Ben bu ay akışına bırakıyorum canım. 2 ay ovulasyon vs denedim daha kötü oldu vallahi artık gün aşırı ilişki var sadece. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsunStres zaten canım şu kafamızdan atsak çatır çatır kalacağız ama atamıyoruz iştehiç ummadığın anda çiçek açacak umutlar belini Rabbine bağla kalbini ferah tut
Kalp kalbe karşı bendeeeeeeBende çok şükür iyiyim tşkr ederim seninle konuşmayı özlemişim
Kuzum özel olacak ama ters pozisyon denediniz mi hiçBen bu ay akışına bırakıyorum canım. 2 ay ovulasyon vs denedim daha kötü oldu vallahi artık gün aşırı ilişki var sadece. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
HoşbuldukHoşgeldin
Tabi ki öyle bir bakmışız ummadığımız anda hamileyiz nasip işi bu işler kimsenin kucağını boş bırakmasın RabbimAynen öyle aslında bu şeylerin hepsi bahane daha zamanı varmış demekki bu zamana kadar anne olamadık yok virüs o bu şu hepsi bahane vakti gelseydi hiç ummadığımız an olurdu beklicez mecbur
Evet bu ay denedik ama olmadı maalesefKuzum özel olacak ama ters pozisyon denediniz mi hiç
Şimdi sen naptın peki doktora filan gittin mi bu süreçte? Ev taşımak belki iyi gelir kim ev taşısa sonra hamile duyardımKalp kalbe karşı bendeeeeee
Canım ne zamandır istiyorsunuz? Eşin sen kontrole gittiniz mi hiç testlerin falan yapıldı mıEvet bu ay denedik ama olmadı maalesef
4 ay oldu canım. Şimdilik gitmedik 6. Aydan sonra gitmeyi düşünüyoruz.Canım ne zamandır istiyorsunuz? Eşin sen kontrole gittiniz mi hiç testlerin falan yapıldı mı
Yok kuzum ne doktoru başımı kaşıyacak vaktim yoktu kayınvalidemde kaldık ilişki bile olmadı kaç günŞimdi sen naptın peki doktora filan gittin mi bu süreçte? Ev taşımak belki iyi gelir kim ev taşısa sonra hamile duyardım
Hah tamam kuzum o yüzden yıpratmaya gerek yok ben iki ay hastaneden çıkmadım düşün o kadar stres yaptım ki 26 gün gecikmeli adet oldum o da söktürücü sayesinde. Şimdi gitmiş olsaydın ona göre yorum yapardım çünkü eşinde sorun olduğunda gün aşırı yapıyorsun yumurtlama gününde bile yoksa yumurtlama günlerinde 4 gün boyunca her gün yapıyorsun bir sürü şey var. Sen gönlünü ferah tut inşallah 6.aya kalmaz inşallah bebişin gelir. Şayet ki kalırsa gidersiniz testlerinizi yaptırırsınız ona göre doktor kontrolünde ve onun vereceği fikirlerle de devam edersiniz en kısa zaman da da anne olmak nasip olur inşallah4 ay oldu canım. Şimdilik gitmedik 6. Aydan sonra gitmeyi düşünüyoruz.
Adamlar da işlerine geldiğinde istiyorlar haaa kutsal bir görev için gerekiyor ne yapalımHamile kalanların yazdıklarını okuduğumda %80 ni çatlama olduğunda her gün ilişkiye girmişben dünü değelendirdim ama bugün zor ya onlar eşlerini nasıl ikna ediyor acaba?
İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız canımHah tamam kuzum o yüzden yıpratmaya gerek yok ben iki ay hastaneden çıkmadım düşün o kadar stres yaptım ki 26 gün gecikmeli adet oldum o da söktürücü sayesinde. Şimdi gitmiş olsaydın ona göre yorum yapardım çünkü eşinde sorun olduğunda gün aşırı yapıyorsun yumurtlama gününde bile yoksa yumurtlama günlerinde 4 gün boyunca her gün yapıyorsun bir sürü şey var. Sen gönlünü ferah tut inşallah 6.aya kalmaz inşallah bebişin gelir. Şayet ki kalırsa gidersiniz testlerinizi yaptırırsınız ona göre doktor kontrolünde ve onun vereceği fikirlerle de devam edersiniz en kısa zaman da da anne olmak nasip olur inşallah
Kızlar canım okadar sıkıldı ki...
Az önce kayınvalidem ile aynı ortamdaydık, biri gelini için Enbiya Suresinin son sayfasını okutuyormuş. Kayınvalidem birden demez mi bende size mi okutsam napsam gülerek. Okadar sinirlendim ki, benim çocuğum olmuyor değil biz istemiyoruz dedim tersleyerek. Eşim de evet biz istemiyoruz dedi. Biz zaten uzun süre istemedik, o kendince xannediyor ki başından beri olmuyor.
20 aylık evliyim ama biz daha bu 4.ay olacak istiyoruz
Kaç günde bir oluyordun sen? Ben baktım testlere Dahalık birşey yok görünüyor öyle yumutlayacak mıyım yok sorun yoksa o yumurtlama yakalanacak ve değerlendirmeye alınacak ponciğimYok kuzum ne doktoru başımı kaşıyacak vaktim yoktu kayınvalidemde kaldık ilişki bile olmadı kaç güngerçi gitsem ne olacak en son gittiğimde 1 sene olmadan çocuğum olmuyor deme herşeyin normal demişti iyi gelen noktası o iki ay yıpranmıştım niye olmuyor diye kafamdan atmış oldum dinlendim kafamı boşalttım toparlandım derken zatürre oldum bir sürü ilaç falan ovü testi aldım onu yapıyorum da iki gün kaçırdık yapmaya devam ediyorum bakalım ne olacak yumurtlayacak mıyım acaba
İnşallah canım benim kafanı dinle sen huzursuz olma geleceği zamanı vereceği zamanı biliyor elhamdulillahİnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız canım
Canım inanma ben geçen ay denedim o şekilde ama yine olmadı olası varsa 4 5 gün önceki sperm Bile döllerHamile kalanların yazdıklarını okuduğumda %80 ni çatlama olduğunda her gün ilişkiye girmişben dünü değelendirdim ama bugün zor ya onlar eşlerini nasıl ikna ediyor acaba?
Valla benimkinde 2 saattir laf atıyorum hiç oralı olmuyorAdamlar da işlerine geldiğinde istiyorlar haaa kutsal bir görev için gerekiyor ne yapalım
Canım bizim bir şey dememize gerek kalmamış, test konuşuyor. Hadi koşş
Pik canımdeğerlendirrrrrr
durma hemen koş hadi hadi :) :)