Tamam canımGayet net duruyor bugünü yarını değerlendir
Ay çatlasa da rahatlasamevet daha koyu geldi banada canim
Adetten önce de ağrimiyor mu, onu nasil ayırt edeceğiz kiAy herkes memem ağrıyor, memem acıyor yazmış belirtiye bende tık yok. Ağrıyor mu diye avuçlamaktan bir hal oldum, eşim de napıyon niye mıncıklıyon kendini diyorSıka sıka zorla ağrıtacam artık
Canım aşağılara inersen en başta yazmıştım zatenCanım senin bu içtiğin ilacı nasıl kullandığını neler olduğunu evresini anlatsan bizde taksit taksit öğrenmeye çalışmasakçünkü bu senin kullandığın yöntem ilaç daha doğrusu burada bir çoğumuz ilk defa duyduğumuz birşey. Bizi bildilendirsen diyorum? Kaçıncı gün başlatıldığını sonra ne kadar alıyorsunuz bunu kullanınca kaçıncı gün yumurta takibine çağırdı? Ne kadar büyüdü kaç yumrtan oldu?
Benim adetten önce de ağrımazdıAdetten önce de ağrimiyor mu, onu nasil ayırt edeceğiz ki
Sanırım femera eşdeğeri onun da etken maddesi letrozol çünkü. İsmi farklı sadeceCanım aşağılara inersen en başta yazmıştım zatensenin için tekrarlayayım
Adetn 3. Günü letrol başladım 5 gün sabh akşam içtim 14 gün sonra muayeneye gittm 18 mm olmuş çatlama iğnesi otrivelle vuruldum bugünde 2. Günüm inşallah rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin sabırla bekliyorum
Benim bu ay adetten önce öyle bir ağrıdı ki dokunmadan bile sızlıyordu. Bu erken gebelik belirtileri çok karışık. Belki senin de ilk ayda göğüsle ilgili hiçbir belirtin olmayacak.Benim adetten önce de ağrımazdı
Hahaha valla ya çilemiz bitmiyo canimya Bnde yumurtlasam da rahatlasam modundayım bitmez bu olsa da bitselerimiz
İnşallah bebişlerle sonuçlanır da değdi derizHahaha valla ya çilemiz bitmiyo canim
2 mayıs ama 1 mayısta yaparım heralde, internetten toplu gebelik testi sipariş ettim techizat tamam savaşa hazırımBenim bu ay adetten önce öyle bir ağrıdı ki dokunmadan bile sızlıyordu. Bu erken gebelik belirtileri çok karışık. Belki senin de ilk ayda göğüsle ilgili hiçbir belirtin olmayacak.
Ne zaman test yapacaksın?
Poff daha varmış. Ben hemencik süper haberler almak istiyorum. Bu sabırsızlıkla benim işim de zor valla2 mayıs ama 1 mayısta yaparım heralde, internetten toplu gebelik testi sipariş ettim techizat tamam savaşa hazırım
Ay insallah canim insallaaaahİnşallah bebişlerle sonuçlanır da değdi deriz
Ohoo dur bakalım daha ilk aydanPoff daha varmış. Ben hemencik süper haberler almak istiyorum. Bu sabırsızlıkla benim işim de zor valla
Çok teşekkür ederim muhabbeti yakalayamıyorum ki maşallah grup şen nazar değmesinCanım aşağılara inersen en başta yazmıştım zatensenin için tekrarlayayım
Adetn 3. Günü letrol başladım 5 gün sabh akşam içtim 14 gün sonra muayeneye gittm 18 mm olmuş çatlama iğnesi otrivelle vuruldum bugünde 2. Günüm inşallah rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin sabırla bekliyorum
Kendim için hiç pek umudum yok bu ay için. Hayırlısı be gülüm :) senden hemen güzel haber alsak çok iyi olurdu ama seni de 1 hafta beklicez demekOhoo dur bakalım daha ilk aydan11 ay bekledik burada şaka bir yana inşallah ilk aydan güzel haberler alırsın
MaaelwefKendim için hiç pek umudum yok bu ay için. Hayırlısı be gülüm :) senden hemen güzel haber alsak çok iyi olurdu ama seni de 1 hafta beklicez demek