Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13 pik diyenler de oldu canım ama aldığım yer 21 de pikin başladığını söylüyor ama 13'de baya koyuydu. Anlamadım bişey
Degeelendirdn mi sen onu. Sen bakma bazen aldgmz sıvıdan falan bir tik acik olabilio test. O kadr koyulasmisken pik olmustir bence yine de bilemiyorm tabi uzamn deilm. İnsallh gebeliktendr cnm yaaaa

Degeelendirdn mi sen onu. Sen bakma bazen aldgmz sıvıdan falan bir tik acik olabilio test. O kadr koyulasmisken pik olmustir bence yine de bilemiyorm tabi uzamn deilm. İnsallh gebeliktendr cnm yaaaa
11 ve 13 ü değerlendirmiştim canım. Bilmiyorum ya, hiç bu kadar uzun pik olmamıştı. Takvimim adetimi son 12 ay ortalamasına göre 25 Haziran, son 6 ay ortalamasına göre 27 Haziran gösteriyor. Biraz daha bekliyim

Sen neden gidiyorsun şuanda hastaneye? Kontrol amaçlı mı

Anladım canım Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için veriliyor.Rahim duvarı ince olunca döllenme olsa bile tutunma sağlanamadığı adet görülüyormuş. Peki estrofemi bitir mi dedi?
Yok canım bitir demedi bidahaki kontrole kadar kullan dedi sanırım yarın kontroldem sonra devam et yada bırak der. Geçen ay farklı bir doktora gitmiştim glukofen diye bir ilaç verdi şeker ilacı yumurta kaliteni artırmaya yardım edecek dedi günde bir tane almamı söyledi geçen aydan beri her gün kullanıyorum. Bu ay ki doktorum asıl hep gittiğim doktora bundan bahsetmeyi unuttum inşallah estrofemle birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur geçen kontrolde glukofen kullandığımı söylemeyi unuttum

11 ve 13 ü değerlendirmiştim canım. Bilmiyorum ya, hiç bu kadar uzun pik olmamıştı. Takvimim adetimi son 12 ay ortalamasına göre 25 Haziran, son 6 ay ortalamasına göre 27 Haziran gösteriyor. Biraz daha bekliyim
Bu da benm testim yarin adet gunum bakalm kisti atarm insallh. Sen hem degerlendir hem de bekle benm arkds adetten bir gun onceki iliskiyle tuttrmus

Eklentiler

• IMG_20210620_170536.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 32
Bu da benm testim yarin adet gunum bakalm kisti atarm insallh. Sen hem degerlendir hem de bekle benm arkds adetten bir gun onceki iliskiyle tuttrmus
Birde benim reglden 1 gün sonrada baya koyu, fotoğraf silik çıkmış onu da değerlendirdim inşallah birinden biri tutmuştur

Buarada yumurta boyutuna kaç dedi?
Yumurta boyutuna detaylı bakmadı çünkü birsürü yumurtam vardı sağ ve solda. Solda daha güzel yumurtalarını olduğunu söyledi. Birliktelik için gün verdi cuma ve pazar diye. Değerlendirdik bakalım yarın yumurtlama gerçekleşmiş mi gerçekleşmediyse boyutunu vs öğrenip çatlama iğnesi verecek sonra tekrar değerlendireceğiz. Ama ben çatladığını hissediyorum perşembe günü yumurtalıklarımda ağrı vardı cuma günü de akıntım oldu. Bu günkü ilişkide de ilişki sırasında eşimin hareketlerinden kaynaklı ağrım oldu. Yani nasıl anlatsam geçen ay doktor kontrolündeyken ve ondan önceki ay kendim takip ederken yumurtlama döneminde olan birliktelikler sırasında ağrım oldu. Ben bunu yumurtlamaya bağlıyorum çünkü normal dönemlerde hiç ağrı vs hissetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…