Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın arayacağım ulaşamazsam mutlaka giderim☺️Sana ne için verdi canım? Duphaston ile birlikte mi verdi sen nasıl kullanacaksın?
Canım ben klomen kullandım bi kutu kontrole gittiğimde yazdı ne için yazdığını bilmiyorum ya ben tekrar klomen yazdı sanmıştım eczanede anladım farklı olduğunu. Yarın sorucam ne için verdiğini . Günde bir ilaç olarak kullanıyorum salı günü vermişti bu günden başla kullanmaya pazartesi tekrar gel dedi çatlamadıysa iğne yapıcam dedi.

Canım ben klomen kullandım bi kutu kontrole gittiğimde yazdı ne için yazdığını bilmiyorum ya ben tekrar klomen yazdı sanmıştım eczanede anladım farklı olduğunu. Yarın sorucam ne için verdiğini . Günde bir ilaç olarak kullanıyorum salı günü vermişti bu günden başla kullanmaya pazartesi tekrar gel dedi çatlamadıysa iğne yapıcam dedi.
Anladım canım Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için veriliyor.Rahim duvarı ince olunca döllenme olsa bile tutunma sağlanamadığı adet görülüyormuş. Peki estrofemi bitir mi dedi?

Buarada yumurta boyutuna kaç dedi?

Kızlar test öncesi akıntı geldi bugun yumurtlama yok acaba angucaston kullanıyorum o akıntı yaparmı 11. gunum bu arada

Eklentiler

• 20210620_150436.jpg
    20210620_150436.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar test öncesi akıntı geldi bugun yumurtlama yok acaba angucaston kullanıyorum o akıntı yaparmı 11. gunum bu arada
Kuzum akıntıya güvenme hiç ya, benim bazı aylar sürekli akıntım oluyor. Bu ay mesela 13.testimde koyulaşma vardı, akıntım da oldu. Ama asıl 21.testim tam pik oldu, akıntı ve de yok doğru düzgün

Kızlar napıyosunuz? Umutlu olan, belirtisi olan var mı? Batlar ne zaman? Kk'nın en çok konuşan Mayıs mağdurları, 1 tanede mi pozitif olmaz be 😀

Selizay Selizay MaviliGizem MaviliGizem C charlottes Yusra-61 Yusra-61 Maviesra Maviesra Margee Margee H HTCNM

Kızz nerdesin, görünmüyorsun hiç 😂 Ankalinka Ankalinka
Bu ay 8 günde 6 kere değerlendirdik, bugün değerlendirirsek 9 günde 7 kere olacak ☺️ Belirtilere gelirsek eşimde belirti yaşamaya başladı ikimizde uyukluyoruz yumurtlama biteli 2 gün oldu, yaşasın yalancı belirtiler 😄

Bu ay 8 günde 6 kere değerlendirdik, bugün değerlendirirsek 9 günde 7 kere olacak ☺️ Belirtilere gelirsek eşimde belirti yaşamaya başladı ikimizde uyukluyoruz yumurtlama biteli 2 gün oldu, yaşasın yalancı belirtiler 😄
Seni anladık da eşinin de pili bitmiş anlaşılan 😂 düş yakasından adamın

Kızlar napıyosunuz? Umutlu olan, belirtisi olan var mı? Batlar ne zaman? Kk'nın en çok konuşan Mayıs mağdurları, 1 tanede mi pozitif olmaz be 😀

Selizay Selizay MaviliGizem MaviliGizem C charlottes Yusra-61 Yusra-61 Maviesra Maviesra Margee Margee H HTCNM

Mayıs ayında bizim çenemiz çalıştı ondan gebelik olmadı galiba 😂 millet adını yazdırdı tık yok geldi hamileyim dedi tekrar tık yok😂 temmuzda Allah çenemize değil belimize kuvvet versin😂😂😂

Mayıs ayında bizim çenemiz çalıştı ondan gebelik olmadı galiba 😂 millet adını yazdırdı tık yok geldi hamileyim dedi tekrar tık yok😂 temmuzda Allah çenemize değil belimize kuvvet versin😂😂😂
Millet çatır çatır doğuruyor, kv ve annem bana tembel diyor artık 😀

Değerlendiriyorum canım. Regl olana kadar değerlendirme yapcam bu ay
Benm regl geliyor bu gece ya da yarin sabah olurum ama ovulasyon hala koyu umarm geleck ay duzelir ya berbat bir ay oldu pik olmasa da hep koyuydu iki defa catlama gordm sadece o zamnlar silindi sonra tekrar koyulasti

Kizlar selam nasilsiniz size bir soru sorucam . Suan ya da daha once progestan kullananiniz var mi? Ara ara su gibi bi akinti geliyo kosa kosa regli olmus gibi tuvalete gidiyorum acaba o yapiyor olabilir mi🙄

Kuzum akıntıya güvenme hiç ya, benim bazı aylar sürekli akıntım oluyor. Bu ay mesela 13.testimde koyulaşma vardı, akıntım da oldu. Ama asıl 21.testim tam pik oldu, akıntı ve de yok doğru düzgün
Test olmasa elimizde yanilicaz desene 🤔 yoksa güvenip yumurtlama derdin

Daha bata çok var canim şuan reglin 11 günündeyim ovulasyona devam yarın uni hastanesine gidicem cumada araştırmaya randevum var bakalim doktorlar ne dicek bi ise yaricak mi doktora gitmem hic bi fikrim yok hormon testi icin temmuz batıni bekliycem sonra kendimi salicam bi kac ay mola vericem

Benm regl geliyor bu gece ya da yarin sabah olurum ama ovulasyon hala koyu umarm geleck ay duzelir ya berbat bir ay oldu pik olmasa da hep koyuydu iki defa catlama gordm sadece o zamnlar silindi sonra tekrar koyulasti
Gebelik ihtimali olabilir mi? Test yapsaydın bi

Başımı alıp nerelere gidemmmm, ne yapaamm 😂 sürekli havuç yiyorum ama 5 gündür yine pik

Eklentiler

• 20210620_173311.jpg
    20210620_173311.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 20210620_173129.jpg
    20210620_173129.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 32
X