Tamam canım etiketlerm senide 12. gun bugünOnu ben de bilmiyorum ama şimdi baktım internetten. 23-24 mmye kadar büyüyormus. Süper oldu bu. Eve gidince test yap bakalim 18 mm iken nasıl çıkıyor, ne kadar sonra pik olacak. Deneyimlemiş oluruz.
Bu işler karışık ya, ilk pikten 14-16 gün sonrası diyorlar ama bilemiyorum ne kadar doğru. Benim hiç 14 gün sonra olmuyor.bende kendimce çatlamadan sonraki 14 gün sonra adet olcam herhalde dedim. yani 29 haziranda. neyse ben bu hafta gün aşırı erken gebelik yapmaya başlayayım bari
gebelik testini ilk pik gördükten itibaren mi 14 gün sayınca yapmak gerekir yoksa çatlamadan 14 gün sonra mı? malum ilk pik ile çatlama arasında tam 1 hafta var benimde
Benim de geçen ay 6 gün attı. Takip ediyoruz diye mi böyle oluyor yaw?Testim de son 1 tane kaldı. İnşallah yarına çatlar artık. Normalde adetime 5 gün kalmıştı ama geç yumurtlama oldu ve uzun sürdü. Heralde adet tarihim de ileriye atmış oldu, çok sıkıldım artık her ay 3-4 gün ileriye atmasından
Bence oyüzden öyle oluyor. Ben bebiş düşünmeden önce her 30 günde bir adet olurdum, şimdi 33-34-35 oluyor. Ve bu geciken günlerde de adet ağrısı çekiyorum ama sökülemiyorum. Genellikle yumurtlamadan 16 gün sonra falan adet oluyorum.Benim de geçen ay 6 gün attı. Takip ediyoruz diye mi böyle oluyor yaw?
olsun canım sonucun güzel olsun da ileri atsın boşverTestim de son 1 tane kaldı. İnşallah yarına çatlar artık. Normalde adetime 5 gün kalmıştı ama geç yumurtlama oldu ve uzun sürdü. Heralde adet tarihim de ileriye atmış oldu, çok sıkıldım artık her ay 3-4 gün ileriye atmasından
Havuç yiyorum her günCanım bence bi doktora git muayene ol havuç yedinmi 3 4 adet ye catlatiyor diyolar
İnşallah pozitifi görürüz bu ayyolsun canım sonucun güzel olsun da ileri atsın boşver
inşallah canım sonuçlarımız pozitif olurİnşallah pozitifi görürüz bu ayy
Evet. Benim de geçen ay aynen öyle oldu. Hatta sökülemeceğine inandım. Kesin doktora gitmem gerekecek diye düşündüm. Benim normalde ağrım olur, 1 saat sonra da adetim gelir. 2 gün boyunca adet sancısı çektim bu ayBence oyüzden öyle oluyor. Ben bebiş düşünmeden önce her 30 günde bir adet olurdum, şimdi 33-34-35 oluyor. Ve bu geciken günlerde de adet ağrısı çekiyorum ama sökülemiyorum. Genellikle yumurtlamadan 16 gün sonra falan adet oluyorum.
Bu test neden böyle acaba, çapraz bir çizgi çıktı?Evet. Benim de geçen ay aynen öyle oldu. Hatta sökülemeceğine inandım. Kesin doktora gitmem gerekecek diye düşündüm. Benim normalde ağrım olur, 1 saat sonra da adetim gelir. 2 gün boyunca adet sancısı çektim bu ay
Canım bekledikten sonra mı çıktı?Bu test neden böyle acaba, çapraz bir çizgi çıktı?
Tahminimce 15 dk sonra falanCanım bekledikten sonra mı çıktı?
Hadi bakalım dr girmek bile moral olarak iyi gelmiş sevindim bunaHeyecandan öleceğim gittim gittim doktor simir aldı alttan muayene oldu titremekten bayilacaktim resmenşuan amh için kan sirasindayim adet olunca hormonlarıma bakacaklar ve kayıtlı hastaları olcam 10 aydır deniyorum dedim 2 ay sonra tedaviye yonlendiricekler işte 1 yıl olmadan tedavi bölümü bakmıyormuş inşallah hormon ve amh simir testlerim güzel çıkar. 18 ml yumurtan var şuan dedi rahim duvarın kalın gayet guzel dedi
Kuruma çizgisine benzettim ama senin zaten şu an yumurtlama dönemi deil mi?Tahminimce 15 dk sonra falan
Kiste dönüşmemiştir umarım masaj yapıp havuç yemeyi denedin mi hiçKızlar ovulasyon testime bakar mısınız yine çok koyu? Çatlamıyor sanırım çünkü gebelik testim negatif çıktı bu sabah. Doktora gitsem çatlaması için iğne falan yapar mı? @yeshll @Yoncamirr ve diğer kızlar. İsimlerinizi tek tek yazamadım. Şuan çok gerildim
Valla yumurtlama mı başka bişey mi hiç anlamadım. Ayın 8 inde de yumurtlama gibi çok koyu çıktı ovulasyon. Daha pes ediyorum, yarın elimdeki son ovulasyonu da yapıp beklemeye geçiyorumKuruma çizgisine benzettim ama senin zaten şu an yumurtlama dönemi deil mi?
Heyecanımızı bile yaşayamıyoruz bu ne asicadııı testlerinde sana uydu düzgün durmamış asilik yapıyorBu test neden böyle acaba, çapraz bir çizgi çıktı?
Hahaha çok tatlısıınHeyecanımızı bile yaşayamıyoruz bu ne asicadııı testlerinde sana uydu düzgün durmamış asilik yapıyorhadi bidaha yap heyecanla bırakma, Allah'ım inşallah geliyordur tombik tombik
Yaa insan umut verici konuşmak istemiyor ama tutamıyorum kendimi ya hamileysen??? Yok mu başka testin? ☺Hahaha çok tatlısıın
Hmm yani ayın 8’i yumurtlama olduysa eğer ve şu an ovulasyon durmadan pozitif çıkıyorsa hamile olma ihtimalin var bence. Ama az önce attığın test sonucu pozitife benzemiyor. Başka testin varsa yarın sabahtan yap bence. Umarım pozitif sonuç verirValla yumurtlama mı başka bişey mi hiç anlamadım. Ayın 8 inde de yumurtlama gibi çok koyu çıktı ovulasyon. Daha pes ediyorum, yarın elimdeki son ovulasyonu da yapıp beklemeye geçiyorum