Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu işler karışık ya, ilk pikten 14-16 gün sonrası diyorlar ama bilemiyorum ne kadar doğru. Benim hiç 14 gün sonra olmuyor.

Benim de geçen ay 6 gün attı. Takip ediyoruz diye mi böyle oluyor yaw?

Benim de geçen ay 6 gün attı. Takip ediyoruz diye mi böyle oluyor yaw?
Bence oyüzden öyle oluyor. Ben bebiş düşünmeden önce her 30 günde bir adet olurdum, şimdi 33-34-35 oluyor. Ve bu geciken günlerde de adet ağrısı çekiyorum ama sökülemiyorum. Genellikle yumurtlamadan 16 gün sonra falan adet oluyorum.

olsun canım sonucun güzel olsun da ileri atsın boşver

Evet. Benim de geçen ay aynen öyle oldu. Hatta sökülemeceğine inandım. Kesin doktora gitmem gerekecek diye düşündüm. Benim normalde ağrım olur, 1 saat sonra da adetim gelir. 2 gün boyunca adet sancısı çektim bu ay

Bu test neden böyle acaba, çapraz bir çizgi çıktı?

Eklentiler

• 20210621_124102-01.jpeg
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 20210621_123956-01.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 40
Hadi bakalım dr girmek bile moral olarak iyi gelmiş sevindim buna yumurtanda güzelmiş zaten değerlendiriyodun umarım 2 ay sonraya hiç gerek kalmaz bebeğin seninle olur

Kiste dönüşmemiştir umarım masaj yapıp havuç yemeyi denedin mi hiç

Kuruma çizgisine benzettim ama senin zaten şu an yumurtlama dönemi deil mi?
Valla yumurtlama mı başka bişey mi hiç anlamadım. Ayın 8 inde de yumurtlama gibi çok koyu çıktı ovulasyon. Daha pes ediyorum, yarın elimdeki son ovulasyonu da yapıp beklemeye geçiyorum

Bu test neden böyle acaba, çapraz bir çizgi çıktı?
Heyecanımızı bile yaşayamıyoruz bu ne asicadııı testlerinde sana uydu düzgün durmamış asilik yapıyorhadi bidaha yap heyecanla bırakma, Allah'ım inşallah geliyordur tombik tombik

Valla yumurtlama mı başka bişey mi hiç anlamadım. Ayın 8 inde de yumurtlama gibi çok koyu çıktı ovulasyon. Daha pes ediyorum, yarın elimdeki son ovulasyonu da yapıp beklemeye geçiyorum
Hmm yani ayın 8’i yumurtlama olduysa eğer ve şu an ovulasyon durmadan pozitif çıkıyorsa hamile olma ihtimalin var bence. Ama az önce attığın test sonucu pozitife benzemiyor. Başka testin varsa yarın sabahtan yap bence. Umarım pozitif sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…