hsg çekilen bir yere git biz çekmiyoruz dedi.
Hsg den korktuğum için birkaç ay ovulasyon testi ile deneyeyim dedim, daha önce hiç denememiştim.
Öncelikle her sabah önceki akşamdan iki inciri dörde bölüp zeytinyağına koydum, her sabah aç karnına 2 tane yedim. Eşime çakşır suyu içirecektim ama sonra içemedi vs kaldı açıkçası. Ona her sabah ve bazı akşamlar bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Ve her sabah ben de bir kaşık yedim.
Ovulasyon testine pik gördüğüm gün ve ondan sonra iki gün toplam 3 gün üst üste değerlendirdim, bir gün ara verdim yine değerlendirdim. Yarım saat yatıp kalktım, sabaha kadar beklemedim. Çatlama gördüğüm günden itibaren her gün bir tane avokado yedim 1 hafta boyunca.
Ve en önemlisi bence bu, yaklaşık 2 ay önce 3,5 yaşındaki yeğenim teyze senin neden bebeğin yok dedi birden, ben de henüz yok falan dedim geçiştirdim. Sonra bana istiyor musun kii bebek dedi evet dedim güldüm. Peki hiç dua ediyor musunn dedi bana ufacık çocuk. O an durdum, evet her zaman inşallah olur diye yüreğimden geçiriyorum ama 1 senedir bir kere namaz kılıp açıp elimi dua etmedim yalan yok. Namaza başladım her namazdan sonra dua ettim. Bilmiyorum bazılarına tuhaf gelebilir ama ben buna inandım nedense..
Düne kadar hiç belirtim yoktu, birden kasık ağrısı ile kahve leke geldi, sonra adet oldum sandım çok üzüldüm ama 1 gün geçti hiç devamı gelmedi. Akşam saatlerinde test yaptım, bata beş gün kala, hemen çıktı gayet net.
Umarım sağlıklı artar değerim. Allahım isteyen herkese nasip etsin, şuan dualarınıza çok ihtiyacım var, ve söz veriyorum hepinize dua edeceğim artık
Not: Benim ve eşimin değerleri normaldi, bundan önce 2 defa klomen bir defa çatlama iğnesi tedavisi gördüm, yumurta geliştiği halde sonuç anlamamıştım.