Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E 2 kistim varken tam 973e çıkmıştı kistim patladı şimdi 200 e düştü yüksek ama ben yine de seviniyorum 973e göre hiçbişey ama hamileliğe etkisi ne olur onu bilmiyorum açıkçası 🤷‍♀️ e nabızdan tahlillerim kısmından arayıp karşılaştırma yapabiliyorsun bak benim ki bu şekilde
Tşkler cevabınız için, ama benim tahlil enabıza düşmemiş onu anlayamadım özel hastanede yaptırmıştım sonucu gidip direk almak zorunda kaldım

Benim 3. Gün testinde 40 çıkmıştı, ama klomen kullandıktan sonra iki hafta geçince 1700 küsür çıktı. Klomen vs kullanınca değer yükseliyor, kullandın mı?
Yok canım kullanmadım ama öncesinde soğan kürü yaptım ondan olabilirmiki bilemedim, adetim 11 gün gecikince bende onu içeyim söker diye, bilmiyorum biraz moralim bozuldu e2 ye

Canım çok dikkatli kullan karaciğer enzimlerime zarar verebiliyor trensyold a yorumlarda ve burda ki kullananlarda o uyarıyı çok gördüm
Ben kullanmayacağım eşim için, böbrek taşına iyi gelir diye aktar vermiş aslında sperm vs için almadık ama ona da faydası olduğunu biliyorum. Sadece nasıl kullanılır emin olamadık

Adetim 10.gunu sabah yaptım bu şekilde çıktı lh testi . Sanırım daha var yumurtalamaya demi.sabah ilk idrar dan sonra bekledim yemeden içmeden iki saat sonra ikinci idrarla yaptım .geçen ay hep silikti ilk kez sabah bu şekilde yaptım .

Eklentiler

• IMG_20210619_100124.jpg
    IMG_20210619_100124.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 33
Ben kullanmayacağım eşim için, böbrek taşına iyi gelir diye aktar vermiş aslında sperm vs için almadık ama ona da faydası olduğunu biliyorum. Sadece nasıl kullanılır emin olamadık
Toz mu şu mu vermiş şu ise 3 1 ini var daha koyuyorlar üzerine su koyup içiyorlardı toz ise aslan pençesi gibi demleme usulü yapıyolar diye biliyorum ama çok yüklenince karaciğer değerlerini bozuyor canim kontrollü kullansin

Adetim 10.gunu sabah yaptım bu şekilde çıktı lh testi . Sanırım daha var yumurtalamaya demi.sabah ilk idrar dan sonra bekledim yemeden içmeden iki saat sonra ikinci idrarla yaptım .geçen ay hep silikti ilk kez sabah bu şekilde yaptım .
Canım sen degerlendir yarın belki pik olabilir ❤gayet eşit cıkmış kirmizilar

H HTCNM canim ovulasyon yaptinmi benim 3 gün önceki biraz koyu idi 2 gündür böyle çıkıyor bakalim daha var gerçi yumurtlamaya

Eklentiler

• 20210619_155343.jpg
    20210619_155343.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 25
Senin döngün 28 gün falandı değil mi? Doktor bana 25 günlük döngüm için "muhtemelen 13. günde yumurtan çatlar" demişti.Sen bugünden sonrasını ya da yarından sonrasını değerlendirmeye başla canım☺️Benim döngüm kısa olduğu için biz 8 günde 6 gün değerlendirdik, hayırlısı bu ay güzel haber alırız inşallah😍

Ben bu ay ovu testi yapmadım dün yumurtlama akıntım geldi yarında elimde son bir ovu testi var geçen aydan kalma onu yapıcam pazar pazartesi salı değerlendirip çarşamba ara vericem perşembe 1 kere daha değerlendiricem bakalım inşallah sağdan yumurtlamışımdır inşallah tutar bu ay 🙄

X