Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay herkes memem ağrıyor, memem acıyor yazmış belirtiye bende tık yok. Ağrıyor mu diye avuçlamaktan bir hal oldum, eşim de napıyon niye mıncıklıyon kendini diyor Sıka sıka zorla ağrıtacam artık

Adetten önce de ağrimiyor mu, onu nasil ayırt edeceğiz ki

Canım aşağılara inersen en başta yazmıştım zaten senin için tekrarlayayım
Adetn 3. Günü letrol başladım 5 gün sabh akşam içtim 14 gün sonra muayeneye gittm 18 mm olmuş çatlama iğnesi otrivelle vuruldum bugünde 2. Günüm inşallah rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin sabırla bekliyorum

Sanırım femera eşdeğeri onun da etken maddesi letrozol çünkü. İsmi farklı sadece

Femara kullanan arkadaşlar ne durumdasınız bnm çarşamba yani reglin 12. Günü kontrolüm var inşallah bol bol vardır ve büyümüştür yumurtalar

2 mayıs ama 1 mayısta yaparım heralde, internetten toplu gebelik testi sipariş ettim techizat tamam savaşa hazırım

Çok teşekkür ederim muhabbeti yakalayamıyorum ki maşallah grup şen nazar değmesin
Amin cümlemize nasip etsin gönlümüzden geçen bu yinede hayırlısıyla olsun ne olacaksa bu ilacı yedin benim umudum kat kat yüksek ne yalan söyleyeyim

Ohoo dur bakalım daha ilk aydan 11 ay bekledik burada şaka bir yana inşallah ilk aydan güzel haberler alırsın
Kendim için hiç pek umudum yok bu ay için. Hayırlısı be gülüm :) senden hemen güzel haber alsak çok iyi olurdu ama seni de 1 hafta beklicez demek

Kendim için hiç pek umudum yok bu ay için. Hayırlısı be gülüm :) senden hemen güzel haber alsak çok iyi olurdu ama seni de 1 hafta beklicez demek
Maaelwef ama şey dedim kendi kendime, internetten aldıklarım gelince ilk gün bir test yapacam. Belki çıkar belli mi olur

Gecede sadece bir kez mi ilişkiye giriyorsunuz? Doğal yollardan çocuk sahibi olamamanızın sebebi bu olabilir. Yeni bilimsel bulgulara göre, gecede üç saat içinde ikinci kez ilişkiye girmek gebelik şansını artırıyor.

Bunu da bir gazete haberinde gördüm. Buyrun burdan yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…