Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bise sorcam yarın doktor a gidicem ben bu aksam değerlendirmek istiyodum 2 günde 1 yumurtlamaya kadar ama şimdi doktor alttan muayene ederse ilişkiye girsem zararı olurmu beklim pazertesi hem ovulasyon yapar hemde değerlendirmemi olur bi akıl verirseniz 🤔🤔🤔 A R Y A A R Y A Yusra-61 Yusra-61 Margee Margee @Selizay H HTCNM
Ben öyle çok muayene oldum ama doktorum şimdiye kadar ilişkiyle ilgili hiç bişi demedi zararı olacağını düşünmüyorum canım

Test yap test yap test yap 😂 herkesin istediği merak ettiği şey 😜😜😜 A R Y A A R Y A
Ya 13.testi yaptığımda farklı bi tel kullanıyordum asıl telefonumun ekranı kırıldığı için, onunla fotoğraf çekmiştim ve bu telefona geçince onu sıfırladım. Olsaydı keşke atsaydım ama 12.testin fotoğrafını buldum baksana kuzu. Eğer o yumurtlama idiyse gebemiyim yaa 😂 yok heveslenmek istemiyorum2.test 12 ve 13 ü birlikte gösteriyor

Eklentiler

• Screenshot_20210620-194521_Chrome.jpg
    Screenshot_20210620-194521_Chrome.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20210620-195110_Gallery.jpg
    Screenshot_20210620-195110_Gallery.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bise sorcam yarın doktor a gidicem ben bu aksam değerlendirmek istiyodum 2 günde 1 yumurtlamaya kadar ama şimdi doktor alttan muayene ederse ilişkiye girsem zararı olurmu beklim pazertesi hem ovulasyon yapar hemde değerlendirmemi olur bi akıl verirseniz 🤔🤔🤔 A R Y A A R Y A Yusra-61 Yusra-61 Margee Margee @Selizay H HTCNM

Birşey olmaz canım istersen değerlendirmeni yap 👍

Alakası olacağını sanmıyorum canım, sen riske atma değerlendir bugünü de bence ☺️

Yok canım bitir demedi bidahaki kontrole kadar kullan dedi sanırım yarın kontroldem sonra devam et yada bırak der. Geçen ay farklı bir doktora gitmiştim glukofen diye bir ilaç verdi şeker ilacı yumurta kaliteni artırmaya yardım edecek dedi günde bir tane almamı söyledi geçen aydan beri her gün kullanıyorum. Bu ay ki doktorum asıl hep gittiğim doktora bundan bahsetmeyi unuttum inşallah estrofemle birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur geçen kontrolde glukofen kullandığımı söylemeyi unuttum
Kısa süreli kullandın bişey olmaz inşallah☺️

Kızlar selamm 🤗 sesim soluğum çıkmıyor çünkü yeni oyun aldım. Haftasonu 24 saat playstation başindaydım. Hala adetim devam ediyor zaten. Yapacak bir şey yok şu an için. Bir de bu ay azimli hissetmiyorum. Gerçi daha başındayız. Yumurtlamada fikrim değişebilir. Testler duruyor🤪
Sizler neler yapıyorsunuz? Margee Margee Maviesra Maviesra A R Y A A R Y A ve adını yazmadığım sevgili arkidişlerimm?

Kızlar selamm 🤗 sesim soluğum çıkmıyor çünkü yeni oyun aldım. Haftasonu 24 saat playstation başindaydım. Hala adetim devam ediyor zaten. Yapacak bir şey yok şu an için. Bir de bu ay azimli hissetmiyorum. Gerçi daha başındayız. Yumurtlamada fikrim değişebilir. Testler duruyor🤪
Sizler neler yapıyorsunuz? Margee Margee Maviesra Maviesra A R Y A A R Y A ve adını yazmadığım sevgili arkidişlerimm?
Kız senin çamaşırın, bulaşığın, yemeğim, temizliğin yok mu? 😀 Ben bazen yetişemiyorum da, okadar iş yapmama rağmen, bugün kocam donum yok diyordu 😀 don yıkamaya fırsatım kalmamış senn nasıl PlayStation oynuyorsun 😂😂

Ya 13.testi yaptığımda farklı bi tel kullanıyordum asıl telefonumun ekranı kırıldığı için, onunla fotoğraf çekmiştim ve bu telefona geçince onu sıfırladım. Olsaydı keşke atsaydım ama 12.testin fotoğrafını buldum baksana kuzu. Eğer o yumurtlama idiyse gebemiyim yaa 😂 yok heveslenmek istemiyorum2.test 12 ve 13 ü birlikte gösteriyor
Ay heveslenmemek eldemi bilmiyorum ki valla test yapmadan anlamayız yarın doktor yolu gözüktü zaten inşallah gebelik vardır ❤ 12 gayet yumurtlama gözüküyor

X