Düşün ya bende aynı şeyi düşündüm keşke hiç korunmasaydim en başından beri diye ama bundada rabbimin bildiği vardır diyorum o zaman geçmişe pişmanlıkla bakmayı bırakıyorum demekki daha zamanı var bizim bebeklerinde gelmesinin rabbim sağlıklı evlat naisp etsin hepimizeSeninkiler daha 8 ayda başlamış. Bazen diyorum acaba erken mi başlasaydım çalışmalara. Bilmiyorum ya ne keşkeler bitiyor ne üzüntüler ne de milletin tonla lafı
Evet derdi milleti almışCanım seni çok iyi anlıyorum, ben de 2,5 senedir evliyim, 10 aydır istiyoruz. Onlar 2,5 senedir çocuk olmuyor diye kafaya yerleştirmiş. Halbuki daha düşünmüyorum diyorum her seferinde, geçen gün de görümcem tutmuş sana incir kürü başlayalım falan demeye başladı iyice sinirlendim, kötü niyetli olmayabilirler ama beni rahatsız ediyor bu tutum. Ben onlardan yardım istemedikçe bu tarz teklifler biraz hakaret, özel hayata tecavüz gibi geliyor açıkçası.
Eşime de kızıyorum. Dedi 1 yada 1.5 sene olmasın gezelim tozalım. Pandemi çıktı bir yere de gidemedik. Zaman geçti boşu boşunaDüşün ya bende aynı şeyi düşündüm keşke hiç korunmasaydim en başından beri diye ama bundada rabbimin bildiği vardır diyorum o zaman geçmişe pişmanlıkla bakmayı bırakıyorum demekki daha zamanı var bizim bebeklerinde gelmesinin rabbim sağlıklı evlat naisp etsin hepimize
Valla kuzu ben ovulasyon testi yaptığım için bir yere gidip kalmıyorum hani değerlendirme olur diye ama bat zamanı adet gelince keşke gitseydin kalsaydım diyorum. Deli olcaz ya vallaKızlar ya ben 8 gündür ovülasyon takibi yapıyorum. Perşembe cuma annemlere gittim eşim sağlıkçı benim o yüzden ne zaman geleceği belli olmuyor testlerimi almayı unutmuşum garibim de kafa yoğunluğundan unutmuşiki gün yapamadım testi. 5.ve 6.günler yapmadım yani dün yapmaya devam ettim. Dün biraz yoğun çıktı ama tam pik gibi değildi. Bugün yaptığım da silikti bildiğin ya ben o yapamadığım iki günde yumurtlamayı kaçırdım ya da yumurtlamıyorum bu ay size atayım da bir bakın size zahmet toplu test olan resim dünkü yaptığım, tek olan bugünkü
Canım doktor kontrolü olmadan kesin çikolata kisti demek çok zor. Benim de adetim çok yoğun ağrılı ve pıhtılı geçer ama şükür küçük bir kistim dışında sorun yok. O kistte zaten engel değilmiş yani alakasız bir yerde dedi doktor. Sıkma canını moralini bozma stres huzursuzluk çok etki ediyor regl günlerine de hormonlara da. Aklın çok kalacaksa bir uzmana görün en azından için rahat etsin. İki üç günlük değişimler sorun teşkil etmiyor adette dediğim gibi takviye kullanıyorsan, çok stres yapıyorsan hormonlar etkileniyor buna bağlı olarak da adet düzenimiz de değişebiliyor. Ay çok yazdım hakkını helal er gönlünü ferah tut senKızlar dün regl oldum akşam yatmadan önce pedimi değiştirecektim bi baktım böyle ciğer parçası büyüklüğünde bi pıhtı oluşmuş. Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor. Biraz araştırdım siyah parça şeklinde kan pıhtısı çikolata kisti deniliyor ama benimki baya kıpkırmızıydı. Çok moralim bozuldu zaten hamilelik düşündüğümden beri bütün düzenim bozuldunormalde 28 günde bir düzenli adet oluyordum geçen ay 31 günde bu ayda 29 günde adet oldum. Sizce neden olmuş olabilir daha önce başına gelen var mı?
Canım daha pik olmamış innovita çok net bu konu daKızlar ya ben 8 gündür ovülasyon takibi yapıyorum. Perşembe cuma annemlere gittim eşim sağlıkçı benim o yüzden ne zaman geleceği belli olmuyor testlerimi almayı unutmuşum garibim de kafa yoğunluğundan unutmuşiki gün yapamadım testi. 5.ve 6.günler yapmadım yani dün yapmaya devam ettim. Dün biraz yoğun çıktı ama tam pik gibi değildi. Bugün yaptığım da silikti bildiğin ya ben o yapamadığım iki günde yumurtlamayı kaçırdım ya da yumurtlamıyorum bu ay size atayım da bir bakın size zahmet toplu test olan resim dünkü yaptığım, tek olan bugünkü
Biz geçen yaz otele gittik gerçekten süper titizler çok keyifliydiOteller cidden şaşırtıacak derecede ucuz bu sene. Hastalıktan dolayı oteller yerine villa, bungalov vs yerler tercih ediliyor, biz villa tatili yapıyorduk normalde ama 2 sene önce 3500 tlye kiraladığımız villa şuan 10 bin TL inanılmaz
Kuzum rabbim nasip etseydi korunurken de olurdu öyle düşünme, millet deli gibi prezervatif yırtıyor sonra da çatır çatır hamile kalıyorDüşün ya bende aynı şeyi düşündüm keşke hiç korunmasaydim en başından beri diye ama bundada rabbimin bildiği vardır diyorum o zaman geçmişe pişmanlıkla bakmayı bırakıyorum demekki daha zamanı var bizim bebeklerinde gelmesinin rabbim sağlıklı evlat naisp etsin hepimize
Valla canım benim ben geçen ay doktorda rastgele öğrendim çatlama olduğunuValla kuzu ben ovulasyon testi yaptığım için bir yere gidip kalmıyorum hani değerlendirme olur diye ama bat zamanı adet gelince keşke gitseydin kalsaydım diyorum. Deli olcaz ya vallanormalde yumurtlamayı kaçıncı günlerde görüyorsun henüz pik olmamış.
Teşekkür ederim canım benim dün yoğun çıkıp bugün çok silik çıkınca bende o yapamadığım iki günde pik oldu da iyice silinmeye mi başladı acaba diye düşündüm inşallah görürüm bu ay kaçırmamaya dikkat ederimCanım daha pik olmamış innovita çok net bu konu da
Bunlara hiç takılma canım hepimiz yaşıyoruz bunları herkes ne derdin var bilmeden konuşur hep boşverrr kulak asma böyle sözlere
Canını hiç sıkma benimde hep üstüme geldiler yok sen şöyle yaptın çocuğun olmuyor yok böylr yaptın en sonunda eşimde sorun olduğunu öğrenince birden sesleri kesildiiKızlar canım okadar sıkıldı ki...
Az önce kayınvalidem ile aynı ortamdaydık, biri gelini için Enbiya Suresinin son sayfasını okutuyormuş. Kayınvalidem birden demez mi bende size mi okutsam napsam gülerek. Okadar sinirlendim ki, benim çocuğum olmuyor değil biz istemiyoruz dedim tersleyerek. Eşim de evet biz istemiyoruz dedi. Biz zaten uzun süre istemedik, o kendince xannediyor ki başından beri olmuyor.
20 aylık evliyim ama biz daha bu 4.ay olacak istiyoruz
Kuzum hiç öyle düşünme valla kuzenim ikinci ayında hamile kaldı yaşım küçük dedi hemde korunduğu halde yani düşün olacağı varsa her türlü oluyor. Zamanı var demek ki hayırlı zaman da gelsin de tekDüşün ya bende aynı şeyi düşündüm keşke hiç korunmasaydim en başından beri diye ama bundada rabbimin bildiği vardır diyorum o zaman geçmişe pişmanlıkla bakmayı bırakıyorum demekki daha zamanı var bizim bebeklerinde gelmesinin rabbim sağlıklı evlat naisp etsin hepimize
Ayrıca benim üstüme gelenlerin benden kücük cocuğu var o larıda görücez cocuk aşamasına gelince insan hiç düşünmüyor laf sokuyorlar dönüp beni bulur demiyorlarKızlar canım okadar sıkıldı ki...
Az önce kayınvalidem ile aynı ortamdaydık, biri gelini için Enbiya Suresinin son sayfasını okutuyormuş. Kayınvalidem birden demez mi bende size mi okutsam napsam gülerek. Okadar sinirlendim ki, benim çocuğum olmuyor değil biz istemiyoruz dedim tersleyerek. Eşim de evet biz istemiyoruz dedi. Biz zaten uzun süre istemedik, o kendince xannediyor ki başından beri olmuyor.
20 aylık evliyim ama biz daha bu 4.ay olacak istiyoruz
Canımsın teşekkür ederimCanım doktor kontrolü olmadan kesin çikolata kisti demek çok zor. Benim de adetim çok yoğun ağrılı ve pıhtılı geçer ama şükür küçük bir kistim dışında sorun yok. O kistte zaten engel değilmiş yani alakasız bir yerde dedi doktor. Sıkma canını moralini bozma stres huzursuzluk çok etki ediyor regl günlerine de hormonlara da. Aklın çok kalacaksa bir uzmana görün en azından için rahat etsin. İki üç günlük değişimler sorun teşkil etmiyor adette dediğim gibi takviye kullanıyorsan, çok stres yapıyorsan hormonlar etkileniyor buna bağlı olarak da adet düzenimiz de değişebiliyor. Ay çok yazdım hakkını helal er gönlünü ferah tut sen
İnsanlar malesef çok düşüncesiz...Ayrıca benim üstüme gelenlerin benden kücük cocuğu var o larıda görücez cocuk aşamasına gelince insan hiç düşünmüyor laf sokuyorlar dönüp beni bulur demiyorlar
Stres zaten canım şu kafamızdan atsak çatır çatır kalacağız ama atamıyoruz işteCanımsın teşekkür ederimilk defa böylr şeylerle karşılaşıyorum ama haklısın stresten böyle oluyor hep
Canim benimkide kasımda istiyodum yok pandemi var yok virüs olursan nolur yok daha sana doyamadım diyip durdu boşu boşuna 5 6 ay geçti şimdide sorup duruyolar işte hemen ilk aydan olucak sanıyolar adamlardaEşime de kızıyorum. Dedi 1 yada 1.5 sene olmasın gezelim tozalım. Pandemi çıktı bir yere de gidemedik. Zaman geçti boşu boşuna
Bende çok şükür iyiyim tşkr ederim seninle konuşmayı özlemişimÇok şükür iyiyim canım benim sen nasılsın seni sormalıİsteyen herkese nasip olsun canım inşallah
Aynen öyle aslında bu şeylerin hepsi bahane daha zamanı varmış demekki bu zamana kadar anne olamadık yok virüs o bu şu hepsi bahane vakti gelseydi hiç ummadığımız an olurdu beklicez mecburKuzum hiç öyle düşünme valla kuzenim ikinci ayında hamile kaldı yaşım küçük dedi hemde korunduğu halde yani düşün olacağı varsa her türlü oluyor. Zamanı var demek ki hayırlı zaman da gelsin de tek