Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper olmuş senin adına çok sevindim bende bu ay adetimde ilk muayenemi oldum muayene hiç korkdugum gibi geçmedi çok şükür ama benden smear almadı sadece kontrol.1 hafta sonra smear için gidicemde ondan sordum.hsg yi de yeni çektirdim orda o aleti takarlerken ben biraz zorlandım ondan korkuyorum yine takacaklar diye

Ayni durumdayiz cnm bgn adet gunum adet akintilarm geldi bilr adet olacam adetin 3. Gunu falan giderm doktora ben

Senin ovulasyonlar tekrar kizardi mi canm.

Korkma korkma valla ben iliskide cani yanan insanim bunda ruhum duymadi aleti 2 3 kere ittiydi ne kadar girdi etti görmedim ama acimadida hemen çubukla bisey yapio oldu bitti diyor 1 ay içinde çıkıyor sonuç dedi benimki üniversitehastanesi belki özellerde falan erken çıkar sonuç canim. Hsg de istiyorum ama sırayla herşey belki daha sonra onu da çekerler çekmezlerse sonra özele giderim amh baktirdinmi sen

Evet canım baktırdım düşük cikdi malesef 0.90 cikdi.bende bu ay gittim işte inteefilite bölümüne hepsinin toptan istediler ilk defa alttan muayene oldum 1 ayın içinde hepsini görcem neymiş ne değilmiş diye.ilk 0.90 i görünce çok üzüldüm ağladım falan ama sonra biraz rahatladım daha kötüde olabilirdi dua et dedim kendi kendime, bakalım doktor ne diyecek.

Benm 19 ken cok iyi demisti catlar bu demsti. Masallh cnm bosuna uzdun kendini o kadr
Daha çıkmadı ama amh testim öbur doktor beni çok korkuttu insan yumurtlama zamanı gel bakayım der yerinden kalkmaya üşeniyordu resmen inşallah tahlillerim de temiz çıkar dakika da bir e nabıza giriyorum senin 19 ml ilaçsız kendi halindeki büyüdü canim

Bakalım benim ne çıkcak off çok merak ediyorum ne zamandır deniyorsun sen bende işte hepsini ayarlıyorum sonra başka bölüme aktarırlar heralde tedavi veya muayene için gidicem yol uzak ama başka yapacak bişeyim yok

Benim ortalama 2 yıl oldu geçen sene hormon vermisdim sperm vermiştik 2 Side normal çıkınca geri gönderdiler bu ay direk interfilite ye gttim birazda abarttım 4 yıllık evliyim olmuyo dedim şimdi herşeye bakıyorlar.bende uzağa gidiyorum napalim gitmeden olmuyor zaman geçiyor sürekli.

Çok iyi canım amh bizim burda devlet hastanesi çok zoryapiyor valla hatta yapmıyor bende özelde 300 TL fiyat aldım yarın yaptırıyim diyorum .hayırlısı olsun

Aaaa bunu bilmiyodum çok teşekkür ederimmm

Çok iyi canım amh bizim burda devlet hastanesi çok zoryapiyor valla hatta yapmıyor bende özelde 300 TL fiyat aldım yarın yaptırıyim diyorum .hayırlısı olsun
Bedava üni de yaptılar amh icin çarşamba sonuç cikicakmis canim diğer sonuçlarım ekte kızlar anlarmisiniz degisik sistemleri cozemedim özellikle prolaktin kaç gösteriyor birde diğer testler ne acaba anlamadim hic C charlot M mavili_yeshll Margee A R Y A y H HTCNM Yusra-61 Selizay

Eklentiler

• Screenshot_20210621-155357.png
    114,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…