- 10 Nisan 2014
- 3.759
- 10.144
Canım bizim bir şey dememize gerek kalmamış, test konuşuyor. Hadi koşşkızlar pik dimi?
adetten sonra 15. günüm ve pik gördüm dimi?
bana evet diyin arkadaşlar ve değerlendir diyin ve dua edin :)
kocam maç izliyor yensinler de mutlu spermlerle buluşayımCanım bizim bir şey dememize gerek kalmamış, test konuşuyor. Hadi koşş
Gol de attı hadi bakalım iyisinkocam maç izliyor yensinler de mutlu spermlerle buluşayım
yok ya biz galatasaraylıyız köcam üzgün şuan gdasgjskf ben maçın kimle olduğunu bilmiyordumGol de attı hadi bakalım iyisin
Pik canımkızlar pik dimi?
durma hemen koş hadi hadi :) :)kızlar pik dimi?
Canımsın ya ne güzel bir fikir tamponAaaa bak böle deyince kafamda bir ampul parladı.. Tampona streç film sarıp tıkayalımmm dölleyene kadar içerde kalsın alçaklaryok öyle iş bitirmeden kaçmak
O ne güzel online dersmiş öyle keşke benim de olsacanım sürekli evde olunca kıymeti ve aktivitesi kalmadı artık bana cazip gelmiyor hiç kaçasım var, google reklamları sağolsun bir otel arasak yüz tane gözümüze sokuyor iyice bunalıma giriyorum oraları görünce
Ben kullanıyorum 2 aydır evet her ay oluyor yumurtlamaDoktor a sordunuz mu acaba klomenle heray 2 tarafta da yumurta olur mu diye bn sordum olur dedi ama baya araştrdım olmaz diyen çok
Ben benimki tiroitten isteksiz zannediyordum sizde de var demekkiEşime diyorum bu ay bir hafta içinde en az 4 kez sevişmemiz lazım diye. Yüzüme bakıp, cevap bile vermiyor. Çok sevindiğinden diyecek bir şey bulamadı diye düşünmek istiyorumumarım yeter kadın diyip evden kaçmaz
Neden Haziran canım bence vakit kaybetmeden verin derim inşallah bi sorun yokturDoktora gittim.adetin 3. Gunu hormonlara bakti sonuclar icin bu persembe gidecegim tekrar ama benim hormonlar hep referans araliginda cikti. Adetlerim düzenli her ay ayni gun yumurtlama catlama gördüm yinede olmadı bilmiyorum nerde sorun var.. yinede doktor ne der bilemiyorum.. eşim ise haziranda sperm testi verecek..
Evet :)kızlar pik dimi?
İnşallah hemen sonuç alırsınDegerlendirdim inşallah bugün de degerlendircem ondan sonra gün aşırı bir iki deneme daha yapariz ve ayı kapatırız gerisi Allah'a kalmış
Oteller cidden şaşırtıacak derecede ucuz bu sene. Hastalıktan dolayı oteller yerine villa, bungalov vs yerler tercih ediliyor, biz villa tatili yapıyorduk normalde ama 2 sene önce 3500 tlye kiraladığımız villa şuan 10 bin TL inanılmazCanımsın ya ne güzel bir fikir tampon
Ama otellerde ne büyük indirimler yapmış dimi ben bile bayramd akçyim bari diye düşünüyorum
Ayy 2 mayısçı, ben de 2 mayıs gel sarılıp bekleyelim
İki tarafta da oluyo yani büyüklüğü nedir acabaBen kullanıyorum 2 aydır evet her ay oluyor yumurtlama