Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi geliyormuş bu vitamin ss almıştım baksana bu yazıyida ss aldım hep telefonl dolu 😂😂😂
AY BEN bi ara düzenli hayıt suyu içiyodum . NE güzel sonra bıraktım . Devam etmem lazım ama üşendim. İncir prolaktini yükselttiğinden dikkatli olmak lazım. Bide o kadar incirin üstüne aşırı su içerseniz Wc den çıkamazsanız kızlar benden söylemesi :))))))))))

Ya sizin durumu çözemedim ben, değerlerin bu kadar değişmesinin bir sebebi olmalı. Korona atlatmışsın acaba bununla ilgisi var mı. Benim de kan tahlilim şimdi çıktı amh bakılmadı ama fsh 11.33 henüz doktora göstermedim.
E2 kaç lh kaç canim korona 8 ay önce falan geçirdim ben ama hiç hormon baktirmadim bi mart birde mayis ayında bakıldı arada uçurum kadar fark var tekrar temmuz ayında bakilcak ozaman ne çıkcak hic bi fikrim yok. Fsh 10 sınır sayılıyor canim bende cok şaşırdım amh baktirdim gün alttan ilk muayene mi de o gün oldum doktor rahîm duvarın güzel kalın dedi 18 ml yumurtan var dedi valla karmakarışık bir hikaye bakalim çözeceğiz inşallah

AY BEN bi ara düzenli hayıt suyu içiyodum . NE güzel sonra bıraktım . Devam etmem lazım ama üşendim. İncir prolaktini yükselttiğinden dikkatli olmak lazım. Bide o kadar incirin üstüne aşırı su içerseniz Wc den çıkamazsanız kızlar benden söylemesi :))))))))))
Hayit suyu şişede satılan var ya ondan alayim diyorum hazırlaması kolay ya birde ada cayi çok faydalıymış doktor önerdi bana onu

Hayit suyu şişede satılan var ya ondan alayim diyorum hazırlaması kolay ya birde ada cayi çok faydalıymış doktor önerdi bana onu
ben aslanpencesiyle adacayını beraber demleyip içiyodum. BEncede hayıt o sekilde al . Bir çay bardagını yarısı su doldur yarısı hayıt iç. şifa olur inşallah:)

ben aslanpencesiyle adacayını beraber demleyip içiyodum. BEncede hayıt o sekilde al . Bir çay bardagını yarısı su doldur yarısı hayıt iç. şifa olur inşallah:)
Bende aslan pençesi ada cayi gun de 1 kere karıştırıp içiyorum hayıt ta tohum var ama zor oluyor amin hepimiz e canim

Az önce Saraçoğlu nün kurlerine baktım . testere dişli aslan pençesi diyor amh için , kullanan var mı nasıl bişey ,benim bildiğim tek kur bal çörekotu tarçın 😁

Canım mesajlarına baktım temmuz grubunda birisiyle atışmışlar muhtemelen ban yedi, bana da olmuştu bir kere 24 saat ya da 3 gün ban veriyorlar. Çok büyük bir tartışma olmadığı için 24 saatte açarlar diye düşünüyorum 😅
Melek kalpli kızı kim sinir etmis bizim yerimiz burası başka yerlerde bize hayat yok mayis grubu candır 😂😂😂😂😂

Melek kalpli kızı kim sinir etmis bizim yerimiz burası başka yerlerde bize hayat yok mayis grubu candır 😂😂😂😂😂
Valla o zaman bende atılmayı hakediyordum da tam kavgaya dönüştüğü sırada net kapalıydı benim yazdığım mesajı bir okuyun anlarsınız konuyu kızlar durun sayfasını bulayım

Bu kızın halleri bana normal gelmiyordu ve birçok konuda rahatsızdım bir baktım yusraya saldırmış bende çıldırdım içimde ne varsa döktüm ahhh keşke bu akşam yusra ile atışırlarken haberim olsaydı ahh
Neyse linkten benim yazdıklarımı okuyun herşey tek bir mesajda gayet açık Selizay Selizay Maviesra Maviesra

Bu kızın halleri bana normal gelmiyordu ve birçok konuda rahatsızdım bir baktım yusraya saldırmış bende çıldırdım içimde ne varsa döktüm ahhh keşke bu akşam yusra ile atışırlarken haberim olsaydı ahh
Neyse linkten benim yazdıklarımı okuyun herşey tek bir mesajda gayet açık Selizay Selizay Maviesra Maviesra
Ağzına sağlık bende yazdım ona. Bikaç yazısı dikkatimi çekmişti kayınvalidesine kızıp bütün anaların soyu kurusun falan yazmıştı grubuda o açmıştı bunun açacağı gruptan şans gelmez diye adımı yazdırmamıştım yusra konuyu açmış vesile oldu bizde şikayetlerimizi bildirdik .

X