Varmiydi kist in ki. Adet zamanına göre köyü çıkmış .Bu da benm testim yarin adet gunum bakalm kisti atarm insallh. Sen hem degerlendir hem de bekle benm arkds adetten bir gun onceki iliskiyle tuttrmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varmiydi kist in ki. Adet zamanına göre köyü çıkmış .Bu da benm testim yarin adet gunum bakalm kisti atarm insallh. Sen hem degerlendir hem de bekle benm arkds adetten bir gun onceki iliskiyle tuttrmus
Ahh bi bilseler o ayaklar üşenmeden nasıl havada duruyoMillet çatır çatır doğuruyor, kv ve annem bana tembel diyor artık
Ben öyle çok muayene oldum ama doktorum şimdiye kadar ilişkiyle ilgili hiç bişi demedi zararı olacağını düşünmüyorum canımKızlar bise sorcam yarın doktor a gidicem ben bu aksam değerlendirmek istiyodum 2 günde 1 yumurtlamaya kadar ama şimdi doktor alttan muayene ederse ilişkiye girsem zararı olurmu beklim pazertesi hem ovulasyon yapar hemde değerlendirmemi olur bi akıl verirseniz A R Y A Yusra-61 Margee @Selizay H HTCNM
Konuyla alakalı düşüncemi biliyosun neyseee sustum benBaşımı alıp nerelere gidemmmm, ne yapaamm sürekli havuç yiyorum ama 5 gündür yine pik
Saol canim merak ettim bendeBen öyle çok muayene oldum ama doktorum şimdiye kadar ilişkiyle ilgili hiç bişi demedi zararı olacağını düşünmüyorum canım
Yaaa o da doğruuuCanım sen bi test yap silik çizgi varsa ilişkiyi bırakırsın. Biliyorsun kalp atışı duyana kadar çok önermiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırttılar çünkü
CanımsınKonuyla alakalı düşüncemi biliyosun neyseee sustum ben
Ya 13.testi yaptığımda farklı bi tel kullanıyordum asıl telefonumun ekranı kırıldığı için, onunla fotoğraf çekmiştim ve bu telefona geçince onu sıfırladım. Olsaydı keşke atsaydım ama 12.testin fotoğrafını buldum baksana kuzu. Eğer o yumurtlama idiyse gebemiyim yaa yok heveslenmek istemiyorum2.test 12 ve 13 ü birlikte gösteriyorTest yap test yap test yap herkesin istediği merak ettiği şey A R Y A
Kızlar bise sorcam yarın doktor a gidicem ben bu aksam değerlendirmek istiyodum 2 günde 1 yumurtlamaya kadar ama şimdi doktor alttan muayene ederse ilişkiye girsem zararı olurmu beklim pazertesi hem ovulasyon yapar hemde değerlendirmemi olur bi akıl verirseniz A R Y A Yusra-61 Margee @Selizay H HTCNM
Kızlar napıyosunuz? Umutlu olan, belirtisi olan var mı? Batlar ne zaman? Kk'nın en çok konuşan Mayıs mağdurları, 1 tanede mi pozitif olmaz be
@Selizay @Gizemsu07 C charlottes Yusra-61 Maviesra Margee H HTCNM
Kızz nerdesin, görünmüyorsun hiç @Dely38
Alakası olacağını sanmıyorum canım, sen riske atma değerlendir bugünü de benceKızlar bise sorcam yarın doktor a gidicem ben bu aksam değerlendirmek istiyodum 2 günde 1 yumurtlamaya kadar ama şimdi doktor alttan muayene ederse ilişkiye girsem zararı olurmu beklim pazertesi hem ovulasyon yapar hemde değerlendirmemi olur bi akıl verirseniz A R Y A Yusra-61 Margee @Selizay H HTCNM
Kısa süreli kullandın bişey olmaz inşallahYok canım bitir demedi bidahaki kontrole kadar kullan dedi sanırım yarın kontroldem sonra devam et yada bırak der. Geçen ay farklı bir doktora gitmiştim glukofen diye bir ilaç verdi şeker ilacı yumurta kaliteni artırmaya yardım edecek dedi günde bir tane almamı söyledi geçen aydan beri her gün kullanıyorum. Bu ay ki doktorum asıl hep gittiğim doktora bundan bahsetmeyi unuttum inşallah estrofemle birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur geçen kontrolde glukofen kullandığımı söylemeyi unuttum
İyi ki belirti var mı dedin az önce kustum Yalancı belirtide arşa çıktımKızlar napıyosunuz? Umutlu olan, belirtisi olan var mı? Batlar ne zaman? Kk'nın en çok konuşan Mayıs mağdurları, 1 tanede mi pozitif olmaz be
@Selizay @Gizemsu07 C charlottes Yusra-61 Maviesra Margee H HTCNM
Kızz nerdesin, görünmüyorsun hiç @Dely38
Kuzum benimmmmCanımsın
Kız senin çamaşırın, bulaşığın, yemeğim, temizliğin yok mu? Ben bazen yetişemiyorum da, okadar iş yapmama rağmen, bugün kocam donum yok diyordu don yıkamaya fırsatım kalmamış senn nasıl PlayStation oynuyorsunKızlar selamm sesim soluğum çıkmıyor çünkü yeni oyun aldım. Haftasonu 24 saat playstation başindaydım. Hala adetim devam ediyor zaten. Yapacak bir şey yok şu an için. Bir de bu ay azimli hissetmiyorum. Gerçi daha başındayız. Yumurtlamada fikrim değişebilir. Testler duruyor
Sizler neler yapıyorsunuz? Margee Maviesra A R Y A ve adını yazmadığım sevgili arkidişlerimm?
Nerden biliyorsun, belki gerçektirİyi ki belirti var mı dedin az önce kustum Yalancı belirtide arşa çıktım
Cok kucuk kistler var dedi ilk gittgmde klomen kullandktan sonra buyudu sanirim ilk defa basima boyle bisi gelio ay boyunca pike yakindi canm gebelk olamaz zaten reglm gelioVarmiydi kist in ki. Adet zamanına göre köyü çıkmış .
Ay heveslenmemek eldemi bilmiyorum ki valla test yapmadan anlamayız yarın doktor yolu gözüktü zaten inşallah gebelik vardır ❤ 12 gayet yumurtlama gözüküyorYa 13.testi yaptığımda farklı bi tel kullanıyordum asıl telefonumun ekranı kırıldığı için, onunla fotoğraf çekmiştim ve bu telefona geçince onu sıfırladım. Olsaydı keşke atsaydım ama 12.testin fotoğrafını buldum baksana kuzu. Eğer o yumurtlama idiyse gebemiyim yaa yok heveslenmek istemiyorum2.test 12 ve 13 ü birlikte gösteriyor