Test dun yaptm cnm negatif. Benim butun ay boyleydi ya klomen kullandm o bozdu dengemi.kist falan olusmus olabilir. Doktora sordm kist olsa da insallh adetle atilir dediGebelik ihtimali olabilir mi? Test yapsaydın bi
Testlerinin fotosunu atar mısın bi bakiyim bnmki gibi miTest dun yaptm cnm negatif. Benim butun ay boyleydi ya klomen kullandm o bozdu dengemi.kist falan olusmus olabilir. Doktora sordm kist olsa da insallh adetle atilir dedi
Cnm 13 deki pik olmus sanki ikinci yumurtala mi gebelk mi acabaBaşımı alıp nerelere gidemmmm, ne yapaammsürekli havuç yiyorum ama 5 gündür yine pik
13 pik diyenler de oldu canım ama aldığım yer 21 de pikin başladığını söylüyor ama 13'de baya koyuydu. Anlamadım bişeyCnm 13 deki pik olmus sanki ikinci yumurtala mi gebelk mi acaba
Degeelendirdn mi sen onu. Sen bakma bazen aldgmz sıvıdan falan bir tik acik olabilio test. O kadr koyulasmisken pik olmustir bence yine de bilemiyorm tabi uzamn deilm. İnsallh gebeliktendr cnm yaaaa13 pik diyenler de oldu canım ama aldığım yer 21 de pikin başladığını söylüyor ama 13'de baya koyuydu. Anlamadım bişey
11 ve 13 ü değerlendirmiştim canım. Bilmiyorum ya, hiç bu kadar uzun pik olmamıştı. Takvimim adetimi son 12 ay ortalamasına göre 25 Haziran, son 6 ay ortalamasına göre 27 Haziran gösteriyor. Biraz daha bekliyimDegeelendirdn mi sen onu. Sen bakma bazen aldgmz sıvıdan falan bir tik acik olabilio test. O kadr koyulasmisken pik olmustir bence yine de bilemiyorm tabi uzamn deilm. İnsallh gebeliktendr cnm yaaaa
Sen neden gidiyorsun şuanda hastaneye? Kontrol amaçlı mıDaha bata çok var canim şuan reglin 11 günündeyim ovulasyona devam yarın uni hastanesine gidicem cumada araştırmaya randevum var bakalim doktorlar ne dicek bi ise yaricak mi doktora gitmem hic bi fikrim yok hormon testi icin temmuz batıni bekliycem sonra kendimi salicam bi kac ay mola vericem
Ya daha regle 1 hafta var yaA R Y A sen bi gebelik testi yapsana ya
Yok canım bitir demedi bidahaki kontrole kadar kullan dedi sanırım yarın kontroldem sonra devam et yada bırak der. Geçen ay farklı bir doktora gitmiştim glukofen diye bir ilaç verdi şeker ilacı yumurta kaliteni artırmaya yardım edecek dedi günde bir tane almamı söyledi geçen aydan beri her gün kullanıyorum. Bu ay ki doktorum asıl hep gittiğim doktora bundan bahsetmeyi unuttum inşallah estrofemle birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur geçen kontrolde glukofen kullandığımı söylemeyi unuttumAnladım canım Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için veriliyor.Rahim duvarı ince olunca döllenme olsa bile tutunma sağlanamadığı adet görülüyormuş. Peki estrofemi bitir mi dedi?
Bu da benm testim yarin adet gunum bakalm kisti atarm insallh. Sen hem degerlendir hem de bekle benm arkds adetten bir gun onceki iliskiyle tuttrmus11 ve 13 ü değerlendirmiştim canım. Bilmiyorum ya, hiç bu kadar uzun pik olmamıştı. Takvimim adetimi son 12 ay ortalamasına göre 25 Haziran, son 6 ay ortalamasına göre 27 Haziran gösteriyor. Biraz daha bekliyim
Kist olduğuna emin misin? Seninde çok koyuBu da benm testim yarin adet gunum bakalm kisti atarm insallh. Sen hem degerlendir hem de bekle benm arkds adetten bir gun onceki iliskiyle tuttrmus
Birde benim reglden 1 gün sonrada baya koyu, fotoğraf silik çıkmış onu da değerlendirdim inşallah birinden biri tutmuşturBu da benm testim yarin adet gunum bakalm kisti atarm insallh. Sen hem degerlendir hem de bekle benm arkds adetten bir gun onceki iliskiyle tuttrmus
Yumurta boyutuna detaylı bakmadı çünkü birsürü yumurtam vardı sağ ve solda. Solda daha güzel yumurtalarını olduğunu söyledi. Birliktelik için gün verdi cuma ve pazar diye. Değerlendirdik bakalım yarın yumurtlama gerçekleşmiş mi gerçekleşmediyse boyutunu vs öğrenip çatlama iğnesi verecek sonra tekrar değerlendireceğiz. Ama ben çatladığını hissediyorum perşembe günü yumurtalıklarımda ağrı vardı cuma günü de akıntım oldu. Bu günkü ilişkide de ilişki sırasında eşimin hareketlerinden kaynaklı ağrım oldu. Yani nasıl anlatsam geçen ay doktor kontrolündeyken ve ondan önceki ay kendim takip ederken yumurtlama döneminde olan birliktelikler sırasında ağrım oldu. Ben bunu yumurtlamaya bağlıyorum çünkü normal dönemlerde hiç ağrı vs hissetmemBuarada yumurta boyutuna kaç dedi?
4. Defa yumurtlamayacagima gore kisttir.gebelk olamaz cunku adet zamani ovu bu kadr koyuyken hcg silik de olsa cikar cnm.Kist olduğuna emin misin? Seninde çok koyu
İnsallh cnm bu ay son ugraslarin olurBirde benim reglden 1 gün sonrada baya koyu, fotoğraf silik çıkmış onu da değerlendirdim inşallah birinden biri tutmuştur
Canım sen bi test yap silik çizgi varsa ilişkiyi bırakırsın. Biliyorsun kalp atışı duyana kadar çok önermiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırttılar çünküYa daha regle 1 hafta var yabu kadar erken çıkacağını hiç sanmıyorum. Deli oldum
Kiz yarın olsun doktora git hemenBaşımı alıp nerelere gidemmmm, ne yapaammsürekli havuç yiyorum ama 5 gündür yine pik
Amh veya rahim filmi için danismaya ve genel muayene olmaya gerekiyosada takipli hasta olacağım canim üniversite hastanesiSen neden gidiyorsun şuanda hastaneye? Kontrol amaçlı mı