Takvim bazen yanıltıcı olabiliyor ovülasyon testini dene inşallah olumlu sonuç alırsın. Ama buradan öğrendiğim kadarıyla kendi vücudunuda dinle mesela kasık ağrısı akıntı gibihepinize teşekkür ederim. Ovulasyon da pik olup olmadığını sormuştum. Çok şükür pikmiş. Öyle korkuyordum ki lh de bile çift çizgiyi göremeyeceğim diye. Bunada şükür değerledirme yapacağız inşallah. Tam olarak 3-4 aydır istiyoruz henüz hiç çocuğum yok. İlk defa bu ay ovulasyon testini deniyorum öbür aylar boşuna yıpratmışım kendimi otomatik hesaplamalarla değerlendirme yapıyorduk ama döngüme göre 1-2 gün erken bile yumurtlama oldu
Ovulasyon testi sormuş arkadaş canim yumurtlama varmi diye
Hormon testin nasıl peki esin kontrol oldumu canim onları da mutlaka ihmal etmeyin benim 3. Ovulasyon testim 2 kere mutlu sonuca ulaşamadık bakalim bu ay nasip ❤
Kesinlikle öyle. Akıntım bir kaç gündür aşırı fazlaydı ama pik görmüyordum kasılmalarımda oldu bugün 2 saat öncesi sıvı almadan işten gelir gelmez bismillah diye yaptım ve pik gördüm ona bile nasıl sevindimTakvim bazen yanıltıcı olabiliyor ovülasyon testini dene inşallah olumlu sonuç alırsın. Ama buradan öğrendiğim kadarıyla kendi vücudunuda dinle mesela kasık ağrısı akıntı gibi
Ewet başlarda pek heyecanlı oluyoKesinlikle öyle. Akıntım bir kaç gündür aşırı fazlaydı ama pik görmüyordum kasılmalarımda oldu bugün 2 saat öncesi sıvı almadan işten gelir gelmez bismillah diye yaptım ve pik gördüm ona bile nasıl sevindim
Benim hayatım hep bir seylere sarmakla geçiyor. Fikrim bebekse aklımda hep o oluyor. Bir oyun sevdiysem 24 saat oynuyorum. Bir grup keşfettiysem sürekli onu dinliyorumİyi yapmışsın bende bişeye sarınca başka bişey görmüyorum
Sen eczacilik mezunu musun yoksa eczane sahibi misin? Bende de bebek olsa bi, sağlıklı yaşama geçeceğim. Daha sigarayi birakmadim benAynen pandemiden önce benm de bi kadınım vardı aynı şekilde haftada bir, şu anda da bakıyorum araştırıyorum ama eve yeniden birisini sokma fikri beni çok geriyor neden anlamıyorum ben de kendimiyemek konusunda annemden alışkanlıklarım su yüzüne çıktı allahtan o inanılmaz sağlıklı beslenir, salatalı malatalı yemekler yapmaya çalışıyorum, her hafta yoğurdumu mayalıyorum falan hafiften girdik gibi düzene işte şimdi. Annemin evi işime çok yakın, o benim için çok büyük avantaj. Evde değil de işte kendime yardımcı ayarlıyorum şu sıralar askına bakarsan kedi aynı şekilde bulduğu yerde uyumaya devam
Canım benim esim de gayet sağlıklı duruyor ama işte spermlerinde sorun çıktı ihmal etmeyin mutlakaaçıkcası geçen ay 1 hafta gecikme yaşayınca doktora gitmiştim devlete kan değerlerimde vs bişey çıkmadı zaten devlette pek ilgilenilmiyor biliyorsunuz 1 sene geçmeden bu ayda olmazsa bayramdan sonra özele gidip detaylı baktıracağım. Eşim benden çok daha sağlıklıdır muhtemelensigara içki vs yok ben maalesef çok aşırı olmasada sigara kullanıyorum.
Benim sınırımın olmadığı tek şey temizlikBenim hayatım hep bir seylere sarmakla geçiyor. Fikrim bebekse aklımda hep o oluyor. Bir oyun sevdiysem 24 saat oynuyorum. Bir grup keşfettiysem sürekli onu dinliyorumhiç sınırım yok ya
3. Denemem bana gina geldi kizEwet başlarda pek heyecanlı oluyosen değerlendir takvime ovülasyona akıntına göre biri tutar artık
Ben ilk denemenin 6. Testinde bıraktım3. Denemem bana gina geldi kizson bi kac test kaldi
Hem eczacılık mezunuyum hem de eczane sahibiyimSen eczacilik mezunu musun yoksa eczane sahibi misin? Bende de bebek olsa bi, sağlıklı yaşama geçeceğim. Daha sigarayi birakmadim benbizde 2 kedi var bir de. Sanki çok titiz insanlarız, 2 kedi aldık
Sigarayı bende bırakamıyorum yaa hatta bazen hamile olunca içemicem diye daha çok içiyorumSen eczacilik mezunu musun yoksa eczane sahibi misin? Bende de bebek olsa bi, sağlıklı yaşama geçeceğim. Daha sigarayi birakmadim benbizde 2 kedi var bir de. Sanki çok titiz insanlarız, 2 kedi aldık
İnşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırızCanım benim esim de gayet sağlıklı duruyor ama işte spermlerinde sorun çıktı ihmal etmeyin mutlakainşallah tez zamanda güzel haberleri alırsın bugün degerlendir yarın yine testi atarsin bakariz
Eltim öyleydi 8. Haftada öğrendi hamile olduğunu o zamana kadar günde 1 paketi bitiriyordu hamile olduğunu öğrendiği gün attı paketi kokusuna bile tahammülü yoktu bizde öyle oluruz inşallahSigarayı bende bırakamıyorum yaa hatta bazen hamile olunca içemicem diye daha çok içiyorum
Ya bence cidden düşündüğünüz kadar zor değil ama 2 hafta bi zor geçiyo. O 2 haftayı geçirince hiç bırakamasanız da inanılmaz azaltabiliyosunuz biraz sıkın dişinizi ya ağzımızda onunla doğmadık yaSigarayı bende bırakamıyorum yaa hatta bazen hamile olunca içemicem diye daha çok içiyorum
8. Hafta mıEltim öyleydi 8. Haftada öğrendi hamile olduğunu o zamana kadar günde 1 paketi bitiriyordu hamile olduğunu öğrendiği gün attı paketi kokusuna bile tahammülü yoktu bizde öyle oluruz inşallah
Ben 2-3 güne 1 paket içiyorum bazı günler hiç içmiyorum . O yüzden bırakmak için çok uğraşmıyorum öyle günde 1 paket içenlerden değilimYa bence cidden düşündüğünüz kadar zor değil ama 2 hafta bi zor geçiyo. O 2 haftayı geçirince hiç bırakamasanız da inanılmaz azaltabiliyosunuz biraz sıkın dişinizi ya ağzımızda onunla doğmadık ya
Hehehe yaa ayni şey bende de var. İçki sigara cozuttum bu ara. En az 3 sene doya doya içemicem diye. İnsallah pozitifi görünce sigaradan bi tikinme gelir bize deSigarayı bende bırakamıyorum yaa hatta bazen hamile olunca içemicem diye daha çok içiyorum
Doktor haftada 1 ya da ayda 1 bir bardak içkiye bile iziin vermiyor muHem eczacılık mezunuyum hem de eczane sahibiyimeczacıyım. Sigara işini ben bu kafaya girdikten sonra çok çok azaltmıştım, sıfıra düşürememiştim ama o kaset testi gördüğüm andan beri bir dal içmedim , hiç canım da çekmedi, düşündüğünden çok daha kolay bırakılıyor bence. Ama şu sıcak havalarda buz gibi bir bira içmeyi bazen istiyorum o yalan değil.