Yoo veriyo da bunca zaman içtim zaten senelerce doya doya şurda bikaç ay dayanırım o kadar da ölmedik diye düşünüyorumDoktor haftada 1 ya da ayda 1 bir bardak içkiye bile iziin vermiyor mu
Hamileyken sigara alkol olaylarına bende olumlu bakmıyorum hatta hamilelerin yanında sigara bile içmiyorum biraz hassasım o konudaKızlar içki sigara konusunda bebeğe bişey olacağından değil çok yüksek ihtimal çok büyük bir zarar vermez birileri demiş eroinmanların bile çocuğu oluyo sonuçta ama olur da bir sıkıntı olacağı varsa da içimiz içimizi yememesi için ara verilmesi gerektğini düşünüyorum ben ya. Psikolojim çok sağlam değildir benim gerek yok o attaksiyonlra
Aynen bence de doğrusu o ne gerek var ki ufacık bile olsa da böyle gereksiz bir sorumluluk almayaHamileyken sigara alkol olaylarına bende olumlu bakmıyorum hatta hamilelerin yanında sigara bile içmiyorum biraz hassasım o konuda
Sorma ama oda çok istiyordu da pek yumurtlama falan takip etmedi adet bitiminde çalışmalara başlıyordu 4.denemede oldu onlarınki de8. Hafta mıkızz biz adetten 1 hafta önce başlıyoruz test yapmaya hatta çizgiyi belki göremedik diye testi kırıp içine fener tutup öyle bakıyoruz
Allah seni ne guldum8. Hafta mıkızz biz adetten 1 hafta önce başlıyoruz test yapmaya hatta çizgiyi belki göremedik diye testi kırıp içine fener tutup öyle bakıyoruz
Bunu bende tam bilmiyorum merakta ediyorum dur kızlar cevaplasında bende öğreniyimKızlar ya yumurtam çatladı mı acaba diye merak içindeyimŞeffaf renksiz akıntı bitti yerine beyaz renk mat akıntı gelmeye başladı daha doğrusu ilişki sırasında 2 gündür farkediyorum normalde gelmiyor. Ateşim de akşamları 36.5 civarı oluyordu bu akşam 37.2 çıktı.Eğer yumurta çatlamasaydı akıntı mat olmaz saydam kalırdı değil mi? Yine kist olacak diye psikolojim altüst durumda sakinleşmem lazım
Yusra-61 A R Y A Maviesra MaviliGizem Margee aklıma gelen gelmeyen tüm kızlar yardım
Çatlama belirtilerine baktım ve akıntının opak olması yazıyordu bildiğim halde opak ne demek diye arattımİ
Bunu bende tam bilmiyorum merakta ediyorum dur kızlar cevaplasında bende öğreniyim
Huc bi fikrim yok canim benimde akintim var ama ovulasyon testim de 11 gün yumurtlama yok normalde akintim olunca yumurtluyodum şeffaf akıntı oluyordu ben ilaç kullanıyorum akıntıları ona bagladımKızlar ya yumurtam çatladı mı acaba diye merak içindeyimŞeffaf renksiz akıntı bitti yerine beyaz renk mat akıntı gelmeye başladı daha doğrusu ilişki sırasında 2 gündür farkediyorum normalde gelmiyor. Ateşim de akşamları 36.5 civarı oluyordu bu akşam 37.2 çıktı.Eğer yumurta çatlamasaydı akıntı mat olmaz saydam kalırdı değil mi? Yine kist olacak diye psikolojim altüst durumda sakinleşmem lazım
Yusra-61 A R Y A Maviesra MaviliGizem Margee aklıma gelen gelmeyen tüm kızlar yardım
Akıntıya güvenmediğim için yorum yapamıyorum canımKızlar ya yumurtam çatladı mı acaba diye merak içindeyimŞeffaf renksiz akıntı bitti yerine beyaz renk mat akıntı gelmeye başladı daha doğrusu ilişki sırasında 2 gündür farkediyorum normalde gelmiyor. Ateşim de akşamları 36.5 civarı oluyordu bu akşam 37.2 çıktı.Eğer yumurta çatlamasaydı akıntı mat olmaz saydam kalırdı değil mi? Yine kist olacak diye psikolojim altüst durumda sakinleşmem lazım
Bir an önce olur inşallah kuzummHuc bi fikrim yok canim benimde akintim var ama ovulasyon testim de 11 gün yumurtlama yok normalde akintim olunca yumurtluyodum şeffaf akıntı oluyordu ben ilaç kullanıyorum akıntıları ona bagladım
Kızlar ya yumurtam çatladı mı acaba diye merak içindeyimŞeffaf renksiz akıntı bitti yerine beyaz renk mat akıntı gelmeye başladı daha doğrusu ilişki sırasında 2 gündür farkediyorum normalde gelmiyor. Ateşim de akşamları 36.5 civarı oluyordu bu akşam 37.2 çıktı.Eğer yumurta çatlamasaydı akıntı mat olmaz saydam kalırdı değil mi? Yine kist olacak diye psikolojim altüst durumda sakinleşmem lazım
Adetin 21. Günü kan testi yaptırıp çatlayıp çatlatmadığını öğrenebilirsin canımKızlar ya yumurtam çatladı mı acaba diye merak içindeyimŞeffaf renksiz akıntı bitti yerine beyaz renk mat akıntı gelmeye başladı daha doğrusu ilişki sırasında 2 gündür farkediyorum normalde gelmiyor. Ateşim de akşamları 36.5 civarı oluyordu bu akşam 37.2 çıktı.Eğer yumurta çatlamasaydı akıntı mat olmaz saydam kalırdı değil mi? Yine kist olacak diye psikolojim altüst durumda sakinleşmem lazım
Kuzum o yumurtlamayı göstermiyor mu yumurta gelişti mi diye bakılıyor sanıyordum.Adetin 21. Günü kan testi yaptırıp çatlayıp çatlatmadığını öğrenebilirsin canım
Heyecandan öleceğim gittim gittim doktor simir aldı alttan muayene oldu titremekten bayilacaktim resmenKuşum gittin mi doktora ?Maviesra
Bari 1 yıl deseydinHeyecandan öleceğim gittim gittim doktor simir aldı alttan muayene oldu titremekten bayilacaktim resmenşuan amh için kan sirasindayim adet olunca hormonlarıma bakacaklar ve kayıtlı hastaları olcam 10 aydır deniyorum dedim 2 ay sonra tedaviye yonlendiricekler işte 1 yıl olmadan tedavi bölümü bakmıyormuş inşallah hormon ve amh simir testlerim güzel çıkar. 18 ml yumurtan var şuan dedi rahim duvarın kalın gayet guzel dedi
Yalan dedigim anlasilir sandim zaten 1 ay var heem hormona hem simit testine o sıraya kadar inşallah gebelik olur ya çok strestli durumBari 1 yıl deseydinHadi bakalım güzel sonuçlar olur inşallah