Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden sadece sürekli konuştuğunuz kişilere cevap veriyor yardımcı oluyorsunuzda dışardan gelip soru soranlara cevap vermiyorsunuz? Kaçtır yazıyorum soru soruyorum yardım bekliyorum kimse cevap vermiyor.

Bende ovulasyon yapiyom şuan yumurtlama yok bebeğim takılıyoruz öyle hahaa ooo iyi oyunlar sana arafa uğra özletme kendini ❤

Hehehe ben pek ev işi yapmayı sevmem. Yemekleri anneler getiriyor, ya da dışarıdan sipariş veriyoruz. Nadiren de biz yemek yapiyoruz. Robot süpürge kedi tüyünü aliyor. Biz de 2 haftada bir sil süpür yapiyoruz karı koca, bize yetiyor. Tembel kadınım anacım ben bana da kocam bugün donum yok diyordu ama atayim simdi yikansin

Neden sadece sürekli konuştuğunuz kişilere cevap veriyor yardımcı oluyorsunuzda dışardan gelip soru soranlara cevap vermiyorsunuz? Kaçtır yazıyorum soru soruyorum yardım bekliyorum kimse cevap vermiyor.
Merhaba ne sordunuz bazen gözden kaçıyor yazılar. devamlı konuşmalarda etiket olduğu için bildirim geliyor ve o şekil görüyoruz

Si
Simdi gordum canim evet yumurtlama gozukuyor bugunu degerlendir yarin yumurtlama pik olup yine devam eder yada direk çatlama olabilir kaçırma bugunu testini yüklerken etiketlersen beni görürüm gözden kaçıyor bazen konuşmalar ne zamandir deniyorsunuz çocuk varmı hic

Ya sizin ev bizim pandemi öncesi halimize çok benZiyor o yüzden seni kendime çok yakın hissediyorum ben ilk günden beri kedi robot süpürge dışardan yemek bi pandemi başından beri dışardan istemeyi bıraktık, ama yne evde tost makarnayla geçiştirdiğimiz gün çok oluyor

Ohhhh dünya sana güzel. Bana da şu robottan lazım

Yemekten bulaşmıyor ya, yoksa biz kesin korona olmuştuk bana pandemi öncesi haftada 1 temizliğe yardımcı geliyordu. Virüs işi çıkımca iş başa düştü. Robot süpürge kedili ev için hayat kurtarıcıymış ama onu gördüm. Yemek işi ise, evde et mühürlenir bizim, ben ayda 1 kere lazanya pişiririm. Onun dışında köfte makarna tarzı yemekler favorimiz
Bebek doğunca ne yapacaksın? Sebze filan da pişirmek gerekebilir artık.

İyi yapmışsın bende bişeye sarınca başka bişey görmüyorum

Olur mu öyle şey burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor Gözden kaçmıştır bizde etiket yapmadığımızda bazen cevap alamıyoruz Tekrar yazmak istersen cevaplarız

Aynen pandemiden önce benm de bi kadınım vardı aynı şekilde haftada bir, şu anda da bakıyorum araştırıyorum ama eve yeniden birisini sokma fikri beni çok geriyor neden anlamıyorum ben de kendimi yemek konusunda annemden alışkanlıklarım su yüzüne çıktı allahtan o inanılmaz sağlıklı beslenir, salatalı malatalı yemekler yapmaya çalışıyorum, her hafta yoğurdumu mayalıyorum falan hafiften girdik gibi düzene işte şimdi. Annemin evi işime çok yakın, o benim için çok büyük avantaj. Evde değil de işte kendime yardımcı ayarlıyorum şu sıralar askına bakarsan kedi aynı şekilde bulduğu yerde uyumaya devam

Merhaba ne sordunuz bazen gözden kaçıyor yazılar. devamlı konuşmalarda etiket olduğu için bildirim geliyor ve o şekil görüyoruz

Ne sormuştunuz ki ben görmedim msjı

Olur mu öyle şey burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor Gözden kaçmıştır bizde etiket yapmadığımızda bazen cevap alamıyoruz Tekrar yazmak istersen cevaplarız

hepinize teşekkür ederim. Ovulasyon da pik olup olmadığını sormuştum. Çok şükür pikmiş. Öyle korkuyordum ki lh de bile çift çizgiyi göremeyeceğim diye. Bunada şükür değerledirme yapacağız inşallah. Tam olarak 3-4 aydır istiyoruz henüz hiç çocuğum yok. İlk defa bu ay ovulasyon testini deniyorum öbür aylar boşuna yıpratmışım kendimi otomatik hesaplamalarla değerlendirme yapıyorduk ama döngüme göre 1-2 gün erken bile yumurtlama oldu

Hormon testin nasıl peki esin kontrol oldumu canim onları da mutlaka ihmal etmeyin benim 3. Ovulasyon testim 2 kere mutlu sonuca ulaşamadık bakalim bu ay nasip ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…