Valla insan okuyor denemese aklında kalıyor bir de ben rahim filmi çekildim her şekilde değerlendirmeye çalışıyorum ihtimal daha yüksek diyeCanım inanma ben geçen ay denedim o şekilde ama yine olmadı olası varsa 4 5 gün önceki sperm Bile döller
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzarkadaşlar görev tamamlandı :)
inşallah başarıyla sonuçlanır, amin :)
Sen değerlendir canım aklında kalmasınValla insan okuyor denemese aklında kalıyor bir de ben rahim filmi çekildim her şekilde değerlendirmeye çalışıyorum ihtimal daha yüksek diye
Valla kuzum benim 31-32 günde bir oluyor en fazla iki üç gün oynuyorÇok iyi anlıyorum doğal olarak kızmışsın belki de alındın ama boşvermeni böyle şeylere takılmamanı öneriyorumbiz burada aşacağız bütün herşeyi ve hamiş kalacaksın nasipse Allah büyük bunları sal Allaha. Sana en yakın zamanda nasip etsin inşllah
Kaç günde bir oluyordun sen? Ben baktım testlere Dahalık birşey yok görünüyor öyle yumutlayacak mıyım yok sorun yoksa o yumurtlama yakalanacak ve değerlendirmeye alınacak ponciğimsen merak etme
Keşke tek başıma değerlendire bilsemSen değerlendir canım aklında kalmasın
Benimki öyle değil Allah tan yoksa başının etini yerim biliyor çok istediği içinde ne istersem yapıyor garibimValla benimkinde 2 saattir laf atıyorum hiç oralı olmuyorAma çatlama sonrası her günü değerlendirmek olasılığı yükseltiyor belli ki
Benim eşimde her ovulasyon döneminde heyecan yapıyor çok zorlanıyoruz o yüzden artık söylemiyorum ama maalesef anlıyor o zaman olduğunuValla benimkinde 2 saattir laf atıyorum hiç oralı olmuyorAma çatlama sonrası her günü değerlendirmek olasılığı yükseltiyor belli ki
Haydddi vatana millete hayırlı evlad olsunarkadaşlar görev tamamlandı :)
inşallah başarıyla sonuçlanır, amin :)
Valla kuzum benim 31-32 günde bir oluyor en fazla iki üç gün oynuyorBende dün yoğun çıkıp bütün çok silik çıkınca acaba o iki gün yumurtlama oldu da kaçırdım mı diye endişelendim yapmaya devam edeceğim İnşallah bitanem inşallah görürüm Görelim hepimiz ve tutsun yakalayalım o buluşmayı
Ah ahhh biz de ki azimle erkek olsak valla düşünemyrmKeşke tek başıma değerlendire bilsem
Kız askılı var üstümde hırkanın kolu omuzu düşmüş niye böyle açık diyorBenimki öyle değil Allah tan yoksa başının etini yerim biliyor çok istediği içinde ne istersem yapıyor garibimyumurtlamayı görünce bırakmak yok adamlara yapışmamız lazım
Kızım öyle omuz düşürmeyle olmaz, direk tanga ile atlayacaksın önüne, düşünmeye fırsatı kalmasınKız askılı var üstümde hırkanın kolu omuzu düşmüş niye böyle açık diyorbende belki tarik olursun diye öyle geziyorum dedim tepki yok
Ya evet odaklanıp olunca daha zor oluyor adamlarda haklı ama söylemesek anlıyor bir gün ara ile oluncaBenim eşimde her ovulasyon döneminde heyecan yapıyor çok zorlanıyoruz o yüzden artık söylemiyorum ama maalesef anlıyor o zaman olduğunuakışına bırakabilsek daha güzel olacak sanki hem bizim için hem onlar için
Keşke tek başıma değerlendire bilsem
Kızım öyle omuz düşürmeyle olmaz, direk tanga ile atlayacaksın önüne, düşünmeye fırsatı kalmasın
Evet yaaTek yapsaydık çoktan olmuştukadının fendi konuşurdu
Kız bunda yaramıyor yaKızım öyle omuz düşürmeyle olmaz, direk tanga ile atlayacaksın önüne, düşünmeye fırsatı kalmasın
Kız askılı var üstümde hırkanın kolu omuzu düşmüş niye böyle açık diyorbende belki tarik olursun diye öyle geziyorum dedim tepki yok
Canım yemeğine içeceğine falan azdırıcı şeyler mi karıştırsan ne yapsan yaKız bunda yaramıyor yaaldıklarım gün yüzü göremedi doğru düzgün
Benim kocam olmuyor iş gereği naz filan dinlemem deEvet yaaaşılama keşke bedava olsaydı kocaların nazı ile uğraşmazdık spermi versin çekilsin
Kız bu kilo aldı şişmanlıktan isteksizlik oldu herhaldeSenin eşinin ruh hali çok depresifbirmesajı anlaması zaman alıyor olabilir ama güldürdün beni çoook yaşayasın benimki ise öyle yapsam hayırdır der hayır sende derim affetmem merak ettiğim saldırıya geçince tepkisi ney oluyor