Süperr hadi hayırlısı olsun kuzumHeyecandan öleceğim gittim gittim doktor simir aldı alttan muayene oldu titremekten bayilacaktim resmenşuan amh için kan sirasindayim adet olunca hormonlarıma bakacaklar ve kayıtlı hastaları olcam 10 aydır deniyorum dedim 2 ay sonra tedaviye yonlendiricekler işte 1 yıl olmadan tedavi bölümü bakmıyormuş inşallah hormon ve amh simir testlerim güzel çıkar. 18 ml yumurtan var şuan dedi rahim duvarın kalın gayet guzel dedi
Amin canim Allahım hepimize yardim etsinSüperr hadi hayırlısı olsun kuzum
Canım bence bi doktora git muayene ol havuç yedinmi 3 4 adet ye catlatiyor diyolarKızlar ovulasyon testime bakar mısınız yine çok koyu? Çatlamıyor sanırım çünkü gebelik testim negatif çıktı bu sabah. Doktora gitsem çatlaması için iğne falan yapar mı? M mavili_yeshll Y Yoncamirr ve diğer kızlar. İsimlerinizi tek tek yazamadım. Şuan çok gerildim
Canım senin ovulasyon testin negatif değil miydi dün? Yumurta oluşmuş işte ne güzeeel. Bugün ovulasyonda pozitifi görmüş müydün? Hadi insallah diğer testlerin de güzel çıkar.Heyecandan öleceğim gittim gittim doktor simir aldı alttan muayene oldu titremekten bayilacaktim resmenşuan amh için kan sirasindayim adet olunca hormonlarıma bakacaklar ve kayıtlı hastaları olcam 10 aydır deniyorum dedim 2 ay sonra tedaviye yonlendiricekler işte 1 yıl olmadan tedavi bölümü bakmıyormuş inşallah hormon ve amh simir testlerim güzel çıkar. 18 ml yumurtan var şuan dedi rahim duvarın kalın gayet guzel dedi
Hayret neden olur ki böyle? Yakınında hastane varsa bi kontrol ettir istersen.Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız yine çok koyu? Çatlamıyor sanırım çünkü gebelik testim negatif çıktı bu sabah. Doktora gitsem çatlaması için iğne falan yapar mı? M mavili_yeshll Y Yoncamirr ve diğer kızlar. İsimlerinizi tek tek yazamadım. Şuan çok gerildim
Canım Ebru abla 5 güne kadar normal diyodu ama 6 gün olmuş senin bnce de doktora bi git baksın erken müdehale önemliKızlar ovulasyon testime bakar mısınız yine çok koyu? Çatlamıyor sanırım çünkü gebelik testim negatif çıktı bu sabah. Doktora gitsem çatlaması için iğne falan yapar mı? M mavili_yeshll Y Yoncamirr ve diğer kızlar. İsimlerinizi tek tek yazamadım. Şuan çok gerildim
canım merhaba. mesajını yeni okudum. benimde bu ay tam 1 hafta pik oldu. tamamen silik bir ovulasyon testi 7 gün koyuluktan sonra gördüm. ilk 2 gün çok koyuydu. diğer 5 gün pike baya yakındı. 8.gün tamamen silikleşti ve klomen tarzı bir ilaç falan da kullanmadım. sen kullanıyor musun ilaçBaşımı alıp nerelere gidemmmm, ne yapaammsürekli havuç yiyorum ama 5 gündür yine pik
Bugun daha yapmadım eve gidince yaparım canim 18ml varmış şuan öyle dedi iyi mi kötümü bilmiyorumCanım senin ovulasyon testin negatif değil miydi dün? Yumurta oluşmuş işte ne güzeeel. Bugün ovulasyonda pozitifi görmüş müydün? Hadi insallah diğer testlerin de güzel çıkar.
Ultrasonla yumurta görünmüyorsa o testle yumurtanın çatladığı anlaşılır canımKuzum o yumurtlamayı göstermiyor mu yumurta gelişti mi diye bakılıyor sanıyordum.
Canım sana birkaç gündür hastaneye gitmeni tavsiye ediyorum amaKızlar ovulasyon testime bakar mısınız yine çok koyu? Çatlamıyor sanırım çünkü gebelik testim negatif çıktı bu sabah. Doktora gitsem çatlaması için iğne falan yapar mı? M mavili_yeshll Y Yoncamirr ve diğer kızlar. İsimlerinizi tek tek yazamadım. Şuan çok gerildim
Ultrasonla yumurta görünmüyorsa o testle yumurtanın çatladığı anlaşılır canım
Hayır canım ilaç vs kullanmıyorum. İlk defa bu kadar uzun sürdü, böyle olunca değerlendirmekte zor oluyor. Devlet hastanelerinde randevu yok, özele de zaten adet olursam bu ay gidip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorumcanım merhaba. mesajını yeni okudum. benimde bu ay tam 1 hafta pik oldu. tamamen silik bir ovulasyon testi 7 gün koyuluktan sonra gördüm. ilk 2 gün çok koyuydu. diğer 5 gün pike baya yakındı. 8.gün tamamen silikleşti ve klomen tarzı bir ilaç falan da kullanmadım. sen kullanıyor musun ilaç
Ya arabayı servise verdik, gittiğim doktorun bulunduğu hastanede uzak biraz oyüzden erteliyorum. İnşallah kist olmaz ya ofCanım sana birkaç gündür hastaneye gitmeni tavsiye ediyorum amaçünkü belli ki gelişen yumurtan çatlamıyor ve bunun sonucu kist, yaşadım yani.
Tahminimce 22-25 Haziran arası olur bat tarihin.kızlar kafam karıştı benim8 hazirandan 14 hazirana kadar pik gördüm. 15 haziranda çatlama gördüm. ben tahmini ne zamana adet olurum ve ne zamana gebelik testi yapmalıyım ? çok karıştı ya bu ay
bana doktorum yumurta kalitesi için info saşe vermişti. bu ay onu kullanıyordum. o yüzden belki de bu kadar uzun pik gördüm. gün aşırı devam et demişti. bende o pikleri görünce gün aşırı değerlendirdim. insan yoruluyor artık çünkü bir süre sonra.Hayır canım ilaç vs kullanmıyorum. İlk defa bu kadar uzun sürdü, böyle olunca değerlendirmekte zor oluyor. Devlet hastanelerinde randevu yok, özele de zaten adet olursam bu ay gidip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum
Onu ben de bilmiyorum ama şimdi baktım internetten. 23-24 mmye kadar büyüyormus. Süper oldu bu. Eve gidince test yap bakalim 18 mm iken nasıl çıkıyor, ne kadar sonra pik olacak. Deneyimlemiş oluruz.Bugun daha yapmadım eve gidince yaparım canim 18ml varmış şuan öyle dedi iyi mi kötümü bilmiyorum
Testim de son 1 tane kaldı. İnşallah yarına çatlar artık. Normalde adetime 5 gün kalmıştı ama geç yumurtlama oldu ve uzun sürdü. Heralde adet tarihim de ileriye atmış oldu, çok sıkıldım artık her ay 3-4 gün ileriye atmasındanbana doktorum yumurta kalitesi için info saşe vermişti. bu ay onu kullanıyordum. o yüzden belki de bu kadar uzun pik gördüm. gün aşırı devam et demişti. bende o pikleri görünce gün aşırı değerlendirdim. insan yoruluyor artık çünkü bir süre sonra.
bence sende 1 haftaya kadar bekle. bende bu soruyu buraya sormuştum. gazel arkadaşımızın da 1 hafta pik gördükten sonra çatlaması olmuştu. hatta demiştik ki bir sürü yumurtamız büyüdü onlardan dolayı pik gözüküyoruz herhalde demiştik. çünkü kiste dönüşse silikleştiğini görmezdik gibi geliyor bana
bende kendimce çatlamadan sonraki 14 gün sonra adet olcam herhalde dedim. yani 29 haziranda. neyse ben bu hafta gün aşırı erken gebelik yapmaya başlayayım bariTahminimce 22-25 Haziran arası olur bat tarihin.
Yarın falan test yapabilirsin