Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen boyuna göre kilosu fazla tabiki. Diyete sokmalı önce kocayı sonra dayamak Lazım sarımsak çikolata fındık fıstık...

Kiz adetim azaldı 3 güncük oldu bisi varda ne acaba 5 6 gün oluyordu klomen içicem 5gun cuma cagrdida bizim hastanedekine bi sorcam oraya gidene kadar valla bisi anlamadim

Ya pkos isem diye kilo vermeye karar verdim spora başladım hemen.kilom yokta iste birden aldıklarımı vereyim 55 yerine 51 olsam idealmis ve bir doktor dedi kilo aldıysan ver gerisine bi baktir ama dedi

Kiz adetim azaldı 3 güncük oldu bisi varda ne acaba 5 6 gün oluyordu klomen içicem 5gun cuma cagrdida bizim hastanedekine bi sorcam oraya gidene kadar valla bisi anlamadim

İlginç adam bu değere birşey demedi açıklama yapmadı da klomen mi verdi? Bilemedim ki bildiği vardır belki de. Ben hiçbirşey anlamadım hormonlardan valla onlarda yedi kafayı ciddi ciddi. Sor başka doktora da olblr mi normalmiymiş?

Aynen öyle oldu galiba. Yediğim içtiğim etkiliyor Tetikteyim yakalayacağım o yumurtlamayı

Masaj yap birgebeningünlüğü çok etkili oluyor bende bir aralar yumrta arar dururdum testlerde ama masaj yaptığım aylar cidden fark etti piki çpk güzel yakaladım. Sen günlük yapıyorsan kaçamaz o er geç gelecektir? Kaç günde bir regl oluyorsun ki?

Yok yok sonuç cuma çıkışta çıktı bana klomeni çarşamba verdi 7ay bitti dedi fsh lh falan onları söyledim birde vajinal muayne yaptı bu amh i kimseye gosteremedim yani

Yok yok sonuç cuma çıkışta çıktı bana klomeni çarşamba verdi 7ay bitti dedi fsh lh falan onları söyledim birde vajinal muayne yaptı bu amh i kimseye gosteremedim yani

Ahm kaç senin canım? Fsh çok oynak belki stres kaynaklı çıkmıştır bilemedim birdahaki ay kaç çıkar o da önemli? Klomen filan bence almamak en güzeli yumrtlaman varmış kaç kere senin progesteron güzel çıktı bence çok gereksiz klomen almak zaten hormonları bozuyor onlar hepsi hormon ilacı ben ne zaman klomen aldıysam aldığım ay prolaktinim uçmuştu ne işlerin içindeyiz yinede sağlık olsun geç olsun ama imkansız olmasın kimsenin

Sag olasin canım ama 6.46 çıktı bilmiyorum ya 7 ay bitti insan çare arıyor eşimin testleri usg falan güzel çıktı deneyelim istedik

Sag olasin canım ama 6.46 çıktı bilmiyorum ya 7 ay bitti insan çare arıyor eşimin testleri usg falan güzel çıktı deneyelim istedik

Sen pco filan olblr misin canım onlarda amh yüksek çıktığını duymuştum değerin normal ama pco olanların amhlarının yüksek olduğunu okumuştum ben. O fsh değerin de ondan yüksek olblr diye düşünüyorm senin klomen alman hiç iyi durum değil bence. Zaten yumurta çok bunlar çatlama da problem olblrler sana. . Doktorundan memnun musun sen kendine şöyle tam teşekküllü doktor bul sana dost doğru ilaç olacak. Doktor ne der bilmem ama fsh düşürmenin yolları var doğal yolla doktorla konuş bu tedaviyi alabilirsin. O zaman kanamaların da yoluna girecektir

Tesekkurler canim=)

kızlar dna hasar testi yaptıran var mı aranızda .. ovulasyon testının sayfasında okudum dna hasarı olan spermde tup bebek tedavısıda olumsuz oluyormus ama tup bebek merkezlerı bu testı yaptırın demıyorlarmıs peki tüp bebekte zaten en ıyı ve kalıtelılerı secılmıyor mu

Ah ah ilk adımı yazdirdigim canim mayıs grubu
Okulöncesi öğretmenliği yapmaya başladım, okul müdürüm çok memnun Allah biran önce bu çocuk sevgini kendi evladınla taçlandırsın diye dua ediyor inşallah olur ya ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…