Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor haftada 1 ya da ayda 1 bir bardak içkiye bile iziin vermiyor mu
Yoo veriyo da bunca zaman içtim zaten senelerce doya doya şurda bikaç ay dayanırım o kadar da ölmedik diye düşünüyorum ne olacak hakkaten öldük mü sağlıkla doğsun ondan sonra ben içerm yine yani tatilde bi kadeh şarabımı içicem ama

Kızlar içki sigara konusunda bebeğe bişey olacağından değil çok yüksek ihtimal çok büyük bir zarar vermez birileri demiş eroinmanların bile çocuğu oluyo sonuçta ama olur da bir sıkıntı olacağı varsa da içimiz içimizi yememesi için ara verilmesi gerektğini düşünüyorum ben ya. Psikolojim çok sağlam değildir benim gerek yok o attaksiyonlra

Hamileyken sigara alkol olaylarına bende olumlu bakmıyorum hatta hamilelerin yanında sigara bile içmiyorum biraz hassasım o konuda

8. Hafta mı kızz biz adetten 1 hafta önce başlıyoruz test yapmaya hatta çizgiyi belki göremedik diye testi kırıp içine fener tutup öyle bakıyoruz
Sorma ama oda çok istiyordu da pek yumurtlama falan takip etmedi adet bitiminde çalışmalara başlıyordu 4.denemede oldu onlarınki de

Kızlar ya yumurtam çatladı mı acaba diye merak içindeyim Şeffaf renksiz akıntı bitti yerine beyaz renk mat akıntı gelmeye başladı daha doğrusu ilişki sırasında 2 gündür farkediyorum normalde gelmiyor. Ateşim de akşamları 36.5 civarı oluyordu bu akşam 37.2 çıktı.Eğer yumurta çatlamasaydı akıntı mat olmaz saydam kalırdı değil mi? Yine kist olacak diye psikolojim altüst durumda sakinleşmem lazım
Yusra-61 A R Y A Maviesra MaviliGizem Margee aklıma gelen gelmeyen tüm kızlar yardım

İ
Bunu bende tam bilmiyorum merakta ediyorum dur kızlar cevaplasında bende öğreniyim

İ

Bunu bende tam bilmiyorum merakta ediyorum dur kızlar cevaplasında bende öğreniyim
Çatlama belirtilerine baktım ve akıntının opak olması yazıyordu bildiğim halde opak ne demek diye arattım şimdi sende net anlamını aratmadan yazayım mat demekmiş bu durumda çatlamıştır diye düşünüyorum

Huc bi fikrim yok canim benimde akintim var ama ovulasyon testim de 11 gün yumurtlama yok normalde akintim olunca yumurtluyodum şeffaf akıntı oluyordu ben ilaç kullanıyorum akıntıları ona bagladım

Akıntıya güvenmediğim için yorum yapamıyorum canım

Huc bi fikrim yok canim benimde akintim var ama ovulasyon testim de 11 gün yumurtlama yok normalde akintim olunca yumurtluyodum şeffaf akıntı oluyordu ben ilaç kullanıyorum akıntıları ona bagladım
Bir an önce olur inşallah kuzumm

Bende tam bir bilgiye sahip değilim canım açıkcası. bende şuan öyleyim. Geçen aylar da böyle şeyler yaşadım inşallah çatlamıştır yumurtamız doktora gidip bunu öğrenmem lazım çatlamadıysa can sağlığı

Adetin 21. Günü kan testi yaptırıp çatlayıp çatlatmadığını öğrenebilirsin canım

Valla asilamada yapilan enjeksiyona dua ediyorum tuttmustur insallaj diye sonrasinda sadece 2 kere iliski oldu. Yumurtlama gunleri ya da onemli oldugu zamanlar kocalar harbiden neden umursamiyolar. Ama biz uzulunce uzuluyorlar. Bi gun icki ictim , bi gun asi oldum bi gun bilmem ne oldu diye diye gitti. Simdi aksam bana soruyo ki kacirdik mi yarin yapsak ise yaramiyo mu? Elinin körü bugunde 7. Gunum ama nedense coktum yani pof .

Kuşum gittin mi doktora ? Maviesra
Heyecandan öleceğim gittim gittim doktor simir aldı alttan muayene oldu titremekten bayilacaktim resmen şuan amh için kan sirasindayim adet olunca hormonlarıma bakacaklar ve kayıtlı hastaları olcam 10 aydır deniyorum dedim 2 ay sonra tedaviye yonlendiricekler işte 1 yıl olmadan tedavi bölümü bakmıyormuş inşallah hormon ve amh simir testlerim güzel çıkar. 18 ml yumurtan var şuan dedi rahim duvarın kalın gayet guzel dedi

Bari 1 yıl deseydin Hadi bakalım güzel sonuçlar olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…