Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar grubumuzda güzel haberler verecek yok mu? Birisi çıkıp ben hamileyim desin sevinelim
Cnm Ben bu is 2020'de hamile kalmak isteyenlerle basladim sonra 2021nisam ve sonra Mayis grubuyla devam edip mezun oldum Cok sukur kizcemizi bekliyoruz. Allah herkesin gonlune gore bekletmeden versin size gebe duasi ediyorum. Guzel haberleriniz en kisa zamanda gelsin insallah Beklemek cok zor, her ay yasanan o uzuntu.. en iyi biz anlariz. 40 yasindayim, tiroid sorunum var. Ben hamile kalabildiysem herkes kalir. Sakin yas, hastalik vs. kafaniza takmayin.

Merhaba Allah hayırlısıyla yavrunuza kavustursun kolay doğum nasip etsin ne güzel dua etmişsiniz kucak dolusu Aminn diyorum :) inşallah

Yaa maşallah sağlıkla gelsin inşallah dünyaya bebiş bize de nasip olur umarim

Yaa inşallah canım benim, sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallahh

Canım sen naptın hangi aşamadasın?
sinirim bozuk içine doğdu heralde canım yumurtlama takıbı yapıyoruz bugun işaret geldi akşama sabah sokulurum test de yaptım negatif .. sperm ilerlemiyorsa ben ne takip etsem boş gibi geliyor tüp bebekten başka çözüm kalmıyor iki aşılama olmustu onlarda tutmadı inan tüp bebek de bile ümidim yok

Hayırlı uğurlu olsun Bize bu süreçte yaptıklarını iyi geldiğini düşündüklerini yazarsan yol göstermiş olursun
Ben hiç özel bişey yapmadım
Canım sadece ovulasyon testi ile pik günleri çatlama günü değerlendirdim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Aklımdaydın merak etmiştim aşılama yaptırdığını biliyordum en son. çook iyi anlıyorum seni canım bizi zaten birbirimiz anlarız tüp için o kadar umutsuz olmamalısın bu hayat öyle birşey ki mucize gibi ne olacağı belli olmaz asla. Bizimde sabırla bekleyip umut etmekten başka çaremiz yok demek ki zamanı değil vardır bir hayır yinede hakkımızda hayırlısı olsun canım

Amin canım inşallah her ay aynı üzüntüyü yaşamak gercekten insanı yıpratıyor .. tasındınız mı aşılamayı yaptırabildin mi bir gelişme var mı

Amin canım inşallah her ay aynı üzüntüyü yaşamak gercekten insanı yıpratıyor .. tasındınız mı aşılamayı yaptırabildin mi bir gelişme var mı

Beni ne sor söyleyeyim ben o vurdukça güçleniyor muyum yoksam bitiyor muyum bilmiyorum benim prolaktinim yükseldi aşılamadan döndüm doktor bununla yapamam aşılama dedi neyse öyle böylr düştü derken işte bu ay aşılama olacaktı adetim cumaya denk geldi malum adetim bitti bugün gitsem önemi olmayacaktı bende israr etmedim etsem yapmayacaktı aşılama çekmek istemedim yok niye geldin yok bir sürü şey, dediğin gibi yoruldum sanırsam bende işte. benim yine testle deneyeyim bakalım dedim aşılama kaçıyor ben kovalıyorum.

Eşim işi de eli kulağında tebligat bekliyoruz o da gelir baya oldu sanırım aşılama eşimle kavuşmamızı bekliyor Allah sonumuzu hayır etsin

Düğünümüz var a dostlaaarrr, Selizay koş gel, ağlıycam mutluluktan kendi grubumuza gel çabuk gerçekten hamile misin? Whatsapptan senin hamilelik haberini aldım, deli olucam sevinçtenn Allah'ım nazarlardan saklasın koş anlat nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…