Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben ilk defa altan muayene mi oldum ilk odaya girdim çatala yattım tir tir tittremeye basladim doktora ilk oldugumu korktugumu soyledim. Sonra metal huni gibi bişey takmaya çalıştı ama hiç acımadı elinde birde ince kulak pamuğu gibi çubuk vardı 10 saniye sürmedi hatta ben o neydi dedim smear aldım dedi düşün 😃ilk bana smear alcam dese masadan kalkar kaçarım 🤗 sonra ultrosan ile bakti oda acımadı kendimi korkudan sadece kastım çok şükür korktuğum kadar yokmuş sıfır acı
Süper olmuş senin adına çok sevindim bende bu ay adetimde ilk muayenemi oldum muayene hiç korkdugum gibi geçmedi çok şükür ama benden smear almadı sadece kontrol.1 hafta sonra smear için gidicemde ondan sordum.hsg yi de yeni çektirdim orda o aleti takarlerken ben biraz zorlandım ondan korkuyorum yine takacaklar diye 🤣🤣🤣

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız yine çok koyu? Çatlamıyor sanırım çünkü gebelik testim negatif çıktı bu sabah. Doktora gitsem çatlaması için iğne falan yapar mı? M mavili_yeshll @Yoncamirr ve diğer kızlar. İsimlerinizi tek tek yazamadım. Şuan çok gerildim
Ayni durumdayiz cnm bgn adet gunum adet akintilarm geldi bilr adet olacam adetin 3. Gunu falan giderm doktora ben

canım merhaba. mesajını yeni okudum. benimde bu ay tam 1 hafta pik oldu. tamamen silik bir ovulasyon testi 7 gün koyuluktan sonra gördüm. ilk 2 gün çok koyuydu. diğer 5 gün pike baya yakındı. 8.gün tamamen silikleşti ve klomen tarzı bir ilaç falan da kullanmadım. sen kullanıyor musun ilaç
Senin ovulasyonlar tekrar kizardi mi canm.

Süper olmuş senin adına çok sevindim bende bu ay adetimde ilk muayenemi oldum muayene hiç korkdugum gibi geçmedi çok şükür ama benden smear almadı sadece kontrol.1 hafta sonra smear için gidicemde ondan sordum.hsg yi de yeni çektirdim orda o aleti takarlerken ben biraz zorlandım ondan korkuyorum yine yakacaklar diye 🤣🤣🤣
Korkma korkma valla ben iliskide cani yanan insanim bunda ruhum duymadi aleti 2 3 kere ittiydi ne kadar girdi etti görmedim ama acimadida hemen çubukla bisey yapio oldu bitti diyor 1 ay içinde çıkıyor sonuç dedi benimki üniversitehastanesi belki özellerde falan erken çıkar sonuç canim. Hsg de istiyorum ama sırayla herşey belki daha sonra onu da çekerler çekmezlerse sonra özele giderim amh baktirdinmi sen

Korkma korkma valla ben iliskide cani yanan insanim bunda ruhum duymadi aleti 2 3 kere ittiydi ne kadar girdi etti görmedim ama acimadida hemen çubukla bisey yapio oldu bitti diyor 1 ay içinde çıkıyor sonuç dedi benimki üniversitehastanesi belki özellerde falan erken çıkar sonuç canim. Hsg de istiyorum ama sırayla herşey belki daha sonra onu da çekerler çekmezlerse sonra özele giderim amh baktirdinmi sen
Evet canım baktırdım düşük cikdi malesef ☹️0.90 cikdi.bende bu ay gittim işte inteefilite bölümüne hepsinin toptan istediler ilk defa alttan muayene oldum 1 ayın içinde hepsini görcem neymiş ne değilmiş diye.ilk 0.90 i görünce çok üzüldüm ağladım falan ama sonra biraz rahatladım daha kötüde olabilirdi dua et dedim kendi kendime, bakalım doktor ne diyecek.

Benm 19 ken cok iyi demisti catlar bu demsti. Masallh cnm bosuna uzdun kendini o kadr🙏🤗
Daha çıkmadı ama amh testim öbur doktor beni çok korkuttu insan yumurtlama zamanı gel bakayım der yerinden kalkmaya üşeniyordu resmen 🙏 inşallah tahlillerim de temiz çıkar dakika da bir e nabıza giriyorum 😂 senin 19 ml ilaçsız kendi halindeki büyüdü canim

Evet canım baktırdım düşük cikdi malesef ☹️0.90 cikdi.bende bu ay gittim işte inteefilite bölümüne hepsinin toptan istediler ilk defa alttan muayene oldum 1 ayın içinde hepsini görcem neymiş ne değilmiş diye.ilk 0.90 i görünce çok üzüldüm ağladım falan ama sonra biraz rahatladım daha kötüde olabilirdi dua et dedim kendi kendime, bakalım doktor ne diyecek.
Bakalım benim ne çıkcak off çok merak ediyorum ne zamandır deniyorsun sen bende işte hepsini ayarlıyorum sonra başka bölüme aktarırlar heralde tedavi veya muayene için gidicem yol uzak ama başka yapacak bişeyim yok 😕

alım benim ne çıkcak off çok merak ediyorum ne zamandır deniyorsun sen bende işte hepsini ayarlıyorum sonra başka bölüme aktarırlar heralde tedavi veya muayene için gidicem yol uzak ama başka yapacak bişeyim yok 😕
Benim ortalama 2 yıl oldu geçen sene hormon vermisdim sperm vermiştik 2 Side normal çıkınca geri gönderdiler bu ay direk interfilite ye gttim birazda abarttım 4 yıllık evliyim olmuyo dedim 🤣şimdi herşeye bakıyorlar.bende uzağa gidiyorum napalim gitmeden olmuyor zaman geçiyor sürekli.

Canım adet olunca gel hormon testi yapacağız dedi 1 yıl süren dolunca inferti midir nedir oraya yonlendircem dedi 😃 rahim duvarın kalın gayet guzel yumurtan da 18 ml şuan iyi dedi başka bise demedi işte amh ile hormonlara bakicak birde smear testi sonucu çıkcak 1 aylık süreç 🤔
Çok iyi canım amh bizim burda devlet hastanesi çok zoryapiyor valla hatta yapmıyor bende özelde 300 TL fiyat aldım yarın yaptırıyim diyorum .hayırlısı olsun

Canım devlette yaptırman şart değil ki rapor çıkarttırıp hakkını özelde kullanablrsn devlette belli bi ücret alıyo atıyorum 7 bin devlette 5 binlik destek veriyo geriye kalanı ödüyorsun özellerle de anlaşmalı raporu götüreceksin 10 sa 5 veriyorsun özele haberin olsun
Aaaa bunu bilmiyodum çok teşekkür ederimmm

Çok iyi canım amh bizim burda devlet hastanesi çok zoryapiyor valla hatta yapmıyor bende özelde 300 TL fiyat aldım yarın yaptırıyim diyorum .hayırlısı olsun
Bedava üni de yaptılar amh icin çarşamba sonuç cikicakmis canim 🤔 diğer sonuçlarım ekte kızlar anlarmisiniz degisik sistemleri cozemedim özellikle prolaktin kaç gösteriyor birde diğer testler ne acaba anlamadim hic C charlot M mavili_yeshll Margee Margee A R Y A A R Y A y H HTCNM Yusra-61 Yusra-61 Selizay Selizay

Eklentiler

• Screenshot_20210621-155357.png
    Screenshot_20210621-155357.png
    114,6 KB · Görüntüleme: 40
X