Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok artık yaa bizimkileri kolundan paçasından zorla yatağa sokuyoruz

Herkese hayırli akşamlar..
Geçtigimiz 4 ay ovulasyon takibi yapmistim bu ay ovulasyon takibi yapmak istemedim.. eşimle normalde pik gunü ve ardindan 3 gun degerlendiriyorduk sperm kalitesini düsünerek bu ay ust uste yapmak istemiyorum...
Bugün yumurta akı kıvaminda akıntim vardi acaba bugün mü ilişki olmalı yoksa yarinmi.. ayrica bugun adetin 12.gunü...
Ovulasyon testlerimdede hep 12 13 yumurtlama 14 catlama oluyordu..

Kızlar çatlama olduktan sonra kaç gün sonra testte gebelik çıkıyor?
15 gün canım. Ama çatlama iğnesi yalancı pozitif çıkarıyor dikkat et, erken test yapıp pozitif görürsen umutlanma

Yok artık, nasıl olacak o iş, balayında bile aynı gece iki kere yapamadık biz ahhaah
Canım bugünden başla günaşırı devam et 1 hafta boyunca.

Rica ederim Aminnn inşallah benim artık umudum kalmadı ama rabbim hayırlısını versin inşallah 21 aydır her ay üzülüyorum ilk defa çatlatma iğnesiyle denicem sonucu çok merak ediyorum her yerden araştırma halindeyim çok yıprandım

Çok haklısın canım ama hamiş kalırsan hepsini unutursun rabbim ilaç gibi verir asla umudunu da kırma. Nasip edecek olanın herzaman vardır bildiği senin olan seni bulacaktır herkesin bir sınavı var yapacak bir şey yok beklemekten başka

Bugün ve yarın ilişkiye gir istersen canim ama şöyle diyim dün benim de öyle akintim oldu yujurtlama günü idi bugünde ovulasyon pikyapti yine yumurtlama günü

Canım birde sende veya eşinde problem varmı 4 ay dir yumurtlama görüp te hamile kalamadinmi bende Bu ay testlere başladım da

Bence bugünü değerlendir o yarın içinde yeterli olur 14 gün bir kere daha yaparsın daha mantıklı.

Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum canım bilimsel açıklaması vardır mutlaka ama ananemde ananemde derler böyle karinlarini cektirdikten sonra hamile kalmış ikisi de göbek düşmesi hamileliği engel olur diye
Evet canım göbek düşüklüğü varmış çektirdim. Üç gün yapıldı ve şimdi gayet iyiyim şükür.

Klomen vs kullandın mı? Hsg, eşin sperm testi yaptı mı?

Valla keşke olsaydın yapsaydın ama yaptıracak birini bulup göbeğimi çektirdim şimdi iyiyim çok şükür. Evet üşütme de var dediler. Sağol canım çok teşekkür ediyorum ilgin için. Yusra-61 iyiki varsın

Canım birde sende veya eşinde problem varmı 4 ay dir yumurtlama görüp te hamile kalamadinmi bende Bu ay testlere başladım da
Doktora gittim.adetin 3. Gunu hormonlara bakti sonuclar icin bu persembe gidecegim tekrar ama benim hormonlar hep referans araliginda cikti. Adetlerim düzenli her ay ayni gun yumurtlama catlama gördüm yinede olmadı bilmiyorum nerde sorun var.. yinede doktor ne der bilemiyorum.. eşim ise haziranda sperm testi verecek..

Belki eşinin sperm değeri düşük olabilir mutlaka test versin canim ihmal etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…