Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hurma nın fazlası zararlı mı acaba bn resmen bağımlısıyım iftar sahur arası 10 tane felan yiyorum tatlı niyetine acaba sorun olur mu ki
Doğumu yakın kadınlara öneriyorlar kasilmayi kolaylaştırıyor diye , gebeliğin başında da öneriyorlar çok fazla,yumurtlamadan sonra 2 3 e düşürün ,kilo yapar hem fazlası çok şekerli

Doğumu yakın kadınlara öneriyorlar kasilmayi kolaylaştırıyor diye , gebeliğin başında da öneriyorlar çok fazla,yumurtlamadan sonra 2 3 e düşürün ,kilo yapar hem fazlası çok şekerli
Onermiyorlar gebelik başında klavye yanlış yazmış pardon

Selam kızlar buda bugün ki testim tarihler var dune göre daha koyu galiba ne diyorsunuz bugün demi yumurtlama günü?

Eklentiler

• 20210425_151326.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210425_151245.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210424_151544.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 28
Regl ağrısına en iyi çözümü yazıyorum kızlar.. Aktardan civanperçemi çayı alın, suyu kaynatın ve 3 kaşık ekleyin sadece 1 dk demleyin süzün için. Ağrı kesici de alın, karnınıza sıcak su torbası da koyun 1 bilemediniz max 2 saatte kendinize geliyorsunuz.... Tabi civan perçemi çayını regl başlamadan birkaç gün önce günde 1 defa içerseniz belki de ağrı kesiciye bile gerek kalmıyor...

Çok net bi cevap oldu valla ağrı kesici içmek istemiyordum ama önce parasetamol içerikli bitane içtim, baktım yok. Hiç kâr etmedi, arveles içtim. Ağrıdan bayılıp uyumuşum.
Bugün sabah ben de böyleydim, yazdım foruma canım en garanti çözümü...

Ben bu @ay doktora gittim ve sordum pihtilar geliyo bazen adetimden dedim çünkü her ay olmuyo benim onlar normal dedi
ben kürtaj olurken rahim kendini temizlerken pıhtı atar eski yapışmış ve alanı daraltan hücreleri temizler bazen pıhtılı adet gelir demişti iyi birşey aslında ama görünce korkuyoruz tabi

Okadar şey yaptıktan sonra bir de ağrı kesici içeceksem neden uğraşayım En net çözüm ağrı başlamadan ağrı kesici içmek, başladıktan sonra içince maalesef yine ağrıyı çekiyoruz. Adet olup sancı geleceğini anlayınca içiyorum ağrı kesiciyi hiç başlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…