- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 32
Ben yaptım canım erken olduğunu bile bileBenim de bata 6 gün var öncesinde kan veya kaset test yaptırmayı düşünen var mı?
Oğlak burcu olacak kuzucuklarEvet ocak oluyormuş. Çocuklarımız gün farkı ile küçük olacak
Hadi ya en iyisi eve almamakCanım hurma süt yapıyor diye okumuştum fazlası süt hormonunu çıkarabilir
Yanlış biliyorsam düzeltin
Sen şimdi hamileysen eğer senin ocak olacak, benim gibi mayıs planlayanların tutarsa şubatta doğarlar :) Seninki bizimkilerin ablası ya da abisi olicikk.Evet ocak oluyormuş. Çocuklarımız gün farkı ile küçük olacak
Allahım ne gözel muhabbetler bunlarSen şimdi hamileysen eğer senin ocak olacak, benim gibi mayıs planlayanların tutarsa şubatta doğarlar :) Seninki bizimkilerin ablası ya da abisi olicikk.
Canım bende yiyorum günde 2 veya 3 tane yesen bişey olmaz ama 8 9 çok fazla o zaman prolaktin yükseltir çok seviyosan günde 1 taneye düşürebilirsin onun zararı olmaz faydası bile olurHadi ya en iyisi eve almamak
Burası çok faydalı herşeyi öğreniyoruz saolunCanım bende yiyorum günde 2 veya 3 tane yesen bişey olmaz ama 8 9 çok fazla o zaman prolaktin yükseltir çok seviyosan günde 1 taneye düşürebilirsin onun zararı olmaz faydası bile olur
Doğumu yakın kadınlara öneriyorlar kasilmayi kolaylaştırıyor diye , gebeliğin başında da öneriyorlar çok fazla,yumurtlamadan sonra 2 3 e düşürün ,kilo yapar hem fazlası çok şekerliKızlar hurma nın fazlası zararlı mı acaba bn resmen bağımlısıyım iftar sahur arası 10 tane felan yiyorum tatlı niyetine acaba sorun olur mu ki
Onermiyorlar gebelik başında klavye yanlış yazmış pardonDoğumu yakın kadınlara öneriyorlar kasilmayi kolaylaştırıyor diye , gebeliğin başında da öneriyorlar çok fazla,yumurtlamadan sonra 2 3 e düşürün ,kilo yapar hem fazlası çok şekerli
Keşke yapsa kilo biraz et tutardımDoğumu yakın kadınlara öneriyorlar kasilmayi kolaylaştırıyor diye , gebeliğin başında da öneriyorlar çok fazla,yumurtlamadan sonra 2 3 e düşürün ,kilo yapar hem fazlası çok şekerli
Regl ağrısına en iyi çözümü yazıyorum kızlar.. Aktardan civanperçemi çayı alın, suyu kaynatın ve 3 kaşık ekleyin sadece 1 dk demleyin süzün için. Ağrı kesici de alın, karnınıza sıcak su torbası da koyun 1 bilemediniz max 2 saatte kendinize geliyorsunuz.... Tabi civan perçemi çayını regl başlamadan birkaç gün önce günde 1 defa içerseniz belki de ağrı kesiciye bile gerek kalmıyor...Majezik
Bugün sabah ben de böyleydim, yazdım foruma canım en garanti çözümü...Çok net bi cevap olduvalla ağrı kesici içmek istemiyordum ama önce parasetamol içerikli bitane içtim, baktım yok. Hiç kâr etmedi, arveles içtim. Ağrıdan bayılıp uyumuşum.
ben kürtaj olurken rahim kendini temizlerken pıhtı atar eski yapışmış ve alanı daraltan hücreleri temizler bazen pıhtılı adet gelir demişti iyi birşey aslında ama görünce korkuyoruz tabiBen bu @ay doktora gittim ve sordum pihtilar geliyo bazen adetimden dedim çünkü her ay olmuyo benim onlar normal dedi
Dünden daha koyu yumurtlamaSelam kızlar buda bugün ki testim tarihler var dune göre daha koyu galiba ne diyorsunuz bugün demi yumurtlama günü?
Dünden daha koyu yumurtlama dönemindesin bence yarın yada ertesi gün çatlar sanırımSelam kızlar buda bugün ki testim tarihler var dune göre daha koyu galiba ne diyorsunuz bugün demi yumurtlama günü?
Okadar şey yaptıktan sonra bir de ağrı kesici içeceksem neden uğraşayımRegl ağrısına en iyi çözümü yazıyorum kızlar.. Aktardan civanperçemi çayı alın, suyu kaynatın ve 3 kaşık ekleyin sadece 1 dk demleyin süzün için. Ağrı kesici de alın, karnınıza sıcak su torbası da koyun 1 bilemediniz max 2 saatte kendinize geliyorsunuz.... Tabi civan perçemi çayını regl başlamadan birkaç gün önce günde 1 defa içerseniz belki de ağrı kesiciye bile gerek kalmıyor...
Gayet net duruyor bugünü yarını değerlendirSelam kızlar buda bugün ki testim tarihler var dune göre daha koyu galiba ne diyorsunuz bugün demi yumurtlama günü?
Bugünü de degerlendircem ozamanDünden daha koyu yumurtlama
Ay çatlasa da rahatlasamDünden daha koyu yumurtlama dönemindesin bence yarın yada ertesi gün çatlar sanırım