- 16 Haziran 2014
- 711
- 615
Doğru diyorsun canım öyle yapmak daha iyiBnce hiç baktırıp kendini strese sokma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyorsun canım öyle yapmak daha iyiBnce hiç baktırıp kendini strese sokma
Canım bnce öyle yap yarın değerlendirirsinKızlar dün pik ti değerlendirdim bugün değerlendirmeden yarın çatlayınca değerlendirsem nasıl olur acaba
Hem yorulup hem strese girmek istemiyorum geçen 2 aydır 3 4 gün üst üste degerlendirdik bi faydasını göremedik canimCanım bnce öyle yap yarın değerlendirirsin
Doğru diyosun cnm valla zaten 1 kerede olan bişey bu nasipte olduktan sonraHem yorulup hem strese girmek istemiyorum geçen 2 aydır 3 4 gün üst üste degerlendirdik bi faydasını göremedik canim
Doktorlar aslında yumurtlama döneminde gün aşırı yapın diyorlar ama ben beceremedim ya. Sanki gün aşırı yaparsam kaçacacakmış gibi. 3 gün denedik 1 gün ara sonre yine 2 gün üst üsteKızlar dün pik ti değerlendirdim bugün değerlendirmeden yarın çatlayınca değerlendirsem nasıl olur acaba
Eşinin sperm testinde sorun var mıydı? Yoksa üst üste daha garanti ama sorun varsa gün aşırıHem yorulup hem strese girmek istemiyorum geçen 2 aydır 3 4 gün üst üste degerlendirdik bi faydasını göremedik canim
Canım benim eşimin sperm testlerinde sorun yok bize de gün aşırı öneriyorlar her gittiğimiz doktor gün aşırı dediEşinin sperm testinde sorun var mıydı? Yoksa üst üste daha garanti ama sorun varsa gün aşırı
İyi değilim kuzum, dünden beri sağ gözüm kıpkırmızı ve enfeksiyon kapmasın diye lens takamadığım için görüşüm çok bulanık...İyi akşamlar kızlaaaaaaaar ne var ne yok bakim
Ay geçmiş olsun, doktora git damla ile hemen düzeliyor, ilerlemeden git.İyi değilim kuzum, dünden beri sağ gözüm kıpkırmızı ve enfeksiyon kapmasın diye lens takamadığım için görüşüm çok bulanık...
Sen napıyosun?
Yarın gidicem insallahAy geçmiş olsun, doktora git damla ile hemen düzeliyor, ilerlemeden git.
Ne yapalım biz de yumurtlama dönemini atlattık bat beklemece
Ileri hızda var canim takviye kullanıyoruzEşinin sperm testinde sorun var mıydı? Yoksa üst üste daha garanti ama sorun varsa gün aşırı
Bugun bos geçiyorum yarın degerlendiricem canimDoktorlar aslında yumurtlama döneminde gün aşırı yapın diyorlar ama ben beceremedim ya. Sanki gün aşırı yaparsam kaçacacakmış gibi. 3 gün denedik 1 gün ara sonre yine 2 gün üst üste
benden de bi selam çaksaydın memelketime :))
anacım 2 senedir zaten pandemiden özgürlük mü kaldı doğsa 1 yaşını geçmişti bebek :)))))))))) Neyse yinede şükür Allah biliyodur zamanını . BAna nöbetçi doktor dedi ki sen yaşlı değilsin üzülme 45-46 yasında gebe hastalarım var dedi moral oldu bana :))) ama yınede oadar beklemem insallah hahaha
Henüz 8. Gün ben 14. Günden önce görmem zaten yumurtlamayı perşembe günü doktora gidicem mecburi gitmcm diye direnmiştim ama akıntım var kahverengi. Şekilde ve çok sancım var senin bu ay tutmazsa aşılama olcak o zamn desene
AHHAHAHAA ayy ne güldüm . üçüz mü maşallah. VAlla ben yıldım artık ilişkiden filan. Aşılama en önemli zaman ama adamı bulana askolsun ama tuttuysa da tutmuştur , ota dertlen moka dertlen valla içim şişti :)Kahverengi akıntı normal canım bazen olablr her adette olursa normal demiyorlar sen buna takılıp büzme dudaklarını bence. Evet aşılama olacak artık nasipse olacak dediğim de birşeyler çıkıyor olursa olur moddundayım. Birde arkadaşın gelini aşılama olmuş tatilde konuştuk doktor ilişki yap aynı zamanda demiş kadın üçüz doğurmuş hayat ne tuhaf
AHHAHAHAA ayy ne güldüm . üçüz mü maşallah. VAlla ben yıldım artık ilişkiden filan. Aşılama en önemli zaman ama adamı bulana askolsun ama tuttuysa da tutmuştur , ota dertlen moka dertlen valla içim şişti :)
Belki seninde ikiz olur aşılamayla ben çok isterim keşke ikiz olsaKahverengi akıntı normal canım bazen olablr her adette olursa normal demiyorlar sen buna takılıp büzme dudaklarını bence. Evet aşılama olacak artık nasipse olacak dediğim de birşeyler çıkıyor olursa olur moddundayım. Birde arkadaşın gelini aşılama olmuş tatilde konuştuk doktor ilişki yap aynı zamanda demiş kadın üçüz doğurmuş hayat ne tuhaf
Belki seninde ikiz olur aşılamayla ben çok isterim keşke ikiz olsa