- 6 Şubat 2021
- 5.863
- 5.314
Ooo senin baya geç oluyo canim 2 aydır 12 ve 14 günlerde oldum bakalim bu ay nolcak son bi kac testim kaldi deneyeyim bakalimSen erken yumurtluyorsun demek, bak bugün benim 22.gün ve pik oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo senin baya geç oluyo canim 2 aydır 12 ve 14 günlerde oldum bakalim bu ay nolcak son bi kac testim kaldi deneyeyim bakalimSen erken yumurtluyorsun demek, bak bugün benim 22.gün ve pik oldu.
Kızlar bakın ne diyor doktor Bende biraz önce tam 1 saat kalkmadan yattım
Şans işi işte. Engellere rağmen başaranlar da var. Piyango bize de vurabilir Tüp bebek benim hep aklımda ama belki ben de 37 yaşıma kadar falan denerim. Yumurta rezervlerin iyi durumda demişti doktor, bu bilgiye istinaden söylüyorum.Yok genç sayılmam 33 yaşındayım ilk gece hamile kalanlar, tek ilişkide hamile kalanlar , rastgele hamile kalanlar ve bikaç kez hamile kalanlar ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller ya bende ona üzülüyorum . Ewet zaman aleyhimize işliyor ama streste çok etkiliyor mesela benim bi tanıdığım ileri hız 0 dı ama 2. Ay hamile kaldı böyle çok örnek var . En azından yaz bitene kadar bekle ve stres yapma at kendini sokağa sahile iyi gelecek
Mesleğin ne ? Bazen çalışmamak ne güzel diyorum ama ben tam tatminsiz insanım. İşim olur işsizlik hayal ederim. İşim olmasa kesin işim yok diye depreyona girerimBende temmuzdan beri çalışmıyorum tam sıkılmaya başlamıştım ki yaz geldi yaz bitsin iş arıcam
Ah ah bu eşler sabah bende bi tartistim sonra barıştık bebek stresi tadilat stresi cooook oldu bu aralar ayyyy benimde soldan agriyo doktora sormak istiyorum inşallah bi cevap bulabilirim sağ tarafta hic his yok sadece bi kac gündür sagda sızlama oluyo oda doktorun verdiği ilaçlar mi etki ediyor demedim değilEşimle kavga ettim, değerlendirmicem bugün.
Ne hali varsa görsün
Benim hep soldan gelişiyor galiba, sağ hiç ağrımıyor.
Asla geri adım atan biri değilim eşime karşı, her zaman ki gibi kendisi geldi kuzu kuzu özür diledi.Bugün olmaz,bu sefer sen alttan al. Nolcak belki de yapman gereken değişiklik budurhadi görelim seni asilik yapma bugün.
Neyse gönlümü aldıAh ah bu eşler sabah bende bi tartistim sonra barıştık bebek stresi tadilat stresi cooook oldu bu aralar ayyyy benimde soldan agriyo doktora sormak istiyorum inşallah bi cevap bulabilirim sağ tarafta hic his yok sadece bi kac gündür sagda sızlama oluyo oda doktorun verdiği ilaçlar mi etki ediyor demedim değil
Benimkide hahaha bi parlıyor sonra pişman oluyo bende az değilim damarına basıyorumNeyse gönlümü aldı
Benim çok cisim geliyor zor duruyorum sıkışınca yatamıyorum daKesinlkle katiliyorm ben biraz uzaniyorm o kadr.
Oyle durumlarda en fazla 15 dakika yoksa patlayacak gibi oluyormBenim çok cisim geliyor zor duruyorum sıkışınca yatamıyorum da
Mecbr napsin senin suratini mi ceksinNeyse gönlümü aldı
Test yap ı unutmuşsunBen yat, kalk, çaliş, oyun oyna, yat modundayım. Yavas yavas sokaklara çıksam iyi olacak.
HahahahTest yap ı unutmuşsun
Kızlar bakın ne diyor doktor Bende biraz önce tam 1 saat kalkmadan yattım
KesinlikleOyle durumlarda en fazla 15 dakika yoksa patlayacak gibi oluyorm
Canım birde eş olamama durumu insanı hep böyle yapıyor işte. Bende ilk öyleydim. Sonradan dedim ya sal kendini oldu da ne oldu sankim diyorm. ALLAH onu nasip ettiyse olacaktır. Geçen ay değerlendirmedim ilk üzülecektim derken saldım salla bunda da vardır hayır dedim. Yazdığının her satırı doğru. Akışına bırakmak en iyisi. Ben yarın hem gezmek olsun diye gidiyorum hemde kaynanamı görmedim uzun zamandır bayramda gidemedim ondan gidiyorum. Olursa ne ala olmazsa yapacak bir şey yok sağlık olsun diyorm.Simdi bir dus aldm o esnada kendime kizdm biraz silkelendim acikcasi. Hormonlar super. Yumurtalarin her ay guzel guzel buyuyp catliyor. Ne gerek var kurlere klomenlere ilaclara testlere. Test yapacam die saatlerce susuz kalmam mi catlama olmuyor die stres yapmam mi.bunlari nasil yaptm ya ben kendime. Gunde 3 defa ovu yapiyordm artk catlamayi gorecm die. Kendimi salacam ve kendime bir izin verecem vucudum ve beynim kendini dinlesinm. Kimyasal da olsa ilk denememde gebelk olustu. Oglan da cok sukur ilk denemede oldu. Ewlendigim ay acemligime denk geldi kimyasaldi o da ilkde oldu. Demekki zamanini bekliyor belkide bu stresler beni engelledi.esime de kendime de isi goreve cevrdm. . Bu sekilde kendime geldim insallh. Nalayim kimseye anlatamiyorz kendi kendimize telkinde bulunacaz
Adin çıktı testkoligeHahahah
O zaman liste uzar. Araya test yap, negatif gör, küfret falan eklemek lazım
Bende yatma olayına inanmıyorum kaç kadın yatıyor da hamilelik planlıyor kk hariç ayak üstü hamile kalanlarda var. Adamın anlattığı her satırı doğru vucut öyle basit birşey değil çok akıllı çoook.Aaaaaa bu ben işte haha ama çoğu kadın doğum doktoru hemen kalkma yat diye tavsiyelerde bulunuyor. Çok da hurafe değil yani,
Sinirlenince ve gerilince aşırı suratsız oluyorum farkındayımMecbr napsin senin suratini mi ceksin
Aynen ya yani doğru da :) ama bunda çok tuhaf bir şey görmüyorum. Daha yeni deniyoruz. Olmaz desek de bir ümit oluyor işte naapcan yakında ben de birakirim bu kötü alişkanliği :)Adin çıktı testkolige