Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün pik ti değerlendirdim bugün değerlendirmeden yarın çatlayınca değerlendirsem nasıl olur acaba
Doktorlar aslında yumurtlama döneminde gün aşırı yapın diyorlar ama ben beceremedim ya. Sanki gün aşırı yaparsam kaçacacakmış gibi.😀 3 gün denedik 1 gün ara sonre yine 2 gün üst üste

İyi değilim kuzum, dünden beri sağ gözüm kıpkırmızı ve enfeksiyon kapmasın diye lens takamadığım için görüşüm çok bulanık...
Sen napıyosun?
Ay geçmiş olsun, doktora git damla ile hemen düzeliyor, ilerlemeden git.

Ne yapalım biz de yumurtlama dönemini atlattık bat beklemece 😅

anacım 2 senedir zaten pandemiden özgürlük mü kaldı doğsa 1 yaşını geçmişti bebek :)))))))))) Neyse yinede şükür Allah biliyodur zamanını . BAna nöbetçi doktor dedi ki sen yaşlı değilsin üzülme 45-46 yasında gebe hastalarım var dedi moral oldu bana :))) ama yınede oadar beklemem insallah hahaha

Ben artık özgürlük içine girdim pandemi filan ilgilenmediğim için yasaklar kalksın daha da gezeceğim iyice çıktı canımız evlerde delirecektik.olsaydı bebiş pandemi de büyürdü😂sonra yürürdü ederdi 😝yaş olayına takılmıyorum bende doğru hayırlı olsun da en önemlisi o 🙏🏼

Henüz 8. Gün ben 14. Günden önce görmem zaten yumurtlamayı perşembe günü doktora gidicem mecburi 😞gitmcm diye direnmiştim ama akıntım var kahverengi. Şekilde ve çok sancım var senin bu ay tutmazsa aşılama olcak o zamn desene 😍

Kahverengi akıntı normal canım bazen olablr her adette olursa normal demiyorlar 😇sen buna takılıp büzme dudaklarını bence. Evet aşılama olacak artık nasipse olacak dediğim de birşeyler çıkıyor olursa olur moddundayım. Birde arkadaşın gelini aşılama olmuş tatilde konuştuk doktor ilişki yap aynı zamanda demiş kadın üçüz doğurmuş 😁hayat ne tuhaf 😉

Kahverengi akıntı normal canım bazen olablr her adette olursa normal demiyorlar 😇sen buna takılıp büzme dudaklarını bence. Evet aşılama olacak artık nasipse olacak dediğim de birşeyler çıkıyor olursa olur moddundayım. Birde arkadaşın gelini aşılama olmuş tatilde konuştuk doktor ilişki yap aynı zamanda demiş kadın üçüz doğurmuş 😁hayat ne tuhaf 😉
AHHAHAHAA ayy ne güldüm . üçüz mü maşallah. VAlla ben yıldım artık ilişkiden filan. Aşılama en önemli zaman ama adamı bulana askolsun ama tuttuysa da tutmuştur , ota dertlen moka dertlen valla içim şişti :)

AHHAHAHAA ayy ne güldüm . üçüz mü maşallah. VAlla ben yıldım artık ilişkiden filan. Aşılama en önemli zaman ama adamı bulana askolsun ama tuttuysa da tutmuştur , ota dertlen moka dertlen valla içim şişti :)

Aynen bende daha birşeye dertlenecek heves de yok yaşıyorm gelişigüzel. 👍 Kaç gün kaldı bat? Benim 8.günüm kaldı yarın progesteron ölçümü yaptırayım diyorm 🙄 canım onu da istemiyor yarın ola hayrola. Pazartesi rapor çıkartmam lazım 😉 aşılama için. Adet olursam hazır olmalı 😜

Belki seninde ikiz olur aşılamayla ben çok isterim keşke ikiz olsa 🙏🏼

X