Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvim bazen yanıltıcı olabiliyor ovülasyon testini dene inşallah olumlu sonuç alırsın. Ama buradan öğrendiğim kadarıyla kendi vücudunuda dinle mesela kasık ağrısı akıntı gibi

Hormon testin nasıl peki esin kontrol oldumu canim onları da mutlaka ihmal etmeyin benim 3. Ovulasyon testim 2 kere mutlu sonuca ulaşamadık bakalim bu ay nasip ❤

açıkcası geçen ay 1 hafta gecikme yaşayınca doktora gitmiştim devlete kan değerlerimde vs bişey çıkmadı zaten devlette pek ilgilenilmiyor biliyorsunuz 1 sene geçmeden bu ayda olmazsa bayramdan sonra özele gidip detaylı baktıracağım. Eşim benden çok daha sağlıklıdır muhtemelen sigara içki vs yok ben maalesef çok aşırı olmasada sigara kullanıyorum.

Takvim bazen yanıltıcı olabiliyor ovülasyon testini dene inşallah olumlu sonuç alırsın. Ama buradan öğrendiğim kadarıyla kendi vücudunuda dinle mesela kasık ağrısı akıntı gibi
Kesinlikle öyle. Akıntım bir kaç gündür aşırı fazlaydı ama pik görmüyordum kasılmalarımda oldu bugün 2 saat öncesi sıvı almadan işten gelir gelmez bismillah diye yaptım ve pik gördüm ona bile nasıl sevindim

Ewet başlarda pek heyecanlı oluyo sen değerlendir takvime ovülasyona akıntına göre biri tutar artık

Sen eczacilik mezunu musun yoksa eczane sahibi misin? Bende de bebek olsa bi, sağlıklı yaşama geçeceğim. Daha sigarayi birakmadim ben bizde 2 kedi var bir de. Sanki çok titiz insanlarız, 2 kedi aldık

Canım benim esim de gayet sağlıklı duruyor ama işte spermlerinde sorun çıktı ihmal etmeyin mutlaka inşallah tez zamanda güzel haberleri alırsın bugün degerlendir yarın yine testi atarsin bakariz

Benim hayatım hep bir seylere sarmakla geçiyor. Fikrim bebekse aklımda hep o oluyor. Bir oyun sevdiysem 24 saat oynuyorum. Bir grup keşfettiysem sürekli onu dinliyorum hiç sınırım yok ya
Benim sınırımın olmadığı tek şey temizlik planlarımı temizliğe göre ayarlıyorum 24 saat yemek ve temizlik yapabilirim

Sen eczacilik mezunu musun yoksa eczane sahibi misin? Bende de bebek olsa bi, sağlıklı yaşama geçeceğim. Daha sigarayi birakmadim ben bizde 2 kedi var bir de. Sanki çok titiz insanlarız, 2 kedi aldık
Hem eczacılık mezunuyum hem de eczane sahibiyim eczacıyım. Sigara işini ben bu kafaya girdikten sonra çok çok azaltmıştım, sıfıra düşürememiştim ama o kaset testi gördüğüm andan beri bir dal içmedim , hiç canım da çekmedi, düşündüğünden çok daha kolay bırakılıyor bence. Ama şu sıcak havalarda buz gibi bir bira içmeyi bazen istiyorum o yalan değil.

Sigarayı bende bırakamıyorum yaa hatta bazen hamile olunca içemicem diye daha çok içiyorum

Sigarayı bende bırakamıyorum yaa hatta bazen hamile olunca içemicem diye daha çok içiyorum
Eltim öyleydi 8. Haftada öğrendi hamile olduğunu o zamana kadar günde 1 paketi bitiriyordu hamile olduğunu öğrendiği gün attı paketi kokusuna bile tahammülü yoktu bizde öyle oluruz inşallah

Ya bence cidden düşündüğünüz kadar zor değil ama 2 hafta bi zor geçiyo. O 2 haftayı geçirince hiç bırakamasanız da inanılmaz azaltabiliyosunuz biraz sıkın dişinizi ya ağzımızda onunla doğmadık ya

Eltim öyleydi 8. Haftada öğrendi hamile olduğunu o zamana kadar günde 1 paketi bitiriyordu hamile olduğunu öğrendiği gün attı paketi kokusuna bile tahammülü yoktu bizde öyle oluruz inşallah
8. Hafta mı kızz biz adetten 1 hafta önce başlıyoruz test yapmaya hatta çizgiyi belki göremedik diye testi kırıp içine fener tutup öyle bakıyoruz

Ben 2-3 güne 1 paket içiyorum bazı günler hiç içmiyorum . O yüzden bırakmak için çok uğraşmıyorum öyle günde 1 paket içenlerden değilim

Doktor haftada 1 ya da ayda 1 bir bardak içkiye bile iziin vermiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…