Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres zaten canım şu kafamızdan atsak çatır çatır kalacağız ama atamıyoruz işte😄 hiç ummadığın anda çiçek açacak umutlar belini Rabbine bağla kalbini ferah tut❤️
Ben bu ay akışına bırakıyorum canım. 2 ay ovulasyon vs denedim daha kötü oldu vallahi artık gün aşırı ilişki var sadece. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 😭

Aynen öyle aslında bu şeylerin hepsi bahane daha zamanı varmış demekki bu zamana kadar anne olamadık yok virüs o bu şu hepsi bahane vakti gelseydi hiç ummadığımız an olurdu beklicez mecbur
Tabi ki öyle bir bakmışız ummadığımız anda hamileyiz nasip işi bu işler kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim🤲🏻

Şimdi sen naptın peki doktora filan gittin mi bu süreçte? Ev taşımak belki iyi gelir kim ev taşısa sonra hamile duyardım 😂
Yok kuzum ne doktoru başımı kaşıyacak vaktim yoktu kayınvalidemde kaldık ilişki bile olmadı kaç gün😂 gerçi gitsem ne olacak en son gittiğimde 1 sene olmadan çocuğum olmuyor deme herşeyin normal demişti😂 iyi gelen noktası o iki ay yıpranmıştım niye olmuyor diye kafamdan atmış oldum😂 dinlendim kafamı boşalttım toparlandım derken zatürre oldum bir sürü ilaç falan 😄😄ovü testi aldım onu yapıyorum da iki gün kaçırdık yapmaya devam ediyorum bakalım ne olacak yumurtlayacak mıyım acaba😂

4 ay oldu canım. Şimdilik gitmedik 6. Aydan sonra gitmeyi düşünüyoruz.
Hah tamam kuzum o yüzden yıpratmaya gerek yok ben iki ay hastaneden çıkmadım düşün o kadar stres yaptım ki 26 gün gecikmeli adet oldum o da söktürücü sayesinde. Şimdi gitmiş olsaydın ona göre yorum yapardım çünkü eşinde sorun olduğunda gün aşırı yapıyorsun yumurtlama gününde bile yoksa yumurtlama günlerinde 4 gün boyunca her gün yapıyorsun bir sürü şey var. Sen gönlünü ferah tut inşallah 6.aya kalmaz inşallah bebişin gelir. Şayet ki kalırsa gidersiniz testlerinizi yaptırırsınız ona göre doktor kontrolünde ve onun vereceği fikirlerle de devam edersiniz en kısa zaman da da anne olmak nasip olur inşallah🤲🏻

Hamile kalanların yazdıklarını okuduğumda %80 ni çatlama olduğunda her gün ilişkiye girmiş 🤔 ben dünü değelendirdim ama bugün zor ya onlar eşlerini nasıl ikna ediyor acaba?

Hamile kalanların yazdıklarını okuduğumda %80 ni çatlama olduğunda her gün ilişkiye girmiş 🤔 ben dünü değelendirdim ama bugün zor ya onlar eşlerini nasıl ikna ediyor acaba?
Adamlar da işlerine geldiğinde istiyorlar haaa kutsal bir görev için gerekiyor ne yapalım😂

Hah tamam kuzum o yüzden yıpratmaya gerek yok ben iki ay hastaneden çıkmadım düşün o kadar stres yaptım ki 26 gün gecikmeli adet oldum o da söktürücü sayesinde. Şimdi gitmiş olsaydın ona göre yorum yapardım çünkü eşinde sorun olduğunda gün aşırı yapıyorsun yumurtlama gününde bile yoksa yumurtlama günlerinde 4 gün boyunca her gün yapıyorsun bir sürü şey var. Sen gönlünü ferah tut inşallah 6.aya kalmaz inşallah bebişin gelir. Şayet ki kalırsa gidersiniz testlerinizi yaptırırsınız ona göre doktor kontrolünde ve onun vereceği fikirlerle de devam edersiniz en kısa zaman da da anne olmak nasip olur inşallah🤲🏻
İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız canım

Kızlar canım okadar sıkıldı ki... 😔
Az önce kayınvalidem ile aynı ortamdaydık, biri gelini için Enbiya Suresinin son sayfasını okutuyormuş. Kayınvalidem birden demez mi bende size mi okutsam napsam gülerek. Okadar sinirlendim ki, benim çocuğum olmuyor değil biz istemiyoruz dedim tersleyerek. Eşim de evet biz istemiyoruz dedi. Biz zaten uzun süre istemedik, o kendince xannediyor ki başından beri olmuyor.

20 aylık evliyim ama biz daha bu 4.ay olacak istiyoruz

Çok iyi anlıyorum doğal olarak kızmışsın belki de alındın ama boşvermeni böyle şeylere takılmamanı öneriyorum 😍biz burada aşacağız bütün herşeyi ve hamiş kalacaksın nasipse Allah büyük bunları sal Allaha. Sana en yakın zamanda nasip etsin inşllah 🙏🏼 ❤️
Yok kuzum ne doktoru başımı kaşıyacak vaktim yoktu kayınvalidemde kaldık ilişki bile olmadı kaç gün😂 gerçi gitsem ne olacak en son gittiğimde 1 sene olmadan çocuğum olmuyor deme herşeyin normal demişti😂 iyi gelen noktası o iki ay yıpranmıştım niye olmuyor diye kafamdan atmış oldum😂 dinlendim kafamı boşalttım toparlandım derken zatürre oldum bir sürü ilaç falan 😄😄ovü testi aldım onu yapıyorum da iki gün kaçırdık yapmaya devam ediyorum bakalım ne olacak yumurtlayacak mıyım acaba😂
Kaç günde bir oluyordun sen? Ben baktım testlere Dahalık birşey yok görünüyor öyle yumutlayacak mıyım yok sorun yoksa o yumurtlama yakalanacak ve değerlendirmeye alınacak ponciğim :KK70: sen merak etme 🤗

Canım inanma ben geçen ay denedim o şekilde ama yine olmadı olası varsa 4 5 gün önceki sperm Bile döller

X